Ako ochorieť?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

to je taky problem nahriat trosku teplomer??? je to bez nasledkov, naco robit zbytocne hovadiny a kazit si zdravie... ked som chodil do skoly suchal som teplomer medzi rukami (kedze trenim vznika teplo) na 38° a bol som doma, ale zas som to nezneuzival
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

boze , kam to speje nasa spolocnost . jedna s najkktskejsich tem co su na fore ( ked neratam moje :D ) a tvoja "priateľka" nech si napusti chladnu vanu , je.ne sa do nej na 5 minut . :new20: .
boze? kde sme sa to dostali ? :roll:
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Aiden napísal:to sa ozaj uz teraz nerobia take veci, ze "mami je mi zle" "odmeraj si teplotu"...a teplomer sa uz vzrusuje v teplom caji, ci na zapnutej lampe?
tak to je istota stym cajom :D v mojom pripade bola :? mama mi nato prisla a uz ma stale kontroluje, ked chcem ist do doktorky a ona bude otom vediet, ze som "chory" :D ale teplomer sa dal oj*bat aj tak, ze si ho chvilu drzal pod pazuchou, kym sa trochu nenahrial a zacal som ho sklepavat, ale nie dole,ale smerom k vyssim teplotam 37,38... :D :D :D

a ku "kok*stskej" teme:nech sa trochu preje a strci si prsty do hrdla... :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To je taký problem kúpiť si v lekárni preháňadlo a večer pred táborom si to nakvapkať do čaju? Ja myslím, že nie. :wink:
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

dalsia stupidna tema sa cudujem ze to neni este locknute btw ked xce oxoriet staci ist do ugandy a spoznat tam daku cernosku s AIDS
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

ochorieť naschvál...sadni si do nemocničného odpadu
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

velmi rychlo zjest tak liter zmrzliny vybratej z mraznicky a bolesti hrdla su zarucene ale na mesiac, odskusane ;-)
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

pokial by tovja kamaratka chcela zajst aj dalej ma spustu originalnych napadov :lol:

Kód: Vybrať všetko

http://melancholy99.webz.cz/suicide.html
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

celkom zaujimave napady co sa tyka toho teplomeru. podla mna je to uplne zbytocne. davat do caju alebo k lampe... zbytocnost. staci ho striasat do opacnej strany a nie je problem si "natriast" teplotu aku treba behom par sekund.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

nech povie rodicom aku temu si zalozil tak si pomyslia ze nieco v hlave nebude v poriadku.. :roll:
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ach jaj no cim dalej tym zaujmavejsie temy tu mame veru :) asi by malo byt aj toto forum na pozvanky :hmm:
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: re

Príspevok od používateľa Motion Blur »

Monako2 napísal:to je taky problem nahriat trosku teplomer??? je to bez nasledkov, naco robit zbytocne hovadiny a kazit si zdravie... ked som chodil do skoly suchal som teplomer medzi rukami (kedze trenim vznika teplo) na 38° a bol som doma, ale zas som to nezneuzival
Aj keby že ti víde nahriatie teplomeru.Ale čo ked ju mama pošle ešte "pre istotu" k doktorke.Tá zistí že jej nič neni a bude s toho riadni pruser. :roll: :?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Príspevok od používateľa profik »

Motion Blur napísal:Aj keby že ti víde nahriatie teplomeru.Ale čo ked ju mama pošle ešte "pre istotu" k doktorke.Tá zistí že jej nič neni a bude s toho riadni pruser. :roll: :?
Ved, ked povie, ze ma teplotu a boli ju hlava, doktorka ako zisti ci ju boli hlava :idea: nevie jej citat myslienky :lol: A hrdlo alebo to ze ta pocuva stetoskopom, nema nic spolocne z bolestou hlavy. Takze na 90%doktorka nic nezisti, viem to z vlastnej skusenosti(a mam velmi dobru doktorku, fakt sa vyzna v medicine), ze doktorka je vecsinou odkazana, len nato co jej povies.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hm, ak nechce ochorieť dlhodobo, ale len na ten jeden deň(žalúdok) tak by to liter acidofilného mlieka a pár jablk mali spraviť..ak dlhodobo, stačí vychľastať nejaké nedopité víno po bezdomovcoch(len či sa jej tých pá mesiacov na infekčnom bude pozdávať viac ako týždeň na tábore neviem..)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

lamyyyy to s tou kriedou funguje.. len ono tu kriedu treba zapit kolou.. to vas neucili? testovane, 100% overene
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

a netreba sa nahodou este po zapiti kolou poskriabat pravou rukou za lavym uchom stojac na pravej nohe? uz mi to totiz zacina pripominat dake zaklinadla :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

brainwirm napísal:lamyyyy to s tou kriedou funguje.. len ono tu kriedu treba zapit kolou.. to vas neucili? testovane, 100% overene
preco kolou? aky rozdiel v posodobeni kyseliny fosorecnej z koly a kys. chlorovodikovej, ktoru mas v zaludocnej stave?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Niekto si tu fakt vazi svoje zdravie!!! sorry nedalo mi to
vlado69
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa vlado69 »

a čo tak dař lekarovi zo dve stovky?
Matyx88
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Matyx88 »

Zdravim.. tak som skusil tu kriedu aj nastruhanu v pohari , aj som ju zapil kolou .. zjedol som ju celu a nic mi nieje :o tak isto som skusal vypit aj mlieko a hned zatim ten caj a tiez mi nic nieje :shock: a pre istotu som sa pred spanim este aj fajne okupal studenou vodou otvoril som okno a spal som v slipoch do rana a ani som sa nezakryl a ani naznak po teplote :x takze stou kriedou je to absolutna K*****A a je jedno ci ju pijes s mineralkou alebo s colou :?
Zamknuté