/edit:az teraz jak som si to spatne precital vidim jak dementny prispevok to odo mna je
Teoria kamaratok
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako vas tu tak citam....ja holkam nejak nerozumiem tak si neviem ani predstavit zeby moj naj kamos bola holka no
...ale nevravim ze u inych to neni mozne...a ani vela peknych dievcat co by stali za to nepoznam (holt na holky mam zatial smolu no) a aj tych par (mozno by sa dali ja prstoch jednej ruky spocitat
) je zadanych apod. takze asi nic z toho 
/edit:az teraz jak som si to spatne precital vidim jak dementny prispevok to odo mna je
. asi mi to ucenie uz lezie na mozog
boze nech uz su tie skusky prec..
Osobne sex bez lasky neuznavam, sam by som to asi nedokazal, no na druhej strane ho ani neodsudzujem. Je to kazdeho osobna vec. A co sa tyka tejto teorie...mnoo ak uz, tak s nie az tak dobrou kamaratkou...predsalen, mozete si tvrdit co chcete, ale ten vztah sa aj tak zmeni. Netvrdim, ze musi nutne k horsiemu, no zmeni sa. A obetovat dobre kamaratstvo za par, aj ked mozno vzrusujucich chvil sa myslim, neoplati.
-
qwerty-xyz
By ste sa cudovali kolko dievcat by takuto moznost ako spat s naj kamaratom prijalo.Jake44 napísal:Osobne sex bez lasky neuznavam, sam by som to asi nedokazal, no na druhej strane ho ani neodsudzujem. Je to kazdeho osobna vec. A co sa tyka tejto teorie...mnoo ak uz, tak s nie az tak dobrou kamaratkou...predsalen, mozete si tvrdit co chcete, ale ten vztah sa aj tak zmeni. Netvrdim, ze musi nutne k horsiemu, no zmeni sa. A obetovat dobre kamaratstvo za par, aj ked mozno vzrusujucich chvil sa myslim, neoplati.
-
marteenka.s
Light Expert
O tom ani neuvazuj :)
Keby mal moj priatel najlepsiu kamatku tak ho roztrham v zuboch
strasne by som ziarlila aj keby mozno nebolo na co, ale je to iny pocit mat kamaratku a NAJLEPSIU kamaratku. SOm rada ze mna sa to netyka. a som rada ze mne priatel povedal ze ja som jeho najlepsia priatelka, kamatatka aj milenka UFF 
Asi najidealnejsie je mat kamosku, priatelku, milenku v jednom. Ked pride kriza medzi partnermi tak zajst za svojimi spriaznenymi dusami cislo 2 ak je to ozaj nutne. Predsa len je cudne mat osobu opacneho pohlavia ako svojho spovednika a partnerke potom ostane len partia sexu. Aj ked dnes vztahy trvaju cca 5 mesaciov a kamaratov mame predsa len na dlhsie....z toho mi vyplyva ze ak mam vztah dlhsi ako trva faza zamilovanosti tak riesim vsetko s partnerom.
Pekna teoria este to dostat do praxe
Pekna teoria este to dostat do praxe
-
marteenka.s
Light Expert