-=wolf=- napísal:rob to ako ja, mne jeden addon spammoval do guild chatu nieake pi*ov*** tak som si nad to sadol a postupne po jednom addone vypinal a zapinal a nakoniec som zistil ktory addon to robi
btw mam tu jednu novinku pre tych ktory to este nevedia, SKgaming dali ako prvy na svete Kil'Jaeden-a a este jedna novinka:) Nihilum 4-krat wipli na Kil'Jaeden-ovi na 1%
prave som si rozbehal wowa na plazmovej telke a je to celkom supa akurat nemozem sedet 6 m daleko od nej na gauci ale blizsie asi 2m od nej aby ma neboleli oci ked lustim pismenka akurat by to chcelo 1080i rozlisko ale to by bolo treba aj silnejsi nb :-/
Mrk napísal:prave som si rozbehal wowa na plazmovej telke a je to celkom supa akurat nemozem sedet 6 m daleko od nej na gauci ale blizsie asi 2m od nej aby ma neboleli oci ked lustim pismenka akurat by to chcelo 1080i rozlisko ale to by bolo treba aj silnejsi nb :-/
boze to by sa mi s mojim shamim alebo palim raidovalo
Mrk napísal:prave som si rozbehal wowa na plazmovej telke a je to celkom supa akurat nemozem sedet 6 m daleko od nej na gauci ale blizsie asi 2m od nej aby ma neboleli oci ked lustim pismenka akurat by to chcelo 1080i rozlisko ale to by bolo treba aj silnejsi nb :-/
pripajat pc k plazme je to najhorsie co pre tu telku mozes urobit lebo sa tym desne vypaluje obraz ked sa na obrazovke nic nedeje preto to ja radsej ani neskusam
SchYzo napísal:pripajat pc k plazme je to najhorsie co pre tu telku mozes urobit lebo sa tym desne vypaluje obraz ked sa na obrazovke nic nedeje preto to ja radsej ani neskusam
no konecne telka s hdmi tak skusam samozrejme ze nie na stale na hranie by bolo lepsie lcd tv lenze vo vacsich uhloprieckach jasne vedu plazmy...a snad obcas ak si tam pripojim nb sa tomu nic nestane
-=wolf=- napísal:rob to ako ja, mne jeden addon spammoval do guild chatu nieake pi*ov*** tak som si nad to sadol a postupne po jednom addone vypinal a zapinal a nakoniec som zistil ktory addon to robi
btw mam tu jednu novinku pre tych ktory to este nevedia, SKgaming dali ako prvy na svete Kil'Jaeden-a a este jedna novinka:) Nihilum 4-krat wipli na Kil'Jaeden-ovi na 1%
Mrk napísal:no konecne telka s hdmi tak skusam samozrejme ze nie na stale na hranie by bolo lepsie lcd tv lenze vo vacsich uhloprieckach jasne vedu plazmy...a snad obcas ak si tam pripojim nb sa tomu nic nestane
mno dufam, a este taka OT otazocka. aky mate obraz na plazme? lebo u mna sa pri nejakom vyraznejsom prechode farby objavuju take akoby vrstevnice tak neviem ci to je normalne alebo ee
JV napísal:nerozumiem.. to je nejaky boss z wotlk?
to je last boss z najtazsieho raidu sunwell plateau
prosim vas, vsetci co tu hrate na freecku napiste kde hrate, neviem sa rozhodnut kam zabludit, nemusi to byt blizzlike ale moze ale nech to zase neni fun kde za 1 den si spravim 70
-=wolf=- napísal:presne tak, mystiq sux, mal som tam huntera a zrazu len tak rollback tyzden dozadu, a kazdu chvilu crashoval a funkcnost BG na 1% a areny vobec
-=wolf=- napísal:antohria sa podrbala ci co, dneska rano mi to na icq pisal kamos co tam hra, ze stratili data alebo co
lol? mam tam 61 wara, a 3 low level altov, planoval ze ak by som nemal zaplateny ofik tak by som tam hral, ale vidim ze je zo v kibli takze ma to donuti uz v kuse hrat na ofiku