Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja mam zajtra o jednej slovinu....juchu, esteze som sa ju celu ucil a hovno si pamatam..ale komickejsi bude ten dejepis v utorok, z ktoreho mam prebrate velke...takze tak :) . NOSka stvrtok, tak to bude vrchol vsetkeho...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

V utorok ma caka Slovina a Anglina a vo stvrtok Elektrotechnika.
Zatial som z praxe Zmaturoval na 1. Elektrotechnika dopadne urcite podobne , Anglinu sa posnazim na 1 a na Slovinu srat. Pokial to nebude 4 tak mi to zily netrha.

Pisomne z Angliny mi dopadli nadherne 87% sloh 91%. A zo sloviny pisomne 65% a sloh netusim.
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

no vidim same dobre vysledky.....na mna uz doliehaju crevne zachvaty zo zajtrajsej slovenciny :x tak dufam ze to nejako dopadne,ze sa ma spytaju o com je Cervene vino a pojdem na pivo..... drzte palce... :cry:

btw.: je tu niekto kto nezmaturoval? (ustne)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja som uz nastastie neni vobec nervozny a vyslovene sa nato tesim, lebo uz po tej dlhej dobe ucenia to chcem skratka mat za sebou. Dojdem, poviem a ide sa...lebo toto uz mi leze na mozog ten akademicky.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mne je uprimne uplne jedno ake znamky dostanem.

A kedze profesori ma podrzia a taktiez sa zohladnuju znamky ktore som dostal na konci rocnikov, vobec sa nebojim toho ze by som nezmaturoval aj keby som im tam nepovedal ani pol slova. Ext. matury som napisal celkom fajn takze aj stvorky mi stacia :wink:
Vigor napísal:Ja som uz nastastie neni vobec nervozny a vyslovene sa nato tesim, lebo uz po tej dlhej dobe ucenia to chcem skratka mat za sebou. Dojdem, poviem a ide sa...lebo toto uz mi leze na mozog ten akademicky.
Presne ako pises, absolutne sa toho nebojim, skor sa tesim ze to budem mat za sebou.
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sulo34 »

ja este lne budem maturovat a zo sloviny nic neviem :D .. ach
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mna zacina chytat nervozita bo z programovania neviem nic a celkovo informa - nula bodov ako poznam nase profky ktore ziju vo svete ked ficali 8-bit procaky a cache malo 16kB.. im nieco poviem a hned ze to tak nie....
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Jerry napísal:no vidim same dobre vysledky.....na mna uz doliehaju crevne zachvaty zo zajtrajsej slovenciny :x tak dufam ze to nejako dopadne,ze sa ma spytaju o com je Cervene vino a pojdem na pivo..... drzte palce... :cry:

btw.: je tu niekto kto nezmaturoval? (ustne)
ani ja nezmarurujem zo sloviny ale z toho si nic nerob... het naj september zeby sme mali po mature :D

//autoeditácia príspevku ( 25 May 2008, 19:07 )
Maki napísal:mna zacina chytat nervozita bo z programovania neviem nic a celkovo informa - nula bodov ako poznam nase profky ktore ziju vo svete ked ficali 8-bit procaky a cache malo 16kB.. im nieco poviem a hned ze to tak nie....
my mame profaka co sa ta v stretku hodiny opyta ze kolko je 2 nna -5 a ked do 2 sekund neodpovies mas 5 (skusa od 2e-5 po 2e10) a opravit sa nemozes ..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

v PO -> AJ ... hadam dobre este ani neviem ake su temy
v UT -> SJL ... OMG WTF ? zakon schvalnosti hovori o tom ze nech to vies akokolvek dobre a vytiahnes si otazku ktoru si doma vedel najlepsie, tak ju kvoli nejakemu doteraz neznamemu vyssiemu principu zabudnes :-) ... proste uvidíme
v ST -> Odborné ... ale hádam, ak si nevytiahnem programovanie mikropičítačov v Assembleri, prípadne zosíky tak hadam fajn :-) ... plati vsak vyssie spominany zakon
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:v PO -> AJ ... hadam dobre este ani neviem ake su temy
v UT -> SJL ... OMG WTF ? zakon schvalnosti hovori o tom ze nech to vies akokolvek dobre a vytiahnes si otazku ktoru si doma vedel najlepsie, tak ju kvoli nejakemu doteraz neznamemu vyssiemu principu zabudnes :-) ... proste uvidíme
v ST -> Odborné ... ale hádam, ak si nevytiahnem programovanie mikropičítačov v Assembleri, prípadne zosíky tak hadam fajn :-) ... plati vsak vyssie spominany zakon
ak preberate c-cko tak aj to sa nauac .. aj to vie byt zakerne .. my tiez preberame asembler a tiez je to hnus
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

drzim palce tym co maturuju tento tyzden, nastastie uz mam po tom ... tak sa drzte ;)
b0t~
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa b0t~ »

hm ja som si vzdy vytiahol taku otazku, ktoru som vzdy aspon raz, 2x precital a absolutne som na nu zabudol a vzdy som bol prekvapeny ze co to za otazka:D a anglinu, to sa nema zmysel co ucit, to sa takmer vsetko da obkecat ... ale ti co maturujete tento tyzden, vela stastia :) ja si idem po vysvedcenie ;p
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No, zajtra o 10:05 to začne byť vážne... :)
Gangy
Darca
Darca

Maki napísal:mna zacina chytat nervozita bo z programovania neviem nic a celkovo informa - nula bodov ako poznam nase profky ktore ziju vo svete ked ficali 8-bit procaky a cache malo 16kB.. im nieco poviem a hned ze to tak nie....
Ani nevrav, ja som z programovania tiez duty, posledne dva roky som mal stvorku a asi 25%nu ucast :D Takze programovanie najlepsie za 4, teoria 1/2 dokopy 2/3, pohoda :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Tak ja mam o 9 30 matiku a potom o 11 30 informatiku, dpc nevyspal som sa dobre, ako poobede tu mozem nabehnut s dvoma jednotkami, alebo stvorkami, zalezi na prikladoch :D

Maki: ja ucitelky je*, ja som sa este nestretol s dobrou infomatickou, ta moja ma asi 35 zije niekde v dobe ked vynasli gulickovu mys, hoc co co donesiem nove na hodinu zamietne, ze to nie je v planoch, no tak si poviem ze nech a poje**** a myslim na to aze uz nie je vela dni ju budem musiet stretavat :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No a už sa mi to blíži pekla..zajtra o 8:40 anglina -tej sa nebojím, potom 14:15 Slovina- hádam na 4ku sklepem :) Ale v stredu ráno o 8mej odborný..Tam nesklepem už asi nič :D .. Idme hádam sa učiť začať niečo lebo takto mi to do hlavy nenaskáče :)
Gangy
Darca
Darca

Tak, idem na to... :smt006
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Nechcem bonzovat na dew6, ale zmaturovat na ciste, to je proste hnus! :D

Congatz! ;-) :flower:

A ked uz prispievam do temy o mature, tak 22.5.08 som mal vyrocie, 8 rokov. Ach jo... :smt017 :king:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Na mňa to čaká zajtra hneď z rána o 8:20 francúzsky jazyk a potom o 10:00 matematika. FRJ sa ani tak nebojím, lebo sme si sami dotiahli predsedkyňu zo jazykovej školy, ale matika bude väčší prúser
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Drzim palce deticky. :)
Napísať odpoveď