Maturita
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
V utorok ma caka Slovina a Anglina a vo stvrtok Elektrotechnika.
Zatial som z praxe Zmaturoval na 1. Elektrotechnika dopadne urcite podobne , Anglinu sa posnazim na 1 a na Slovinu srat. Pokial to nebude 4 tak mi to zily netrha.
Pisomne z Angliny mi dopadli nadherne 87% sloh 91%. A zo sloviny pisomne 65% a sloh netusim.
Zatial som z praxe Zmaturoval na 1. Elektrotechnika dopadne urcite podobne , Anglinu sa posnazim na 1 a na Slovinu srat. Pokial to nebude 4 tak mi to zily netrha.
Pisomne z Angliny mi dopadli nadherne 87% sloh 91%. A zo sloviny pisomne 65% a sloh netusim.
Mne je uprimne uplne jedno ake znamky dostanem.
A kedze profesori ma podrzia a taktiez sa zohladnuju znamky ktore som dostal na konci rocnikov, vobec sa nebojim toho ze by som nezmaturoval aj keby som im tam nepovedal ani pol slova. Ext. matury som napisal celkom fajn takze aj stvorky mi stacia
A kedze profesori ma podrzia a taktiez sa zohladnuju znamky ktore som dostal na konci rocnikov, vobec sa nebojim toho ze by som nezmaturoval aj keby som im tam nepovedal ani pol slova. Ext. matury som napisal celkom fajn takze aj stvorky mi stacia
Presne ako pises, absolutne sa toho nebojim, skor sa tesim ze to budem mat za sebou.Vigor napísal:Ja som uz nastastie neni vobec nervozny a vyslovene sa nato tesim, lebo uz po tej dlhej dobe ucenia to chcem skratka mat za sebou. Dojdem, poviem a ide sa...lebo toto uz mi leze na mozog ten akademicky.
-
sulo34
Medium Star
ani ja nezmarurujem zo sloviny ale z toho si nic nerob... het naj september zeby sme mali po matureJerry napísal:no vidim same dobre vysledky.....na mna uz doliehaju crevne zachvaty zo zajtrajsej slovencinytak dufam ze to nejako dopadne,ze sa ma spytaju o com je Cervene vino a pojdem na pivo..... drzte palce...
![]()
btw.: je tu niekto kto nezmaturoval? (ustne)
//autoeditácia príspevku ( 25 May 2008, 19:07 )
my mame profaka co sa ta v stretku hodiny opyta ze kolko je 2 nna -5 a ked do 2 sekund neodpovies mas 5 (skusa od 2e-5 po 2e10) a opravit sa nemozes ..Maki napísal:mna zacina chytat nervozita bo z programovania neviem nic a celkovo informa - nula bodov ako poznam nase profky ktore ziju vo svete ked ficali 8-bit procaky a cache malo 16kB.. im nieco poviem a hned ze to tak nie....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
v PO -> AJ ... hadam dobre este ani neviem ake su temy
v UT -> SJL ... OMG WTF ? zakon schvalnosti hovori o tom ze nech to vies akokolvek dobre a vytiahnes si otazku ktoru si doma vedel najlepsie, tak ju kvoli nejakemu doteraz neznamemu vyssiemu principu zabudnes
... proste uvidíme
v ST -> Odborné ... ale hádam, ak si nevytiahnem programovanie mikropičítačov v Assembleri, prípadne zosíky tak hadam fajn
... plati vsak vyssie spominany zakon
v UT -> SJL ... OMG WTF ? zakon schvalnosti hovori o tom ze nech to vies akokolvek dobre a vytiahnes si otazku ktoru si doma vedel najlepsie, tak ju kvoli nejakemu doteraz neznamemu vyssiemu principu zabudnes
v ST -> Odborné ... ale hádam, ak si nevytiahnem programovanie mikropičítačov v Assembleri, prípadne zosíky tak hadam fajn
-
sulo34
Medium Star
ak preberate c-cko tak aj to sa nauac .. aj to vie byt zakerne .. my tiez preberame asembler a tiez je to hnusnordkapp_pb napísal:v PO -> AJ ... hadam dobre este ani neviem ake su temy
v UT -> SJL ... OMG WTF ? zakon schvalnosti hovori o tom ze nech to vies akokolvek dobre a vytiahnes si otazku ktoru si doma vedel najlepsie, tak ju kvoli nejakemu doteraz neznamemu vyssiemu principu zabudnes... proste uvidíme
v ST -> Odborné ... ale hádam, ak si nevytiahnem programovanie mikropičítačov v Assembleri, prípadne zosíky tak hadam fajn... plati vsak vyssie spominany zakon
hm ja som si vzdy vytiahol taku otazku, ktoru som vzdy aspon raz, 2x precital a absolutne som na nu zabudol a vzdy som bol prekvapeny ze co to za otazka:D a anglinu, to sa nema zmysel co ucit, to sa takmer vsetko da obkecat ... ale ti co maturujete tento tyzden, vela stastia
ja si idem po vysvedcenie ;p
Ani nevrav, ja som z programovania tiez duty, posledne dva roky som mal stvorku a asi 25%nu ucastMaki napísal:mna zacina chytat nervozita bo z programovania neviem nic a celkovo informa - nula bodov ako poznam nase profky ktore ziju vo svete ked ficali 8-bit procaky a cache malo 16kB.. im nieco poviem a hned ze to tak nie....
Tak ja mam o 9 30 matiku a potom o 11 30 informatiku, dpc nevyspal som sa dobre, ako poobede tu mozem nabehnut s dvoma jednotkami, alebo stvorkami, zalezi na prikladoch
Maki: ja ucitelky je*, ja som sa este nestretol s dobrou infomatickou, ta moja ma asi 35 zije niekde v dobe ked vynasli gulickovu mys, hoc co co donesiem nove na hodinu zamietne, ze to nie je v planoch, no tak si poviem ze nech a poje**** a myslim na to aze uz nie je vela dni ju budem musiet stretavat
Maki: ja ucitelky je*, ja som sa este nestretol s dobrou infomatickou, ta moja ma asi 35 zije niekde v dobe ked vynasli gulickovu mys, hoc co co donesiem nove na hodinu zamietne, ze to nie je v planoch, no tak si poviem ze nech a poje**** a myslim na to aze uz nie je vela dni ju budem musiet stretavat