Sochy Krista
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Sochy Krista
Čo si myslíte o novej "móde" na Slovensku, stavať sochy Krista a predbiehať sa kto bude mať tú najväčšú. Ambícia Prešova je postaviť väčšiu sochu ako je tá v Rio de Janeru. Môj názor, Prešov už nevie ako na seba upútať pozornosť, ktorá je menšia vďaka blízkosti turisticky atraktívnejších Košíc.
Čiže pouhý biznis. Veď, v regionálnych novinách to sám starosta priznal.
Čo si myslíte vy?
Link
Link
Čiže pouhý biznis. Veď, v regionálnych novinách to sám starosta priznal.
Čo si myslíte vy?
Link
Link
imho je to blbost - som sice neveriaci, ale toto je fakt len na zviditelnenie - este aj to umiestnenie ze dat to na kalvarku aby to fakt bolo vidno... ale tak musi sa nechat,ze vychod tak celkovo mi pripada o dost viac veriaci ako ostatok slovenska... ked som tam par krat bol tak sami pobozni okolo sa ponahlali do kostola... kazdopadne mne sa to nepaci a imho zbytocnost
-
lekoklatik
VIP
ten velky kostol v kosiciach ste naco opravovali hm?? vsak ked niekto veri tak veri to je jedno ci je moderny ci sa rozpadava hlavne ze stoji....to mas asi tak...to by sme mohli povedat o vsetkom ze naco nam to je a nemali by sme nic..den333 napísal:urcite by sa tie peniaze dali vyuzit lepsie a nechapem ako niekomu pomoze k stastiu obrovska socha krista ved ked raz veri tak veri ked neveri socha ho nepresvedci
fakt hagyari a jeho bratrenec abvo takto taký.len pindá sa a nikto si neuvedomuje že top ide robiť zo svojich.masterX napísal:Ej no fakt sukromna??? nejde to z nasich dani??![]()
..ale no ta soha moze byt pekne skraslenie ...ved ked uz nevieme kam dat peniaze..
je to ten pravý človek pre zlepšenie prešova.a ktomu polovicu platu dáva na charitu (najnizší plat z pomedzi krajských primátorov)
sponzorske dary a verejna zbierka je zo svojich? 30 melcov? sa zobudHacket napísal:fakt hagyari a jeho bratrenec abvo takto taký.len pindá sa a nikto si neuvedomuje že top ide robiť zo svojich.
je to ten pravý človek pre zlepšenie prešova.a ktomu polovicu platu dáva na charitu (najnizší plat z pomedzi krajských primátorov)
-
erytrocyt
VIP
Metro v Prešove? Lol.Dizzy napísal:povest primatora pavla hagyariho hovori za seba. z jeho megalomanskych projektov ma uplne zabil projekt vystavby metra!
Najprv by mal vyriešiť neúnosnú dopravnú situáciu v meste. Prešiel som komplet celé Slovensko. Ako šofér. Ale neexistuje väčšia brzda ako je Prešov. Už snáď len Bratislava v špičke, no tu teraz porovnávam neporovnateľné. Ale dosť OT.
-
Fortune
Light Professional
lenze ten kostol stoji davno so stavbou sa zacalo v roku 1378 a je to uz je kus historie a taktiez vyznamna kulturna pamiatka, ktora si zasluzi starostlivost (a nie som veriaci ak by si mal pocit pri tejto obrane), kdezto tato socha no neviem, uzitocne je to ako mrtvemu kabat a o skrasleni prostredia sa tiez neda hovorit...masterX napísal:ten velky kostol v kosiciach ste naco opravovali hm?? vsak ked niekto veri tak veri to je jedno ci je moderny ci sa rozpadava hlavne ze stoji....to mas asi tak...to by sme mohli povedat o vsetkom ze naco nam to je a nemali by sme nic..
Ak by sa tá socha postavila z našich peňazí tak je to trocha na zamyslenie (wtf?!) ved mohli oveľa lepšie ich utratiť, ale ako sa tu spomínalo ak to p. Primátor platí z vlastného ( pochybujem, ale nehádam sa) tak to je jeho kapusta a taktiež tá socha pripúta mnoho turistov čiže Prešov pôjde pekne UP, netreba to ďalej rozoberať je to Hagyariová investícia a Prešovu to neuškodí...tiež som z PO a mam to u riti
a taktiež som veriaci ale aj tak...mam to u riti 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict