hej oni aspon hrali WoW potom u neho v pivniciweed napísal:Tieto vlastnosti mi dost pripominaju jednu seriu South Parku s WoW.Ak ste to videli tak asi viete o com je rec.
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jo...o to viac tomu nechapem ze ich bavia take veci ako L2 apod....nic proti L2 aj mna to svojho casu velmi bavilo ale na wow to proste nema...Sheep napísal:som sice zavislak ale chodim aj jest, aj na WC aj si dam prestavku
//ale ked mam pravdu povedat tuto co sme v Europe, USA...atd nemame na zavislakov z Azie - Cina, Taiwan, Japonsko, Korea, tam su zavislaci, my sme natom relativne dobre
mozno tam viac ludi hraje L2 ale WoW tam hraje tiez niekolko milionov hracov a to hovorim len ti co na ofikuSchYzo napísal:jo...o to viac tomu nechapem ze ich bavia take veci ako L2 apod....nic proti L2 aj mna to svojho casu velmi bavilo ale na wow to proste nema...
sak nevidis kazdy den na serveri tie hlasky od cinanov co predavaju goldy alebo leveling?
-
Hotwire
Addict
njn wow si ta najde nech si kdekolvekSheep napísal:mozno tam viac ludi hraje L2 ale WoW tam hraje tiez niekolko milionov hracov a to hovorim len ti co na ofiku
sak nevidis kazdy den na serveri tie hlasky od cinanov co predavaju goldy alebo leveling?
/edit: juuu 900 prispevok...to som uz tolko kktin tu popisal?
pockaj co to bude zase za sialenstvo, vsetci si svojich mainov prehodia na death knightovSchYzo napísal:njn wow si ta najde nech si kdekolvek. tesim sa na wotlk
/edit: juuu 900 prispevok...to som uz tolko kktin tu popisal?
asi ho predstavia na Blizzcone, planuje sa to na oktober niekedyweed napísal:To este nevysiel ten datadisk? Ja som prestal s WoW niekedy vo februari a viem, ze to bolo planovane na marec.
-
Hotwire
Addict
to asi ee lebo aj ked budes mat 70 postavu vznikne ti z toho vzdy len lvl 55 death knightSheep napísal:pockaj co to bude zase za sialenstvo, vsetci si svojich mainov prehodia na death knightov
btw najnovsie info je ze to vyjde az v novembri...na tiscali to tak je v release liste
-
Hotwire
Addict
ostavaju len racial skilly a vzhlad rasovy (human gnom atd), ziadne class skilly sa eprenasaju lebo death knight ma dost vlastnychSheep napísal:inak ked sa uz otom bavime, ked si nejaku postavu premenis na death knighta tak bude mat aj nejake stare vlastnosti? sa pytam preto ze ci je jedno ked to spravis s warom, huntom alebo hocikym inym
-
Hotwire
Addict
podla toho ake talenty, bud melee dps, caster a este nieco, nieco ako shaman ze bude na vsetko, akurat healer asi nemoze byt, resp tusim ma nejaky heal ale len na seba neviem je to na wow.herniweb vsetko ak to este nezmazali. neviem vraj hero classov ma byt viac, nejakeho nekromancera spominali apod ale to su blbosti podla mna, mne bude stacit aj death knight, vlastne aj tak zanho hrat nebudem hehe ja milujem svojho warra, za altov moc nehramSheep napísal:aha, inak to ma byt pry nieco jako lock s plate vecami alebo nieco take som pocul
-
Hotwire
Addict
ja hrajem wow od jula takze tiez som pre-tbc nezazil...ale serie ma to ze pridali resilience ako stat..teraz treba nielen ze na kazdy talentovy strom vlastny equip ale pri dps este rozlisovat pve a pvpSheep napísal:presne takja budem radsej expit na 80 ale to uvidis to sialenstvo, vsetky 55-60 postavy prejdu na death kinghtov
tak jako ked vysiel TBC tak vsetci hrali za draenejov a BE, ale to som wowko este nehral takze ma to nesralo