Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Retne napísal:To je dobra hlupost, omg ssi ani nechcem predstavovat tie muky ak by mi nahodou nesadla otazka a cakat ze ci bude 4/5

Btw rupol u vas niekto, mne vcera spouziacka, bezne mala z dejepisu 2 a nikto by necakal ze to tak pokazi, kazdy to skor cakal od ineho spoluziaka co mal vkuse 4 a dostal 2. :? Maturita = stastna ruka
opat sa prihliada na studijne vysledky...cize ak ju ucitelka nechala rupnut tak je svina...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

nenormalne šťastny som! :D dvojku som dostal zo SJL :) mal som šťastie a potiahol som dobru otazku no.. zajtra idem z ANJ, mohla by mi prosim nejaka duša napisať tych 30 tem ake budu na ANJ? nemam o nich totiž ani šajnu :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Old Dirty Bastard napísal:nenormalne šťastny som! :D dvojku som dostal zo SJL :) mal som šťastie a potiahol som dobru otazku no.. zajtra idem z ANJ, mohla by mi prosim nejaka duša napisať tych 30 tem ake budu na ANJ? nemam o nich totiž ani šajnu :)
Ja mam ofotene nase temy co budeme mat na acku :) chces ?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

http://www.statpedu.sk/buxus/docs/Matur ... AZYK_B.pdf
cielove poziadavky pre B uroven, niekde na stetpedu budu urcite aj Ackarske. Pohladaj.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Retne napísal:..Btw rupol u vas niekto...
u nas dve nespravili ekonomiku, a to len kvoli triednej.. namiesto podrzania tam davala nehorazne otazky, z troch skusajucich sa len ona take kktiny pytala... mne nastastie sadla tema tak som to dal, ale aj tak nechapem jej rozmyslanie.. <> strasna
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

SJL 2... ale mal som Bcko a rozhodne lepsi pocit z odpovede ako z MAT A co som dostal 1 takze nemile prekvapenie :roll:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Dnes šťastný deň prekonávajúci očakávania. Najprv som mal francúzštinu. Som bol úplne prvý a keď som vošiel tak som hneď vravel, že len nie francúzsku literatúru (máme takú debilnú tému, do kt. naša francúzštinárka-sociologička dala okrem fr. lit. aj práva čitateľa a podobné voloviny). Tak samozrejme z 30 tém som si vytiahol práve tú. Ale tak niečo som okolo toho splietal a mali sme dobrú predsedníčku, ale známka bola napriek tomu lepšia ako som myslel :arrow: 1
No a potom prišiel zlomový bod celej maturity. Matematika úroveň A. Bol som posledný v skupine a tak som tam prišiel a ťahám jednu z najľahších tém aké tam boli (teória: výroky, príklady: vzájomná poloha a kombinatorika). Tak som to v podstate bez chýb celé spravil a teraz nás zavolali na známky a všetci predomnou mali dvojky a trojky. Hovorím si, že paráda to už horší nebudem a keď prišli k môjmu menu tak vraj výborný takže za jedna :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

axXis napísal:http://www.statpedu.sk/buxus/docs/Matur ... AZYK_B.pdf
cielove poziadavky pre B uroven, niekde na stetpedu budu urcite aj Ackarske. Pohladaj.
B-čko, takže dik za ten odkaz, to pomože :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nuz zatial do ide vcelku dobe

Sj B-1
Dej A-1

Zajtra anglina A, to snad bude jednotka a potom stvrtok rano NOSka...A uroven a plus neskutocne debilna komisia, ktora zatial dala nejlapsie 2, pre mna znamenaju ciel... aspon prejst...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Fabo napísal:SJL 2... ale mal som Bcko a rozhodne lepsi pocit z odpovede ako z MAT A co som dostal 1 takze nemile prekvapenie :roll:
Ani mi nevrav, ked som odchadzal zo sloviny tak som mal vynikajuci pocit, odpovedal som kompletne na vsetky otazky, fakt ze tema mi sadla cele som im to odrecitoval, literarnu aj gramaticku cast. A ze za tri, fakt nonsens.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hurra :D
SJL- 2
ANG- 1

Už len zajtra nejak na 4ku ten odborný a múžme oslavovať ..
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

sry za OT, ale znamku z ustnej ti povedia hned alebo si zavolaju skupinku dnu ci ako to je ? :-D diky za pomoc. :-P
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nie, znamku sa dozvies az pri dalsej prestavke kedy ich vyvesia na tabulu (aspon u nas je to tak).
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Uz mam dva predmety za sebou.
SJ - 3
AJ - 1
Vo stvrtok ma caka Odborne

//Hodnotia nas rovnako ako Makiho ... Po celej skupine nas zavolaju a vyhlasia.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

u nas ked dokonci skupina tak sa poradia a zavolaju si nas dnu a predsedkyna precita a pogratuluju nam....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

U nas sa len dava na nastenku a internet, jedina komisia oficialne oznamila priamo ziakom (po ukonceni maturit kedze ich bolo 6 z daneho predmetu)
Marko033
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Marko033 »

čawko tak mňa to čaká v piatok zažnem o 10:00 s odbornými a skončím 12:15 sjl vkuse mám všetko za sebou takže tak a mám otázočku do akých skupín se rozdelený alebo ako mi celá trieda v jeden den maturujeme je nás 16 :D to budeme ešte do skupín rozdelený alebo nam výsledky povedia až ked skončí posledný cca16:00?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

komisia ma pauzy, sak cely den v kuse pocuvat chobotiny z nasich ust da zabrat..tusim ze okolo 10.30 maju pauzu aj s poradou, potom o 12.30 a potom neviem, poobede som nic nemal a tak som to ani nestudoval..osobne mi oznamili znamku iba na informe, inde maju v trubke asi....mne to nechyba, internet a vyvesna tabula mi staci

INF - 1 - Triedenie v programovani a Windows vs. ine operacne systemy :lol: lahoda
MAT - 1 - uloha - daco z postupnosti, teoria odchylka priamok v priestore a dokaz - odvodenie vzorca pre vypocet kvadratickej rovnice....pri dokaze ma museli trochu naviest...pohodicka
SJL 3 - Slovenska komedia a pravidla slovenskej vyslovnosti....boze 30. tema z literatury, tam som uz nedosiel pri uceni :lol: vravel som si nizke cislo, nizke cislo (1,2 - staroveka epika resp. drama) a dig cislo 30. som vytiahol...som rad ze aspon 3...

zajtra rano ma caka anglina, tak dufam ze nieco suvisle a rozumne im poviem, nech mi daju daco hocico a mozem ist oslavovat
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

tak uz som dnes odmaturoval Dejepis.., uf ale bolo to tazke... a SJ aj to , no som rad ,ze to uz mam za sebou.... , sice sa blizi vyska...ale tak konecne mozem ist do mesta a :smt039 :smt003 a pekne to oslavit niekedy snad zajtra..
takze znamky
D - 2 alebo 3 nvm
AJ - 2
Geo - 3
SJ - 4
viem , ze znamky asi niesu velka slava ale mne to staci, hlavne ,ze som odmaturoval a som teda veru spokojny.. no a videl som ako tu vacsina z vas ma znamky ,ze same jednotky obcas nejaka dvojka.., ale tak ja som aj tak rad :)
ak este niekdo maturuje zajtra tak mu prajem vela stastia.. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Cize dnes z AJ - Traveling ... z toho sa vyvinula Bratislava potom your DreamPlace a potom My Family ... Chlapik z komisie sa ma pytal vsetko ... odpovedal som namiesto 15min 45min a ani som si to nevsimol. Vysledok 1

a zo SJ - 2. fáza slovenského realizmu – kritický realizmus ... Tajovskeho Mamu Pôstkovú som si premenil na Kôstkovu. Zvysok bez vacsich problemov ... sice museli mi trochu radit ... Akurat tu otazku som moc dobre nevedel. Vysledok 3
Napísať odpoveď