Colin McRae Rally 2005
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nj Collin 5 aj tak za to nestal... nj... 4 ku som hral pred tromi rokmi cez prazdniny.. zaciatky boli tazke ale potom som daval uplne dobre casy.. a vedel som aj dost dobre jazdit 
ale RBR je aj tak najlepsie rally.. chcel by som aj skusit nieco co je len vyhradne na PS (WRC)
take rally, kde su oficialne trate aj auta.. a jazdci
ale RBR je aj tak najlepsie rally.. chcel by som aj skusit nieco co je len vyhradne na PS (WRC)
take rally, kde su oficialne trate aj auta.. a jazdci
04ku som veru hraval aj ja par rokov dozadu... to este bracho byval v Blave a frajril na tom aku ma grafu a ja mu zavidel.
RBR som veru este nehral, ale ak e to co i len o trochu ovladatelnejsie ako GRID tak nerozbijem PC.
BTW ludia, neviete ako by sa dalo nastavit multiplayer pre dvoch na Jednom PC s tym ze jeden by hral na monitore a druhy by mal telku? (gamepad a klavesnica) Klonovat obraz cez S-Video kabel viem.. takze superlama nie som.. len medium-lama..
BTW ludia, neviete ako by sa dalo nastavit multiplayer pre dvoch na Jednom PC s tym ze jeden by hral na monitore a druhy by mal telku? (gamepad a klavesnica) Klonovat obraz cez S-Video kabel viem.. takze superlama nie som.. len medium-lama..
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hehehe... RBR by som sa asi nikdy neodvazil hrat na klavesnici... ledva je to hratelne na volante ak mam pravdu povedatmi-chau napísal:04ku som veru hraval aj ja par rokov dozadu... to este bracho byval v Blave a frajril na tom aku ma grafu a ja mu zavidel.RBR som veru este nehral, ale ak e to co i len o trochu ovladatelnejsie ako GRID tak nerozbijem PC.
nijakmi-chau napísal:BTW ludia, neviete ako by sa dalo nastavit multiplayer pre dvoch na Jednom PC s tym ze jeden by hral na monitore a druhy by mal telku? (gamepad a klavesnica) Klonovat obraz cez S-Video kabel viem.. takze superlama nie som.. len medium-lama..
Da sa aj na klavesnici, len treba brat do uvahy, ze auto ma svoju hmotnost, ide cez 100 km/h po strku... chce to cvik a pojde to v pohode, hlavne neblokovat kolesa pri brzdeni a do zakrut radsej pomalsie. Vysledna jazda vyzera uplne inak ako v CMR a aj omnoho realnejsie.mi-chau napísal:Tak snad s gamepadom sa bude dat, nie?
//myslim hratelnost samozrejme
vs. vs.
juj ako sa tesim ked pridem domov k volantu...
//inak sa mi CMR paci (hral som 1,2,4) ale je to stavane na sipky a dojem z jazdy je rozporuplny, omnoho lepsi pocit mam, ked etapu uspesne dokoncim v RBR
neviem ako vy, ale ja pri kazdom videu z RBR slintam rovnako ako pri real videach
Som rad, ze sa paci. Hlavne sa nedaj odradit hned na zaciatku, chce to trochu cvikumi-chau napísal:No vyzera to skvelo, uz sa tesim. Vdaka za videa.
Tu je tema http://www.hojko.com/richard-burns-rallye-t44001.html