Tak si to zhrnieme:
Silent napísal:skusim cvicit s vlastni vahou ,hrazdu ,kliki ,behat, dvojrucka asi 12 kg
moze z toho byt v poho plazova forma, brusaciky, ale objem z toho NENABERIES..
Tempus7 napísal:- Mimochodom je niaky dobrý cvik na zväčšenie objemu ruky od lakťa po zápästie? (potrebujem väčšiu istotu v údere...

mrtve tahy, pritahy, zhyby..a v podstate vsetky cviky kde v rukach drzis velke vahy..na nejake izolovane cvicenie predlaktia sa vyser..
Silent napísal:a na bicepsy to taky nevyresim jen doma?
naco ti bude len biceps?aj to bude slabota s 5 kilovou jednoruckou..
profik napísal:tak to si dost vedla stav sa so mnou oco chces, ze ked bude robit kliky bude silnejsi ako keby tlakoval na lavicke, skus robit kliky a ked uz nebudes vladat(ked otocis niekolko serii)potom rob stymi jednoruckami. A co ze maju len 5kg, ked vies ako tak to staci, poznam cvik na biceps pri ktorom by si pri druhom kole z tyckou na ktorej by si mal 8kg mal dost.
stavil by som sa aj o milion->NEBUDE..
profik napísal:staci, ak mas zaujem poznam cvik, pri ktorm za 2-4tyzdne(to je individualne)zvecsi jablcko a bude mat pekny tvar, ak mas zaujem o ten cvik napis, nechce sa mi teraz zbytocne rozpisovat
len jedno->

..
profik napísal:...Btw tento cvik nam ukazoval Jaro Horvath-hovori vam nieco to meno? Takze asi fakt nieco na nom bude

trening profika je pre obycajneho chalana nepouzitelny..
profik napísal:mysli si co chces, neviem ako mozes porovnavat vzpieracov a kuturistov, uz podla toho vidim, ze sa vtom velmi vyznas
porovnaval ich?chalan pisal ze chce svaly a silu..vzpieraci/powerlifteri maju co??svaly a silu?vzpieraci/powerlifteri cvicia co??tazke viacklbove cviky..ziadne kliky
a tiez som ti dal K-, za tie bludy co tu pises..
Silent napísal:presne kliky su na silu kamos delam asi pul roku 100 kliku dene a ted s neho je korba
on bude robit kliky, ja benchpress..kto bude vacsi a silnejsi?ja..