Colin McRae Rally 2005

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

aaaa dpc... ten isty problem som mal aj ja... ale uz sa mi moc nevyjasnuje ako som to vyriesil... -.- ale viem ze som to spustil po chvilkach trapenia..

nieco som ti nasiel
http://www.mininova.org/com/266900
pozri si 22 prispevok
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Uz som to vzdal a taham RB Rally a Colina 4ku.. mal som si ju napalit nez som odinstaloval :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nj Collin 5 aj tak za to nestal... nj... 4 ku som hral pred tromi rokmi cez prazdniny.. zaciatky boli tazke ale potom som daval uplne dobre casy.. a vedel som aj dost dobre jazdit :P

ale RBR je aj tak najlepsie rally.. chcel by som aj skusit nieco co je len vyhradne na PS (WRC)

take rally, kde su oficialne trate aj auta.. a jazdci
mi-chau
Darca
Darca

04ku som veru hraval aj ja par rokov dozadu... to este bracho byval v Blave a frajril na tom aku ma grafu a ja mu zavidel. :) RBR som veru este nehral, ale ak e to co i len o trochu ovladatelnejsie ako GRID tak nerozbijem PC.

BTW ludia, neviete ako by sa dalo nastavit multiplayer pre dvoch na Jednom PC s tym ze jeden by hral na monitore a druhy by mal telku? (gamepad a klavesnica) Klonovat obraz cez S-Video kabel viem.. takze superlama nie som.. len medium-lama..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:04ku som veru hraval aj ja par rokov dozadu... to este bracho byval v Blave a frajril na tom aku ma grafu a ja mu zavidel. :) RBR som veru este nehral, ale ak e to co i len o trochu ovladatelnejsie ako GRID tak nerozbijem PC.
hehehe... RBR by som sa asi nikdy neodvazil hrat na klavesnici... ledva je to hratelne na volante ak mam pravdu povedat :D a tie zaciatky
mi-chau napísal:BTW ludia, neviete ako by sa dalo nastavit multiplayer pre dvoch na Jednom PC s tym ze jeden by hral na monitore a druhy by mal telku? (gamepad a klavesnica) Klonovat obraz cez S-Video kabel viem.. takze superlama nie som.. len medium-lama..
nijak
mi-chau
Darca
Darca

Tak snad s gamepadom sa bude dat, nie?
//myslim hratelnost samozrejme :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mi-chau napísal:Tak snad s gamepadom sa bude dat, nie?
//myslim hratelnost samozrejme :)
Da sa aj na klavesnici, len treba brat do uvahy, ze auto ma svoju hmotnost, ide cez 100 km/h po strku... chce to cvik a pojde to v pohode, hlavne neblokovat kolesa pri brzdeni a do zakrut radsej pomalsie. Vysledna jazda vyzera uplne inak ako v CMR a aj omnoho realnejsie.
vs. vs.
juj ako sa tesim ked pridem domov k volantu...
//inak sa mi CMR paci (hral som 1,2,4) ale je to stavane na sipky a dojem z jazdy je rozporuplny, omnoho lepsi pocit mam, ked etapu uspesne dokoncim v RBR :)
neviem ako vy, ale ja pri kazdom videu z RBR slintam rovnako ako pri real videach :) Grafika vyzera v pohybe vyborne a pritom vobec nie je narocna...
mi-chau
Darca
Darca

No vyzera to skvelo, uz sa tesim. Vdaka za videa.
//nenechal som sa odradit GRIDom.. v prvom kole som dosiel do ciela bez jednej napravy a to po troch pokusoch!
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mi-chau napísal:No vyzera to skvelo, uz sa tesim. Vdaka za videa.
Som rad, ze sa paci. Hlavne sa nedaj odradit hned na zaciatku, chce to trochu cviku :)
Tu je tema http://www.hojko.com/richard-burns-rallye-t44001.html
Napísať odpoveď