Najvacsie futbalove prestupy

O športe...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

guess.whoo napísal:ale dava goly 8)
ale nie v klucovych zapasoch
B3rET
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa B3rET »

podla mna dovlecie Mourinho do Interu Quaresmu... je to portugalec, chce z Porta odist a neni vela klubov co si ho mozu dovolit...hmm? :)
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

teoreticky by mohol dotiahnut aj dakoho z chelsea ked oni ho mali radi mozno taky Lampard a Terry by isli viem ze vraveli ze v chelsea zostanu navzdy ale teraz je ina situacia tazko povedat co Mourinho v tom Interi spravi som inac zvedavy lebo inter sice vyhrava domacu ligu ale v lige majstrov skoro skoncia tam je vidiet tu kvalitu ligy som zvedavy co spravi Jose v taliansku
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

IZZi-BA napísal:teoreticky by mohol dotiahnut aj dakoho z chelsea ked oni ho mali radi mozno taky Lampard a Terry by isli viem ze vraveli ze v chelsea zostanu navzdy ale teraz je ina situacia tazko povedat co Mourinho v tom Interi spravi som inac zvedavy lebo inter sice vyhrava domacu ligu ale v lige majstrov skoro skoncia tam je vidiet tu kvalitu ligy som zvedavy co spravi Jose v taliansku
Nic, toto uz bude o niecom inom, tu mu uz nekupia koho si len zaziada tak ako v Chelsea. Mozno tu ligu este moze vyhrat, ale v LM nema sancu.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

ja by som to videl zrejme prave naopak...

Zrejme sa bude sustredit prave na LM. Vsak s Mancinim vyhral Inter ligu 3x v rade a prisla tato zmena. Zjavne chcu preferovat LM, a to moze Joseho poharovej taktike (naozaj hrava z obrany...) vyhovovat.
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

Jose Mourinho začal úřadovat v Interu Milán a odnese to pět fotbalistů. Podle informací deníku Gazzetta dello Sport portugalský kouč nepočítá s Dejanem Stankovičem, Hernanem Crespem, Nicolasem Burdissem, Adrianem a Davidem Suazem.
McGee
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa McGee »

Nic, toto uz bude o niecom inom, tu mu uz nekupia koho si len zaziada tak ako v Chelsea. Mozno tu ligu este moze vyhrat, ale v LM nema sancu.

ani by som nepovedal ze mu nekupia koho chce...moratti mu dal 165 mil. eur na nakupy posil
kali520
Darca
Darca

MGsee napísal:ani by som nepovedal ze mu nekupia koho chce...moratti mu dal 165 mil. eur na nakupy posil
Mohol mu dat ale bude mu to prd platne ked klub neposkytne hracovy tak vysoky plat ako napr Chelsea.

A uvidime ci mu tolko da aj na buducu sezonu.
johny_sk napísal:Zrejme sa bude sustredit prave na LM. Vsak s Mancinim vyhral Inter ligu 3x v rade a prisla tato zmena. Zjavne chcu preferovat LM, a to moze Joseho poharovej taktike (naozaj hrava z obrany...) vyhovovat.
Sustredit sa moze, al Inter na vitazstvo v LM este nema, a ani s takym nafukancom ako je Mourinho.
curious
Light Star
Light Star

http://www.eurofotbal.cz/clanky/ronaldo ... rid-56063/

ronaldo do realu???

:roll:
čo myslíte? ja osobne myslím, že nepôjde...
aj keď už neviem čomu sa dá veriť :roll:
IZZi-BA
Star
Star

na teletexte je ze vraj prestupil za 95mil neviem ci je to ravda lebo nikde na nete to neviem najst

dufam ze neprestupi
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Giovanni Dos Santos - FC Barcelona => Tottenham :?
curious
Light Star
Light Star

Drago napísal:Giovanni Dos Santos - FC Barcelona => Tottenham :?
neviem,prečo prestúpil, no aj tak mu držím palce..tottenham je pre mňa sympatický klub :wink:
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bodo07 »

No myslim ze C.Ronaldo neprestupy. Zatial este na ziadnej tlacovke nepovedal ze odchadza. Teraz som cital ze jeho mama povedala pre niaku televiziu ze je v Manchestri stastny a ze tam ostane min. este buducu sezonu. Spravil chybu ked raz povedal ze by rad hral v Spanielsku od vtedy to vsetko zacala, a aj keby prestupy tak v Reale urcite nebude taky dobry ako v manchestri.
kali520
Darca
Darca

Drago napísal:Giovanni Dos Santos - FC Barcelona => Tottenham :?
Vobec nechapem teno tach Barcelony. Mlady, perspektivny hrac, ktory ukazal v tejto sezone v nejakych zapasoch ze moze patrit medzi najlepsich a v trapiacej sa Barcelone patril medzi tych snazivejsich a lepsich hracov.

Nie ze by sa Barcelona snazila predat tych chudakov Ronaldinha a Deca kym este nejaku cenu maju ale ona preda takehoto hraca.

Kazdpoadne som ale rad ze prestupil prave do Tottenhamu lebo je to jeden z klubov ktory nie len minule sezony ale hlavne tuto predvadzali nadherny utocny futbal spojeny s bojovnostou ktory by si zasluzil minimalne to 5 miesto v tabulke.
dropy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dropy »

Španielsky futbalový klub FC Barcelona sa dohodol na spolupráci s brazílskym obrancom Danielom Alvesom z FC Sevilla. :)
IZZi-BA
Star
Star

Na lavicku Chelsea Scolari :D fajne som zvedavy na toto
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:Na lavicku Chelsea Scolari :D fajne som zvedavy na toto
Neviem, ale mne nejak nesedi brazilcan do anglickej ligy, ci uz je to hrac alebo trener.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

kali520 napísal:Neviem, ale mne nejak nesedi brazilcan do anglickej ligy, ci uz je to hrac alebo trener.
aj ja som zvedavy ako bde hrat chelsea pod jeho vedenim. Scolari je z brazilie, cize ofenzivny technicky futbal a anglicka liga-bojovny a chelsea skor obranny futbal na 1 gol na zapas maximalne 2 goly.
kali520
Darca
Darca

profik napísal:aj ja som zvedavy ako bde hrat chelsea pod jeho vedenim. Scolari je z brazilie, cize ofenzivny technicky futbal a anglicka liga-bojovny a chelsea skor obranny futbal na 1 gol na zapas maximalne 2 goly.
Tak Scolari tiez vychadadza zo zabezpecenej obrany, ale proste nepasuje mi tam.

Pre Cheslea by bol najvhodnejsi nejaky trener z ostrovov, toho Hughsa mozu lutovat, ze ho neziskali.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

kali520 napísal:Tak Scolari tiez vychadadza zo zabezpecenej obrany, ale proste nepasuje mi tam.

Pre Cheslea by bol najvhodnejsi nejaky trener z ostrovov, toho Hughsa mozu lutovat, ze ho neziskali.
vychadza..., ale aj tak je podla mna velky rozdiel stylu futbalu brazilia/portugalsko a chelsea a asi preto tam nepasuje :lol:
Napísať odpoveď