opat sa prihliada na studijne vysledky...cize ak ju ucitelka nechala rupnut tak je svina...Retne napísal:To je dobra hlupost, omg ssi ani nechcem predstavovat tie muky ak by mi nahodou nesadla otazka a cakat ze ci bude 4/5
Btw rupol u vas niekto, mne vcera spouziacka, bezne mala z dejepisu 2 a nikto by necakal ze to tak pokazi, kazdy to skor cakal od ineho spoluziaka co mal vkuse 4 a dostal 2.Maturita = stastna ruka
Maturita
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
axxis
Addict
http://www.statpedu.sk/buxus/docs/Matur ... AZYK_B.pdf
cielove poziadavky pre B uroven, niekde na stetpedu budu urcite aj Ackarske. Pohladaj.
cielove poziadavky pre B uroven, niekde na stetpedu budu urcite aj Ackarske. Pohladaj.
-
Vesper
Professional
Dnes šťastný deň prekonávajúci očakávania. Najprv som mal francúzštinu. Som bol úplne prvý a keď som vošiel tak som hneď vravel, že len nie francúzsku literatúru (máme takú debilnú tému, do kt. naša francúzštinárka-sociologička dala okrem fr. lit. aj práva čitateľa a podobné voloviny). Tak samozrejme z 30 tém som si vytiahol práve tú. Ale tak niečo som okolo toho splietal a mali sme dobrú predsedníčku, ale známka bola napriek tomu lepšia ako som myslel
1
No a potom prišiel zlomový bod celej maturity. Matematika úroveň A. Bol som posledný v skupine a tak som tam prišiel a ťahám jednu z najľahších tém aké tam boli (teória: výroky, príklady: vzájomná poloha a kombinatorika). Tak som to v podstate bez chýb celé spravil a teraz nás zavolali na známky a všetci predomnou mali dvojky a trojky. Hovorím si, že paráda to už horší nebudem a keď prišli k môjmu menu tak vraj výborný takže za jedna
No a potom prišiel zlomový bod celej maturity. Matematika úroveň A. Bol som posledný v skupine a tak som tam prišiel a ťahám jednu z najľahších tém aké tam boli (teória: výroky, príklady: vzájomná poloha a kombinatorika). Tak som to v podstate bez chýb celé spravil a teraz nás zavolali na známky a všetci predomnou mali dvojky a trojky. Hovorím si, že paráda to už horší nebudem a keď prišli k môjmu menu tak vraj výborný takže za jedna
-
Old Dirty Bastard
Guru
B-čko, takže dik za ten odkaz, to pomožeaxXis napísal:http://www.statpedu.sk/buxus/docs/Matur ... AZYK_B.pdf
Ani mi nevrav, ked som odchadzal zo sloviny tak som mal vynikajuci pocit, odpovedal som kompletne na vsetky otazky, fakt ze tema mi sadla cele som im to odrecitoval, literarnu aj gramaticku cast. A ze za tri, fakt nonsens.Fabo napísal:SJL 2... ale mal som Bcko a rozhodne lepsi pocit z odpovede ako z MAT A co som dostal 1 takze nemile prekvapenie
čawko tak mňa to čaká v piatok zažnem o 10:00 s odbornými a skončím 12:15 sjl vkuse mám všetko za sebou takže tak a mám otázočku do akých skupín se rozdelený alebo ako mi celá trieda v jeden den maturujeme je nás 16
to budeme ešte do skupín rozdelený alebo nam výsledky povedia až ked skončí posledný cca16:00?
-
mirak2
Hardcore addict
komisia ma pauzy, sak cely den v kuse pocuvat chobotiny z nasich ust da zabrat..tusim ze okolo 10.30 maju pauzu aj s poradou, potom o 12.30 a potom neviem, poobede som nic nemal a tak som to ani nestudoval..osobne mi oznamili znamku iba na informe, inde maju v trubke asi....mne to nechyba, internet a vyvesna tabula mi staci
INF - 1 - Triedenie v programovani a Windows vs. ine operacne systemy
lahoda
MAT - 1 - uloha - daco z postupnosti, teoria odchylka priamok v priestore a dokaz - odvodenie vzorca pre vypocet kvadratickej rovnice....pri dokaze ma museli trochu naviest...pohodicka
SJL 3 - Slovenska komedia a pravidla slovenskej vyslovnosti....boze 30. tema z literatury, tam som uz nedosiel pri uceni
vravel som si nizke cislo, nizke cislo (1,2 - staroveka epika resp. drama) a dig cislo 30. som vytiahol...som rad ze aspon 3...
zajtra rano ma caka anglina, tak dufam ze nieco suvisle a rozumne im poviem, nech mi daju daco hocico a mozem ist oslavovat
INF - 1 - Triedenie v programovani a Windows vs. ine operacne systemy
MAT - 1 - uloha - daco z postupnosti, teoria odchylka priamok v priestore a dokaz - odvodenie vzorca pre vypocet kvadratickej rovnice....pri dokaze ma museli trochu naviest...pohodicka
SJL 3 - Slovenska komedia a pravidla slovenskej vyslovnosti....boze 30. tema z literatury, tam som uz nedosiel pri uceni
zajtra rano ma caka anglina, tak dufam ze nieco suvisle a rozumne im poviem, nech mi daju daco hocico a mozem ist oslavovat
-
Silmer
Darca
tak uz som dnes odmaturoval Dejepis.., uf ale bolo to tazke... a SJ aj to , no som rad ,ze to uz mam za sebou.... , sice sa blizi vyska...ale tak konecne mozem ist do mesta a
a pekne to oslavit niekedy snad zajtra..
takze znamky
D - 2 alebo 3 nvm
AJ - 2
Geo - 3
SJ - 4
viem , ze znamky asi niesu velka slava ale mne to staci, hlavne ,ze som odmaturoval a som teda veru spokojny.. no a videl som ako tu vacsina z vas ma znamky ,ze same jednotky obcas nejaka dvojka.., ale tak ja som aj tak rad
ak este niekdo maturuje zajtra tak mu prajem vela stastia..
takze znamky
D - 2 alebo 3 nvm
AJ - 2
Geo - 3
SJ - 4
viem , ze znamky asi niesu velka slava ale mne to staci, hlavne ,ze som odmaturoval a som teda veru spokojny.. no a videl som ako tu vacsina z vas ma znamky ,ze same jednotky obcas nejaka dvojka.., ale tak ja som aj tak rad
ak este niekdo maturuje zajtra tak mu prajem vela stastia..
-
Shark NX
Addict
Cize dnes z AJ - Traveling ... z toho sa vyvinula Bratislava potom your DreamPlace a potom My Family ... Chlapik z komisie sa ma pytal vsetko ... odpovedal som namiesto 15min 45min a ani som si to nevsimol. Vysledok 1
a zo SJ - 2. fáza slovenského realizmu – kritický realizmus ... Tajovskeho Mamu Pôstkovú som si premenil na Kôstkovu. Zvysok bez vacsich problemov ... sice museli mi trochu radit ... Akurat tu otazku som moc dobre nevedel. Vysledok 3
a zo SJ - 2. fáza slovenského realizmu – kritický realizmus ... Tajovskeho Mamu Pôstkovú som si premenil na Kôstkovu. Zvysok bez vacsich problemov ... sice museli mi trochu radit ... Akurat tu otazku som moc dobre nevedel. Vysledok 3