ja v pohode doma, otec chodi do zahranicia a mama robi denna 12h, nocna 12h a dva dni volno takze je doma celkom pohoda a tych 50km nieje vela dochadzat
Maki: zvyknes si hned prvy den alebo vecer na intraku je super, pohodlie tam celkom je, na to si nestazujem.. a na to varenie.. menza rovno v intraku, tak cez tyzden pohoda, takze varim len cez vikendy obcas, a aspon som sa niecomu priucil a v neposlednom rade, na intraku mas 100 Mbit
Holubar napísal:hlavne ked 4x do tyzdna mas byt na 7mu v skole.....To sa potom zbadas.Nieze by som ti to prial
mam susedu, aj ked na strednej ktora denne dochadza 80km len tam aby nebola na intraku...
ostatni: stredoskolsky intrak mal svoje caro, vysokoskolsky bude ppc
autom za pol hodinku by som stihol, inak busy chodia kazdu chvilu, ale dufam ze neico take nebude, mne nerobi problem skoro vstat, ja kazdy den vstavam o pol siedmej mne sa neda spat ked je von vidno
50km pre autobus znamena asi hodinu so vsetkymy zastavkami, v Ba casto viac, kvoli rannym zapcham. Co znamena vstavat 5:00, umyt, najest, obliect a ist na bus asi 5:50. Autom je to krasa, len ho treba aj krmit, co popri dennom studiu na serioznej skole nie je az tak lahke
neo250 napísal:ludia maté niekto podobné skúšobné testy z UK Fakulta Managementu? alebo čo presnejšie bude na prímacich skúška na tejto fakulte? diky moc za pomoc
idem stredu ja mám skripty z matiky, asi 300 strán a možno je chyba aj vo mne, ale je to poriadny masaker. dufam ze sa na matike stane zazrak a anglinu zvladnem
Maki napísal:makaveli: no ak bude nejaka uvitacia chodbovica tak si zvyknem hned :D to je pravda...
Nooo jasne, prvaci budu zas grcat po chodbach, to tu je kazdy rok
Ale hlavne je chytit dobreho spolubyvajuceho a potom to ide, pecen sa bude musiet rychlo adaptovat Ale treba vsetko s mierou, lebo teraz sme tu mali jedneho, ten sa este po prvom semestri chvalil, ze chlasta 5-6 dni v tyzdni a teraz uz nie je student
GothaR napísal:Nooo jasne, prvaci budu zas grcat po chodbach, to tu je kazdy rok
no vies co.... :D som z alkoholu grcal naposledy asi pred polrokom a ze som toho odvtedy popil... - ale tak uvidime... chysta sa dost ludi do brna znamych tak mozno aj spolocna izba alebo tak nieco by sa dala zriesit
Maki napísal:no vies co.... :D som z alkoholu grcal naposledy asi pred polrokom a ze som toho odvtedy popil... - ale tak uvidime... chysta sa dost ludi do brna znamych tak mozno aj spolocna izba alebo tak nieco by sa dala zriesit
Ono sa to ma tak, ze medzi novymi ludmi sa vzdy lahsie opijes Videl som to na sebe, videl som to na inych, proste je to fakt a je tazke sa pred nim branit
Hlavne nemiesat!
//upresnujem: medzi novymi sa to lahsie prezenie, clovek vydrzi vzdy priblizne rovnako, ale pri velkej partii novych ludi sa vsetky pohariky vyprazdnuju rychlejsie
Robbie42 napísal:idem stredu ja mám skripty z matiky, asi 300 strán a možno je chyba aj vo mne, ale je to poriadny masaker. dufam ze sa na matike stane zazrak a anglinu zvladnem
dalo by sa niečo mi poslať či ani nie? máš v stredu skúšky? ja idem tam vo štvrtok a tiež si moc z matiky neverím