Moze pes vidiet ducha?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

ja presne nwm co si mam otom myslet ci mam verit na duchov alebo nie, vacsinu to berem tak ze sa to stalo a prejde to a myslim pozitivne:) Ale napr. moja sesternica bola pred asi 5 rokmi dost chora a uz nevedeli co snou nevedeli ju vylieci a tak, tak uz moja teta nevedela co snou a isli k neakej samanke ci coto a ta jej povedala ze je prekliata a ze ma jest neaku zeleninu pravidelne a boty si natret kriedov...Po par mesiacoch jej to preslo, mozno vdaka tej samanke alebo len koli tomu ze uz mala trochu nadeje ta sesternica ze jej to moze pomoct:) Ja si myslim ze si to trosku viac vsimaj tieto veci doma a hlavne sa toho nebat.
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

a vám to ozaj je*e?! som ako skoro vždy sám doma a teraz mám kľudne spať? a potom aby som nepil...

Inak verím trochu tomu, že akýsi zádrhel v tom môze byť. To s tým prebudením a nehybnosťou sa stalo aj mne párkrát.
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

no mne sa take nic nestavalo ja som skor bol namesacny napr. som sa len postavil a spravil si po izbe tri kolecka a siel spat tomi brat povedal a zas mama ma raz videla ako som bezhlavo smatral po stenach a hladal WC
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

No s tou nehybnosťou sa mi to ešte nestalo, ale mal som párkrát také sny, že som v tom sne chcel silou mocou kričať :lol: ale jednoducho som nemohol (také hnusné sny). No tak, treba sa len rýchlo prebudiť. :)
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

tak to s tym ovladanim to moze byt pokazena telka...tak my mame v izbe so sestrou take svetlo ze na dotyk proste nieje tam vypinac a ono sa niekedy,zriedka,samo zapne alebo vypne alebo stlmi alebo opacne-no a nieje to duch ale len pokazene poistky...nemoze to byt aj u vas nieco take? no a ked u nas pocujem nejaky buchot abo zvuk zvalim to na psa-co ale neznamena ze sa nepotim pod paplonom cela zakryta:D alebo v byte ked sme byvali tak tam praskali parkety v zime od radiatora ako salalo teplo a uplne to bolo pocut ako keby tam niekto chodil...ak duchovia su tak co to potom je? a preco by nam chceli robit zle?nas pes do blba necumi,on chyta vanok do tvare:)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Neviem, televizor je asi fpohode, a co sa tyka kazenia veci, smutne je to ,ze to niesu len elektronicke veci, su to aj veci ci sa tykaju rodiny a ine problemy.
A pes je inac vonku, len obcas ho pustame dnu, ale v noci doma nebol.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

tak potom sa netreba cudovat, ze pozera na chodbu ked nie je zvyknuty byt doma :) ked sa kazia veci v rodine, tak za tym byva zvycajne ludsky faktor. aj keby som veril na duchov, tak aj tak by som neveril tomu, ze nejaka vyssia moc moze ovplyvnit myslenie ludi a podnietit hadku. clovek je podla mna bytost disponujuca vlastnym rozumom, konajuca vlastne rozhodnutia po uvedomeni si vlastnych skusenosti. ine faktory mozu len vplyvat na rozhodnutie, ale nie radikalne. aspon podla mna. nepaci sa mi predstava, ze nejaky duch by mi nieco posramotil v hlave a ja by som sa pohadal s priatelkou. to vazne nie. cisto teoreticky keby som veril na duchov a mal s tym osobny zazitok, tak akurat by som mohol byt z toho mimo a tym padom by som mohol vyvolat hadku. zle psychicke rozpolozenie, stres su idealne akceleratory na hadanie. ale tak ci tak by to bol len dokaz, ze som nieco nezvladol. nevinil by som za to ziadnych duchov
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

No k tomu hluku vysvetlenie nemam, ale k tomu pruhu na obrazovke a k tomu ze sa vam kazia spotrebice na to rozumne vysvetlenie je. Skuste si dat v rozvodnej skrini skontrolovat nulak, my sme ho mali spaleny, takze sa nam do spotrebicov v podstate dostavalo neregulovane napatie, ci prud, neviem presne blizsie, kedze odbornik na elektrinu nie som... A vtedy sa spotrebice zvyknu kazit, nam takto za tyzden odisiel elektricky varic, vysavac a projektor :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lub0$ napísal:Neviem, televizor je asi fpohode, a co sa tyka kazenia veci, smutne je to ,ze to niesu len elektronicke veci, su to aj veci ci sa tykaju rodiny a ine problemy.
A pes je inac vonku, len obcas ho pustame dnu, ale v noci doma nebol.
K tej telke ako vies Dialkove funguje pomocou IrDA ... a v okoli mas tolko ziarenia ze sa moze obcas stat ze sa nejaky odraz pritrafi akurat s tou Vlnovou dlzkou a signalom ktory sa bude podobat na Signal pridavania hlasitosti. V dnesnych casoch sa to kludne moze stat. Nad tym by som si nelamal hlavu.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

osobne si myslim ze skor zapracovala fantazia ako duchovia ... :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ludia a teraz ja... desivy s strahavjuci pribeh o monstre ktore mi nedalo spavat par tyzdnov. Kazdnu noc som pocul, doslova na vlastne uci ako nieco beha po stene, pocul som ako dycha, funi.. ked som zapol svetlo, neprestalo to, nevidel som to. Ked som kracal okolo steny posraty ako moj zapocet z matiky, zvuk nasvedcoval tomu ako sa monstrum pohybuje...
Poltergeist? Hovno! Nejaky poondiaty hlodavec si spravil par tunelov medzi murom a fasadou v zateplovacke... Odvtedy mam sediny a sklony k alkoholu..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nemoze pes vidiet ducha
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

pinco napísal:To s tým prebudením a nehybnosťou sa stalo aj mne párkrát.
To fakt cumim kolko ludi do tejto temy napisalo ze sa im to stalo :shock:

.:M4jco:. o tom ze by to bolo strasidelnymi filmami pochybujem, kedze uz od mala mi horori prisli skor na smiech, nejak som sa nikdy nevedel vzit do toho ze by som sa mal bat nejakych dementov ktory v skutocnosti len pobiehaju pred kamerou a potom si uziju nejaky CGI-makeup :)
Sheep napísal:nemoze pes vidiet ducha
Za to mam ale taky pocit, ze aj pes by ten slovosled vymyslel lepsie :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Sheep napísal:nemoze pes vidiet ducha
ty si pes? alebo odkial beries istotu?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

will.i.am napísal:ty si pes? alebo odkial beries istotu?
Nie niesom pes :D , ale povedzme si narovinu kolko je psov a kolko z nich vraj videlo ducha? :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Sheep a povedz mi narovinu, kolkych psov si sa uz pytal?
A kolki ti odpovedali, ze ano.
Alebo si s nimi robil nejaky vyskum? Napriklad ja som videl jedneho psa, ktory sa zastavil zapozeral do vetra a zacal vrcat a brechat.
mi-chau
Darca
Darca

Lub0$ napísal:Napriklad ja som videl jedneho psa, ktory sa zastavil zapozeral do vetra a zacal vrcat a brechat.
Waw, volal si uz do črepín?
Zas nebudte paranoidní ludia. Podla mna na tom nieco bude, ale vzdy ked sa zahladi do blba to neznamena ze tam vidi jacka rozparovaca.. :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak prepac ospravedlnujem sa ti.
Ale asi na to nieco bude, ked do toho "blba" zacne aj brechat a vrcat a cerit zuby, lebo na muchcu by zuby asi neceril. :roll:
filippo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa filippo »

turtlak69 napísal:tiez ked som bol maly som sa v noci prebudil a bol som ako priputany. hlas nefunkcny, pohyby nulove... nie su to podla mna duchovia, len nejaky zabrzdeny nerv mozno. tak neprijemny pocit som odvtedy asi nezazil. asi pred rokom som o niecom takom cital. vraj je to pomerne bezne pre dospelych ludi (30+). vraj je to nejaka mala porucha mozgu, ktora je uplne neskodna. mojej mame sa stava obcas. vraj sa zobudi a nemoze sa ani pohnut a ani nic povedat. len hybat ocami.
Tak toto sa stáva aj mne asi tak 2x do roka. Väčšinou sa mi to stane, keď zaspím na chrbáte. Preto si na to dávam pozor a spím hlavne na boku alebo na bruchu. Dovolím si prihodiť ešte jednu citáciu, čo som našiel na nete, takže nie som jediný:
Mávam toto isté,preto som sa rozhodla po dlhej dobe napísať.Hovorím tomu ,,Mŕtve duše,,.Neviem čo som komu urobila,že ma takéto niečo sprevádza už dlhé roky.Najprv som si myslela,že to bude prostredím,ale po zmene je to tu opäť.Nemôžem spať na chrbáte,pretože je to hneď na mne.Prichádza to vždy v tú istú alebo približnú hodinu(od 00:00 do 01:00),niekedy-keď to odíde sa nemusím ani na hodiny pozrieť a presne viem koľko je hodín.Návštevy-aj tak tomu hovorím,sú rôzne.Jedno obdobie za mnou chodila žena,neskôr muž...vedela by som ho aj popísať.Niekedy je ticho,inokedy na mňa kričí,nadáva mi,ťahá ma...Je to príšerné.Raz sa mi stalo,že ich prišlo viac..viac ľudí...tiež sa modlím ako besná aby to odišlo...avšak?Raz sa mi smiali,že či si myslím,že mi to pomôže.Nepomôže.Túto noc,to tu bolo zase.Človek počuje okolné veci,napt. tv...bez naj ani nezaspím.Pocit,akoby som bola uväznená vo svojom tele.Nemôžem kričať,hýbať sa...Pritom vidím ako so sebou hádžem,ako kopem nohami,ako kričím.Vždy musím nabrať veľkú odvahu a neuveriteľnú silu,ktorá mi ešte zostala,aby som konečne otvorila oči,aby moje telo bolo moje.A preto hovorím,že som presvedčená,že to neni sen.Sny mávam,pekné,škaredé...nočné mory.Je to niečo iné.Rada by som sa toho zbavila,ale neviem ako.Pod.veci ako vysvetiť izbu a pod.to nikdy nezabralo.Trvá to roky.Celú VŠ...a po nej.Človek začína pochabovať či je normálny.Neverila som,že by to niekto mohol prežívať tiež.Stavy po...sú kruté,myšlienky mimo.Otázky typu:,,čo to je,, ,,prečo ja,, ,,čo ak nabudúce nebude mať takú silu ako dnes,, ,,zomriem,,?,,alebo niekto chce aby som zomrela,,
Neuveriteľné rany na psychiku.
Rada by som sa s niekým,kto má toto isté porozprávala.Sledujem faktory,ktoré tieto návštevy sprevádzajú.
Jednu radu však mám.
NESPAŤ NA CHRBÁTE. A KEĎ IDEŠ SPAŤ VŽDY PREKRÍŽ NOHY.Nedá sa však tak spať vždy...viem zo skúsenosti.
Ešte dodám, naposledy sa mi to stalo asi pred dvomi mesiacmi, vôbec to nebolo v noci, ale mal som voľný deň a pospal som si ešte ráno od 8.oo - 10.oo, cez stenu som počul susedove rádio a tiež na mňa prišiel ten zlý pocit, mal som otvorené oči a vnímal som okolie, niečo ma ako keby ťahalo a nemohol som zo seba dostať ani hlas a ani sa pohnúť. Opäť, keď som sa násilým zobudil, zistil som, že som spal na chrbáte. :cry: Doteraz neviem, či je to sen, alebo skutočnosť.
mi-chau
Darca
Darca

Lub0$ napísal:Tak prepac ospravedlnujem sa ti.
Ale asi na to nieco bude, ked do toho "blba" zacne aj brechat a vrcat a cerit zuby, lebo na muchcu by zuby asi neceril. :roll:
Jasne, pach macky, ci psa je vyluceny.. primarne je to duch.
Napísať odpoveď