ale nie v klucovych zapasochguess.whoo napísal:ale dava goly
Najvacsie futbalove prestupy
teoreticky by mohol dotiahnut aj dakoho z chelsea ked oni ho mali radi mozno taky Lampard a Terry by isli viem ze vraveli ze v chelsea zostanu navzdy ale teraz je ina situacia tazko povedat co Mourinho v tom Interi spravi som inac zvedavy lebo inter sice vyhrava domacu ligu ale v lige majstrov skoro skoncia tam je vidiet tu kvalitu ligy som zvedavy co spravi Jose v taliansku
Nic, toto uz bude o niecom inom, tu mu uz nekupia koho si len zaziada tak ako v Chelsea. Mozno tu ligu este moze vyhrat, ale v LM nema sancu.IZZi-BA napísal:teoreticky by mohol dotiahnut aj dakoho z chelsea ked oni ho mali radi mozno taky Lampard a Terry by isli viem ze vraveli ze v chelsea zostanu navzdy ale teraz je ina situacia tazko povedat co Mourinho v tom Interi spravi som inac zvedavy lebo inter sice vyhrava domacu ligu ale v lige majstrov skoro skoncia tam je vidiet tu kvalitu ligy som zvedavy co spravi Jose v taliansku
Mohol mu dat ale bude mu to prd platne ked klub neposkytne hracovy tak vysoky plat ako napr Chelsea.MGsee napísal:ani by som nepovedal ze mu nekupia koho chce...moratti mu dal 165 mil. eur na nakupy posil
A uvidime ci mu tolko da aj na buducu sezonu.
Sustredit sa moze, al Inter na vitazstvo v LM este nema, a ani s takym nafukancom ako je Mourinho.johny_sk napísal:Zrejme sa bude sustredit prave na LM. Vsak s Mancinim vyhral Inter ligu 3x v rade a prisla tato zmena. Zjavne chcu preferovat LM, a to moze Joseho poharovej taktike (naozaj hrava z obrany...) vyhovovat.
-
curious
Light Star
http://www.eurofotbal.cz/clanky/ronaldo ... rid-56063/
ronaldo do realu???
čo myslíte? ja osobne myslím, že nepôjde...
aj keď už neviem čomu sa dá veriť
ronaldo do realu???
čo myslíte? ja osobne myslím, že nepôjde...
aj keď už neviem čomu sa dá veriť
No myslim ze C.Ronaldo neprestupy. Zatial este na ziadnej tlacovke nepovedal ze odchadza. Teraz som cital ze jeho mama povedala pre niaku televiziu ze je v Manchestri stastny a ze tam ostane min. este buducu sezonu. Spravil chybu ked raz povedal ze by rad hral v Spanielsku od vtedy to vsetko zacala, a aj keby prestupy tak v Reale urcite nebude taky dobry ako v manchestri.
Vobec nechapem teno tach Barcelony. Mlady, perspektivny hrac, ktory ukazal v tejto sezone v nejakych zapasoch ze moze patrit medzi najlepsich a v trapiacej sa Barcelone patril medzi tych snazivejsich a lepsich hracov.Drago napísal:Giovanni Dos Santos - FC Barcelona => Tottenham
Nie ze by sa Barcelona snazila predat tych chudakov Ronaldinha a Deca kym este nejaku cenu maju ale ona preda takehoto hraca.
Kazdpoadne som ale rad ze prestupil prave do Tottenhamu lebo je to jeden z klubov ktory nie len minule sezony ale hlavne tuto predvadzali nadherny utocny futbal spojeny s bojovnostou ktory by si zasluzil minimalne to 5 miesto v tabulke.
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
aj ja som zvedavy ako bde hrat chelsea pod jeho vedenim. Scolari je z brazilie, cize ofenzivny technicky futbal a anglicka liga-bojovny a chelsea skor obranny futbal na 1 gol na zapas maximalne 2 goly.kali520 napísal:Neviem, ale mne nejak nesedi brazilcan do anglickej ligy, ci uz je to hrac alebo trener.
Tak Scolari tiez vychadadza zo zabezpecenej obrany, ale proste nepasuje mi tam.profik napísal:aj ja som zvedavy ako bde hrat chelsea pod jeho vedenim. Scolari je z brazilie, cize ofenzivny technicky futbal a anglicka liga-bojovny a chelsea skor obranny futbal na 1 gol na zapas maximalne 2 goly.
Pre Cheslea by bol najvhodnejsi nejaky trener z ostrovov, toho Hughsa mozu lutovat, ze ho neziskali.
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
vychadza..., ale aj tak je podla mna velky rozdiel stylu futbalu brazilia/portugalsko a chelsea a asi preto tam nepasujekali520 napísal:Tak Scolari tiez vychadadza zo zabezpecenej obrany, ale proste nepasuje mi tam.
Pre Cheslea by bol najvhodnejsi nejaky trener z ostrovov, toho Hughsa mozu lutovat, ze ho neziskali.