u mna je to 50:50...s jednym sme velmi good kamarati a s druhym sa nerozprawame a tak si domyslite...ae wed zivot je taky netreba sa nad tym pozastawowat...
po rozchode som bohuzial uz 2 mesiace aj ja.... ako to vyzera? do nedele som ju mal v ignore liste, prehodil som s nou par rozhovorov zdvorilostnych akoze vsetko naj k narodkam, vela stastia na mature, to je vsetko.... teraz sme sa zasa trosku zacali bavit - planujeme stretko - ze naposledy sa vidiet, vsetko co ostalo zamlcane si vyrozpravat nech je pokoj na dusi a potom uvidime... kazdopadne mna to stale boli a stale ju lubim
RomanB napísal:Ono je to na tom ako sa rozidete ci v dobrom , alebo po nejakej velkej hadke.
Ludia maju tendenciu si potom cosi kompenzovat zalezi aj na povahe ...
presne súhlasím, všetko záleží ako sa rozídete, či v dobrom a budete normálny kamaráti alebo po zlom a jeden na druhého budete nadávať alebo len jedna EX-polovička niektorý to hovoria aj preto lebo chcú na toho druhého zabudnúť a nemyslieť na to čo prežili s ním...
K_E_L_L_Y14 napísal:u mna je to 50:50...s jednym sme velmi good kamarati a s druhym sa nerozprawame a tak si domyslite...ae wed zivot je taky netreba sa nad tym pozastawowat...
co sa netreba? co je to za volovinu? vzdy sa nad tym dotycna osobna pozastavi, aj keby nechcela. Predsa ak su 2ja ludia spolu isty cas a naraz sa to zmeni...nemozes povedat ze sa nad tym netreba pozastavovat!
Tak co sa tyka byvalych tak niektore vztahy su uz zaplatane na kamaratov, cize aj som rad, ze to neskoncilo nejak horsie. Vynimkou je posledny vztah, ktory doteraz nemam zaplatany a ani sa nejak nemienim snazit ked moja byvala sa hra na urazenu pricom ona ma podje*ala.
kks ešte ze tu takato tema je, ja som dostal taku poriadnu "facku" od byvalej, ako sa so mnou rozišla tak si kkkt, atd obycajny luzer ale finale v takichto fazach su kamaratky byvalych, obulo sa ich do mna asi 5.. a finale bolo ze udreli na take veci ,ktore som si myslel ze viem iba ja s holkou, proste vacsina bab ma dve tvare, pocas vztahu a po vztahu ..
nie vsetky su take...chlapci su ale rozny vies, no a aj ja som sa rozisla ako v dobrom tak aj v zlom...s jednym som kamoska a nepoviem na neho nic zle lebo proste nieje vobec ani hlupy ani zly ani blby...ale zase iny vztah...iny chlapec...preco by chlapci nemohli byt niektori blbi?:Pale nie tak ale mozno tie dievcata co to hovoria mali dovod na rozchod a to boli opacne nazory,predstav si dievca pacifistka a chlapec nacko...podla mna take dievca na chlapca urcite povie ze je debil a ze nechape ako s nim mohla byt...ved uz uznaj...nic v zlom
Viete tie rozpravky ze sa dvaja ludia lubia ale bohuzial niesu spolu..co a kdo vam v tom brani? svokra-potvora? sak nesme v telenovele ludia jak nieco chcete tak si za tym chodte. Zivot zijete iba raz!
no napriklad mne v tom branili hadky za blbosti a ziarlivost...sak ale jasne ze to spolu este stale riesime lebo za take blbosti sa rozist je kravina a to vieme obaja..a nechcem to nechat len tak...
midnight_man napísal:Viete tie rozpravky ze sa dvaja ludia lubia ale bohuzial niesu spolu..co a kdo vam v tom brani? svokra-potvora? sak nesme v telenovele ludia jak nieco chcete tak si za tym chodte. Zivot zijete iba raz!
Nebrani nik a nevravim ze s ty mnechcem nic spravit
c.a.r.n.e. napísal:to poznam ale nelaka ta to sa k nej vratit? lebo mna to laka stale a nedokazem byt bez niekoho koho stale lubim
Laka a strasne.Teraz je este na dovolenke tak mam cas na premyslanie a premyslam co spravim.Vies islo to dolu kopcom a tym ze by sme o tom pokecali by sa to na chvilu napravilo a znova by to sklzlo do tej istej roviny.Ale myslim si ze keby sa to teraz obnovilo tak sa to nestane.Este neviem co urobim musim sa s nou hlavne uz vidiet no
c.a.r.n.e. napísal:no napriklad mne v tom branili hadky za blbosti a ziarlivost...sak ale jasne ze to spolu este stale riesime lebo za take blbosti sa rozist je kravina a to vieme obaja..a nechcem to nechat len tak...
myslim ze to nieje nic take co by 2ja rozumni ludia nevedeli vyriesit.
my sme sa rozisli za posledny mesiac aj 2x...ale teraz tomu davam uz fakt asi poslednu sancu, ale tak podla jej reci a spravania(ajtak sa obcas stretneme alebo ideme spolu von aj ked spolu nechodime) sa mi zda ze vela veci uz pochopila ona a aj ja tak uvidime...
Ja nemam toho vela za sebou, ale je pravda ze po rozchode neudrziavam ziadny vztah. Zo zaciatku som sa aj snazila, ale bolo to len nutenie sa. Tiez moc tomu nerozumiem, lebo ani nemam zlost v sebe a ani nic, ale uz proste nie, ziadny kontakt.
Ale prajem im vsetko dobreeeee