Gangy napísal:najhorsie bolo hlavne ked som sa v noci zobudil a nemohol som vydat ani hlasku ci sa pohnut, len mi po licach tiekli slzy a zdesene som chrcal
jj aj mne sa to parkrat stalo ked som bol maly... by ma zaujmalo cim to je.. jasne stalo sa mi, ze nieco buchlo a som sa bal ist pozriet co sa deje, na tom nieje nic zaujmave, ale mohol som sa hybat a aj vykriknut

..
no ale minimalne 2x co si pamatam este, som fakt mal pocit, ze ma niekto drzi jak keby sputaneho nemozem poriadne dychat, hovorit vobec a len som sa triasol.. ale od cintorina byvam daleko a to sa mi stalo ked som mal odhadujem 6-7 rokov...
a mozem jeden alebo 2 pribehy povedat v skratke co mam od ludi, ktori to hovorili z vlastnej skusenosti a pochybujem, ze by klamali kvoli tomu, aby boli zaujmavi alebo tak... (maju krestanske konce)
cize pribeh cislo 1 jedna znama sa zacala zaujmat o vestenie, magiu (atd proste o vela veci z tychto oblasti) a nie zaujmat len tak ako asi vacsina z nas, ze len zistime o co tam ide, ale zacala tieto veci aktivne praktizovat.. po nieakom case sa jej zacali diat divne veci, o nieaku dobu na to sa v svojom byte uz bala spat, lebo zakazdym ked si lahla videla tvare, pocula hlasy, veci sa jej pred ocami hybali(podotykam ta zena ma 2 deti a muza, ktori tieto veci tiez zazili/videli na vlastne oci aj napriek tomu, ze vobec nepraktizovali tieto cinnosti) a az to prislo do bodu ked povedala ja do toho bytu uz nevstupim... nakoniec sa k nej nieako dostalo krestanstvo, uverila a odvtedy sa jej nic podobne nestalo.
2. pribeh: iny znami podobne ako zena z predosleho pribehu sa zacal zaujmat o rozne veci, ale aktivne zacal venovat satanizmu, zo zaciatku sa mu stavali len neprijemne nahody ako kazdemu z casu na cas, po nieakom case si kupil satansku bibliu a vtedy sa zacali diat veci.. zo sekundy na sekundu uzastne mraziva zima v celej izbe a tak rychlo jak sa objavila tak aj zmizla, opat tvare, hlasy, pohyby predmetov, skusil tuto bibliu spalit, ale NEhorela

a opat to malo taky koniec ako s tou zenou nieako sa dostal ku krestanstvu, uveril a pozor- potom ako uveril bibliu bez vsetkeho spalil a z horenim nebol najmensi problem...
tak si utvorte vlastny nazor, naozaj su tieto pribehy od ludi, ktorych povazujem za velmi doveryhodnych.. mohol by som to rozpisovat, ale dost sa ponahlam