Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Sheep napísal:to ti verim ale to uz by bola hra keby alt vbehol medzi vas, sortu 70tiek :D
praveze dotiahol som kamosov ti uz su 70ky ale dotiahli dalsich kamosov ktori zacinaju hrat apod...a navzajom si pomahame, aj tebe by sme pomohli :wink:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

weed napísal:Tak WoW na free som mal moznost aj ja si zahrat. Teraz som only linux, cize moznost zahrat si WoW uz teraz nemam. Ja len si neviem predstavit ako sa moze stat niekto zavisly na tej hre. :D Nejak mi to nejde dokopy. :D
tu su prikazy ktore musis zadat:
zapni si roota v terminaly
yum install wine
odklikaj yes,yes,yes...
spusti hru a pojde to
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

SchYzo napísal:praveze dotiahol som kamosov ti uz su 70ky ale dotiahli dalsich kamosov ktori zacinaju hrat apod...a navzajom si pomahame, aj tebe by sme pomohli :wink:
tak dik no :) ale opravdu sa nikam nechystam, uz som si oblubil tento server, ale verim ze na TH to tiez nie je zle
//sry za pomale odpovede ale pisem pocas hrania a druhy monitor mam teraz odpojeny :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:tak dik no :) ale opravdu sa nikam nechystam, uz som si oblubil tento server, ale verim ze na TH to tiez nie je zle
//sry za pomale odpovede ale pisem pocas hrania a druhy monitor mam teraz odpojeny :D
hehe neva...ja taham mass effect akurat :lol: sme mali dneska gruul a magtheridon raidy ale som nesel koli uceniu :? kazdopadne nic mi odtial netreba len obliekame horsie gearnutych clenov hehe...a na tom outlande hras za hordu?
Sheep
Addict
Addict

za Ali ja hram :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:za Ali ja hram :wink:
skoda rozmyslal som nad altom za hordu :lol: btw ak nemas kreditku neni probem, kamos ma, posles mu prachy na transfer a on ti zaplati, uz tak par ludom urobil hehe (ale snazime sa ho nezneuzivat :D )
Sheep
Addict
Addict

SchYzo napísal:skoda rozmyslal som nad altom za hordu :lol: btw ak nemas kreditku neni probem, kamos ma, posles mu prachy na transfer a on ti zaplati, uz tak par ludom urobil hehe (ale snazime sa ho nezneuzivat :D )
to by mu trebalo aj heslo od konta co? :lol: inak ma prave pocas pisania postu sundala nejaka 70, sakra :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:to by mu trebalo aj heslo od konta co? :lol: inak ma prave pocas pisania postu sundala nejaka 70, sakra :D
vidis keby si hral s nami tak uz logujem :lol: tipnem si, expis v STV? hehe tam byvaju ine zahuly medzi 70kami, cele grupy na seba chodia, teda aspon u nas....ano tak som myslel das mu heslo on ti to spravi a potom si heslo zmenis (poznam ho osobne je to skvely chlapik v zivote by nikomu nic s accountom neurobil) :wink:
Sheep
Addict
Addict

SchYzo napísal:vidis keby si hral s nami tak uz logujem :lol: tipnem si, expis v STV? hehe tam byvaju ine zahuly medzi 70kami, cele grupy na seba chodia, teda aspon u nas....ano tak som myslel das mu heslo on ti to spravi a potom si heslo zmenis (poznam ho osobne je to skvely chlapik v zivote by nikomu nic s accountom neurobil) :wink:
nie cakal som v Duskwoode na portnutie do Scarlet Monastery Amory akurat ideme :D ale tak sem tam som usiel par 70tkam v STV :D . ale to iste robis ty u hordy ze?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:nie cakal som v Duskwoode na portnutie do Scarlet Monastery Amory akurat ideme :D ale tak sem tam som usiel par 70tkam v STV :D . ale to iste robis ty u hordy ze?
no my dvaja s kamosom furt vybielime ten hordacky kemp v STV aj npccka...potom zavolaju nejake 70ky aj tie sundame :D bo ja mam resilience 380 a kamos vie za svojho rogua po certoch dobre hrat (ja som tiez dobry v pvp ale on ma porazil v dueli s modrymi dykami!).
/edit: dobre sa s tebou pise ale bojim sa ze toto je uz spam :P ak chces pokracovat, mozme po icq?
Sheep
Addict
Addict

SchYzo napísal:no my dvaja s kamosom furt vybielime ten hordacky kemp v STV aj npccka...potom zavolaju nejake 70ky aj tie sundame :D bo ja mam resilience 380 a kamos vie za svojho rogua po certoch dobre hrat (ja som tiez dobry v pvp ale on ma porazil v dueli s modrymi dykami!).
/edit: dobre sa s tebou pise ale bojim sa ze toto je uz spam :P ak chces pokracovat, mozme po icq?
no to musi byt hnusne, ale tak zase co mi na ofi najviac vadi su twinkovia, sak to isiel som do BG no koniec, som mohol robit co som chcel, napr. este davno tam bol rogue co mal na 14 leveli 1450 hp, to neni normalne :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:no to musi byt hnusne, ale tak zase co mi na ofi najviac vadi su twinkovia, sak to isiel som do BG no koniec, som mohol robit co som chcel, napr. este davno tam bol rogue co mal na 14 leveli 1450 hp, to neni normalne :lol:
hej, jeden LW enchant na nohy pridava 40 staminy a 12 agility..je tam podmienka ze minimalny lvl 60 ale da sa to obist ze das nejakemu lvlu 60+ nech to da na BoE nohy a potom to da twinkovi...je to brutal no...takisto poznam chlapika co ma twinka 39 a ma na zbraniach mongoose a ak to je zapnute ma sancu na crit cez 70% ci tak nejako...ale mna twink nebavi ja racej poriadnu 70ku...hehe aj moj warr je poriadna 70ka! :D :lol:
Sheep
Addict
Addict

SchYzo napísal:hej, jeden LW enchant na nohy pridava 40 staminy a 12 agility..je tam podmienka ze minimalny lvl 60 ale da sa to obist ze das nejakemu lvlu 60+ nech to da na BoE nohy a potom to da twinkovi...je to brutal no...takisto poznam chlapika co ma twinka 39 a ma na zbraniach mongoose a ak to je zapnute ma sancu na crit cez 70% ci tak nejako...ale mna twink nebavi ja racej poriadnu 70ku...hehe aj moj warr je poriadna 70ka! :D :lol:
aha :D , a co mas u neho? T4, T6 set, alebo PvP? :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:aha :D , a co mas u neho? T4, T6 set, alebo PvP? :)
mno na pvp mam 2 venge veci, zvysok len gladiator, posledny cas som nebol v dobrom arena teame bo len pomaham kamosom v shitnych :lol: , potom gladiator obojrucak mec, vindicator veci atd...v pvp sete mam 12k hp, 380 resilience (par honoru mi chyba na druhy pvp prsten potom to bude 400 resilience a to je uz pecka :D ), na pve robim vacsinou DPS a gildu som zalozil pomerne nedavno pred par mesiacmi, takze este sme sa so SSC a TK nevychystali takze robime gruul, magtheridon, ZA apod mam tam nejake T4 veci - > shouldersy a rukavice, potom mam dps topanky, nahrdelnik, prstene, a cloak, zvysok armoru pouzivam venge a gladiator veci. potom mam fisty za badge of justice maju 103 dps kazda to je pecka, vyssie dps maju uz len sunwell zbrane a azzinothy. par badgi mi chyba do nohavic ktore su na urovni T5. mam aj nejaky tankovaci equip z karazhanu apod ale neni kompletny, tankovanie nemam moc rad bo tam sa musim aj sustredit, ja radsej robim DPS ze popritom stiham odpisovat ludom :lol:
Sheep
Addict
Addict

SchYzo napísal:mno na pvp mam 2 venge veci, zvysok len gladiator, posledny cas som nebol v dobrom arena teame bo len pomaham kamosom v shitnych :lol: , potom gladiator obojrucak mec, vindicator veci atd...v pvp sete mam 12k hp, 380 resilience (par honoru mi chyba na druhy pvp prsten potom to bude 400 resilience a to je uz pecka :D ), na pve robim vacsinou DPS a gildu som zalozil pomerne nedavno pred par mesiacmi, takze este sme sa so SSC a TK nevychystali takze robime gruul, magtheridon, ZA apod mam tam nejake T4 veci - > shouldersy a rukavice, potom mam dps topanky, nahrdelnik, prstene, a cloak, zvysok armoru pouzivam venge a gladiator veci. potom mam fisty za badge of justice maju 103 dps kazda to je pecka, vyssie dps maju uz len sunwell zbrane a azzinothy. par badgi mi chyba do nohavic ktore su na urovni T5. mam aj nejaky tankovaci equip z karazhanu apod ale neni kompletny, tankovanie nemam moc rad bo tam sa musim aj sustredit, ja radsej robim DPS ze popritom stiham odpisovat ludom :lol:
wow no tak na toto si sa musel dost nahrat :D

akurat som vysiel z dungu sme spravili v SM armory speedrun 4x :D
btw, uvedomujes si ze posledne 4 strany piseme len my 2? :D :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:wow no tak na toto si sa musel dost nahrat :D
no tuto postavu mam od konca augusta...potom od konca septembra som mal od wow pauzu a od decembra som znovu hral, vtedy som ju doexpil na 70ku a zacal robit pvp hlavne, pve nerobim dlho preto mem len T4ky, akurat tie fisty to bol porod bo dokopy 150x badge treba a to tak ze za jeden heroic je cca 3-4 badge podla poctu bossov a za karazhan je tusim 23 ci kolko bo tam padaju po dvoch..to mi cca mesiac trvalo ich nahrabat, ale inac vpohode...

/edit: gz, a jj uvedomujem hehe napisal som ti aj na icq ale asi si offline :D aspon si ma pridaj pls :P
Dexter_Two
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dexter_Two »

Poprosím o ohodnotenie talentov pre paladina. Pripomienky a návrhy si mile rád vezmem k srdcu.

Kód: Vybrať všetko

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/paladin/talents.html?tal=0500000000000000000005005133522021520215010500500100000000000000
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

nedaval by som si talent BoK pretoze na 60 mas GBoK a na expenie tento talent build neni takze ratam ze si 70, protection build je pre tankov cize by som siel aj talent Combat Expertise, cim viac HP tym lepsie, Seal of Command ti je ako tankovi nanic, isiel by som len po parry, proste ja keby mam ist tanka tak idem takto: http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0000000000
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

cavte...hram na neofic serveri a stava sa mi (hlavne v dungoch) ze mi proste zamrzne cela hra niekedy kludne aj na 1minutu...proste zasekne a po minute sa zase pohne...ludia vravia ze to je chybou serveru...wow som uz preinstalovaval...ale mne sa zda ze mi to robi odkedy mam novy PC...stretli ste sa stym ? sry ak to tu je ale 170 stran je vela
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

TomAss napísal:cavte...hram na neofic serveri a stava sa mi (hlavne v dungoch) ze mi proste zamrzne cela hra niekedy kludne aj na 1minutu...proste zasekne a po minute sa zase pohne...ludia vravia ze to je chybou serveru...wow som uz preinstalovaval...ale mne sa zda ze mi to robi odkedy mam novy PC...stretli ste sa stym ? sry ak to tu je ale 170 stran je vela
ale zasekne sa ti cela hra alebo len taky dlhy lag? ja som mal tiez niekedy 30 a viac sekundove lagy ale nie len wow, na vsetkom bo pripojenie bolo chybne...tak si cekni pripojenie :D
Napísať odpoveď