Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

ja v pohode doma, otec chodi do zahranicia a mama robi denna 12h, nocna 12h a dva dni volno takze je doma celkom pohoda :) a tych 50km nieje vela dochadzat
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

vespi: ved prave... mesiac bude divne a potom si zvyknem... ty radsej nevymyslaj s prahou a vybavujeme si izbu v brne ;) :D
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Maki: zvyknes si hned prvy den alebo vecer :-P na intraku je super, pohodlie tam celkom je, na to si nestazujem.. a na to varenie.. menza rovno v intraku, tak cez tyzden pohoda, takze varim len cez vikendy obcas, a aspon som sa niecomu priucil 8) a v neposlednom rade, na intraku mas 100 Mbit
Maki
Darca
Darca

makaveli: no ak bude nejaka uvitacia chodbovica tak si zvyknem hned :D:D to je pravda...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Charger napísal:... a tych 50km nieje vela dochadzat
hlavne ked 4x do tyzdna mas byt na 7mu v skole.....To sa potom zbadas.Nieze by som ti to prial
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Holubar napísal:hlavne ked 4x do tyzdna mas byt na 7mu v skole.....To sa potom zbadas.Nieze by som ti to prial
mam susedu, aj ked na strednej ktora denne dochadza 80km len tam aby nebola na intraku...
ostatni: stredoskolsky intrak mal svoje caro, vysokoskolsky bude ppc :smt023
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

autom za pol hodinku by som stihol, inak busy chodia kazdu chvilu, ale dufam ze neico take nebude, mne nerobi problem skoro vstat, ja kazdy den vstavam o pol siedmej mne sa neda spat ked je von vidno
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

50km pre autobus znamena asi hodinu so vsetkymy zastavkami, v Ba casto viac, kvoli rannym zapcham. Co znamena vstavat 5:00, umyt, najest, obliect a ist na bus asi 5:50. Autom je to krasa, len ho treba aj krmit, co popri dennom studiu na serioznej skole nie je az tak lahke
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

pochybujem ze by skola zacinala o siedmej, to je dost od veci
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To som si len tak pozrel rozvrh nahodneho kruzku prvakov u nas...
Prílohy
rozvrh.jpg
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

dost kktsky rozvrh :lol: to by som nechcel to co za skolu?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jedna z tych, co ta aj nieco naucia...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

dost zalezi od skoly, resp. fakulty a inych faktorov, ako si rozlosis cvika atd.. moje rozvrhy z poslednych dvoch semestrov... :
Prílohy
rozvrh 4 semester
rozvrh 4 semester
rozvrh 3 semester
rozvrh 3 semester
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

ludia maté niekto podobné skúšobné testy z UK Fakulta Managementu? alebo čo presnejšie bude na prímacich skúška na tejto fakulte? diky moc za pomoc :)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

neo250 napísal:ludia maté niekto podobné skúšobné testy z UK Fakulta Managementu? alebo čo presnejšie bude na prímacich skúška na tejto fakulte? diky moc za pomoc :)
idem stredu :) ja mám skripty z matiky, asi 300 strán a možno je chyba aj vo mne, ale je to poriadny masaker. dufam ze sa na matike stane zazrak a anglinu zvladnem
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Maki napísal:makaveli: no ak bude nejaka uvitacia chodbovica tak si zvyknem hned :D:D to je pravda...
Nooo jasne, prvaci budu zas grcat po chodbach, to tu je kazdy rok :D
Ale hlavne je chytit dobreho spolubyvajuceho a potom to ide, pecen sa bude musiet rychlo adaptovat :) Ale treba vsetko s mierou, lebo teraz sme tu mali jedneho, ten sa este po prvom semestri chvalil, ze chlasta 5-6 dni v tyzdni a teraz uz nie je student :D
Maki
Darca
Darca

GothaR napísal:Nooo jasne, prvaci budu zas grcat po chodbach, to tu je kazdy rok :D
no vies co.... :D:D som z alkoholu grcal naposledy asi pred polrokom :D a ze som toho odvtedy popil... :D - ale tak uvidime... chysta sa dost ludi do brna znamych tak mozno aj spolocna izba alebo tak nieco by sa dala zriesit
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Maki napísal:no vies co.... :D:D som z alkoholu grcal naposledy asi pred polrokom :D a ze som toho odvtedy popil... :D - ale tak uvidime... chysta sa dost ludi do brna znamych tak mozno aj spolocna izba alebo tak nieco by sa dala zriesit
Ono sa to ma tak, ze medzi novymi ludmi sa vzdy lahsie opijes :D Videl som to na sebe, videl som to na inych, proste je to fakt a je tazke sa pred nim branit :)
Hlavne nemiesat!
//upresnujem: medzi novymi sa to lahsie prezenie, clovek vydrzi vzdy priblizne rovnako, ale pri velkej partii novych ludi sa vsetky pohariky vyprazdnuju rychlejsie :)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

Robbie42 napísal:idem stredu :) ja mám skripty z matiky, asi 300 strán a možno je chyba aj vo mne, ale je to poriadny masaker. dufam ze sa na matike stane zazrak a anglinu zvladnem
dalo by sa niečo mi poslať či ani nie? máš v stredu skúšky? ja idem tam vo štvrtok a tiež si moc z matiky neverím :? :(
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

neo250 napísal:dalo by sa niečo mi poslať či ani nie? máš v stredu skúšky? ja idem tam vo štvrtok a tiež si moc z matiky neverím :? :(
no nenapada mi ako by som mohol pomoct, ze co ti poslat, takze asi nie. kazdopadne vela stastia
Napísať odpoveď