Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Jop, SK je Schroet Kommando. Nemecka organizacia, ktora ma pod sebou pro gamerov z roznych kutov sveta.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

-=wolf=- napísal:rob to ako ja, mne jeden addon spammoval do guild chatu nieake pi*ov*** tak som si nad to sadol a postupne po jednom addone vypinal a zapinal a nakoniec som zistil ktory addon to robi

btw mam tu jednu novinku pre tych ktory to este nevedia, SKgaming dali ako prvy na svete Kil'Jaeden-a a este jedna novinka:) Nihilum 4-krat wipli na Kil'Jaeden-ovi na 1% :lol:
ciste sialenstvo :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

weed napísal:Jop, SK je Schroet Kommando. Nemecka organizacia, ktora ma pod sebou pro gamerov z roznych kutov sveta.
nie nemecka ale svedska :wink:

/edit: ah ok :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Nie, nie to je nemecka organizacia, oni maju pod sebou len svedskych hracov. :wink: Nasiel som o tom nieco aj na wikipedii.

http://en.wikipedia.org/wiki/SK_Gaming
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

prave som si rozbehal wowa na plazmovej telke a je to celkom supa akurat nemozem sedet 6 m daleko od nej na gauci ale blizsie asi 2m od nej aby ma neboleli oci ked lustim pismenka :-) akurat by to chcelo 1080i rozlisko ale to by bolo treba aj silnejsi nb :-/
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Mrk napísal:prave som si rozbehal wowa na plazmovej telke a je to celkom supa akurat nemozem sedet 6 m daleko od nej na gauci ale blizsie asi 2m od nej aby ma neboleli oci ked lustim pismenka :-) akurat by to chcelo 1080i rozlisko ale to by bolo treba aj silnejsi nb :-/
boze to by sa mi s mojim shamim alebo palim raidovalo :P
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mrk napísal:prave som si rozbehal wowa na plazmovej telke a je to celkom supa akurat nemozem sedet 6 m daleko od nej na gauci ale blizsie asi 2m od nej aby ma neboleli oci ked lustim pismenka :-) akurat by to chcelo 1080i rozlisko ale to by bolo treba aj silnejsi nb :-/
pripajat pc k plazme je to najhorsie co pre tu telku mozes urobit lebo sa tym desne vypaluje obraz ked sa na obrazovke nic nedeje :wink: preto to ja radsej ani neskusam
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Zhanam dake pekne UI nevie alebo nema dakto nieco ?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:pripajat pc k plazme je to najhorsie co pre tu telku mozes urobit lebo sa tym desne vypaluje obraz ked sa na obrazovke nic nedeje :wink: preto to ja radsej ani neskusam
no konecne telka s hdmi tak skusam :-) samozrejme ze nie na stale na hranie by bolo lepsie lcd tv lenze vo vacsich uhloprieckach jasne vedu plazmy...a snad obcas ak si tam pripojim nb sa tomu nic nestane :-)
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

-=wolf=- napísal:rob to ako ja, mne jeden addon spammoval do guild chatu nieake pi*ov*** tak som si nad to sadol a postupne po jednom addone vypinal a zapinal a nakoniec som zistil ktory addon to robi

btw mam tu jednu novinku pre tych ktory to este nevedia, SKgaming dali ako prvy na svete Kil'Jaeden-a a este jedna novinka:) Nihilum 4-krat wipli na Kil'Jaeden-ovi na 1% :lol:
nerozumiem.. to je nejaky boss z wotlk? :hmm:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mrk napísal:no konecne telka s hdmi tak skusam :-) samozrejme ze nie na stale na hranie by bolo lepsie lcd tv lenze vo vacsich uhloprieckach jasne vedu plazmy...a snad obcas ak si tam pripojim nb sa tomu nic nestane :-)
mno dufam, a este taka OT otazocka. aky mate obraz na plazme? lebo u mna sa pri nejakom vyraznejsom prechode farby objavuju take akoby vrstevnice tak neviem ci to je normalne alebo ee
JV napísal:nerozumiem.. to je nejaky boss z wotlk? :hmm:
to je last boss z najtazsieho raidu sunwell plateau
Sheep
Addict
Addict

hochu ja hral wowko na mojej CRT telke :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to som tiez skusal :-) ale isiel som len po pamati inak to neslo precitat nieco bolo nemozne :-D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

prosim vas, vsetci co tu hrate na freecku napiste kde hrate, neviem sa rozhodnut kam zabludit, nemusi to byt blizzlike ale moze ale nech to zase neni fun kde za 1 den si spravim 70
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

MystiQ.cz - blizzlike , akurat kvoly nedostatku par q je xp rate 1.75 na q.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Mystiq suxx :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Zavulon napísal:Mystiq suxx :D
presne tak, mystiq sux, mal som tam huntera a zrazu len tak rollback tyzden dozadu, a kazdu chvilu crashoval a funkcnost BG na 1% a areny vobec
Sheep
Addict
Addict

-=wolf=- napísal:presne tak, mystiq sux, mal som tam huntera a zrazu len tak rollback tyzden dozadu, a kazdu chvilu crashoval a funkcnost BG na 1% a areny vobec
skus anthoriu :wink:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

antohria sa podrbala ci co, dneska rano mi to na icq pisal kamos co tam hra, ze stratili data alebo co
Sheep
Addict
Addict

-=wolf=- napísal:antohria sa podrbala ci co, dneska rano mi to na icq pisal kamos co tam hra, ze stratili data alebo co
lol? mam tam 61 wara, a 3 low level altov, planoval ze ak by som nemal zaplateny ofik tak by som tam hral, ale vidim ze je zo v kibli :roll: takze ma to donuti uz v kuse hrat na ofiku :D
Napísať odpoveď