Sochy Krista
chce z toho spravit turisticku atrakciu a aby tam vobec niekto prisiel musi byt naozaj velka to je pochopitelne
...ci je to dobre alebo nie-to neviem, nie som z Presova to ukaze len cas, ale aspon sa o nieco snazi, nie ako nas primator, ktory si jedine stihol kupit nove Pajero a veselo sa vyvazaju aj s Kazikom 
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
masterX napísal:ten velky kostol v kosiciach ste naco opravovali hm?? vsak ked niekto veri tak veri to je jedno ci je moderny ci sa rozpadava hlavne ze stoji....to mas asi tak...to by sme mohli povedat o vsetkom ze naco nam to je a nemali by sme nic..
presne teraz sme ten kostol mali nechat zhnit v strede hlavnej?Fortune napísal:lenze ten kostol stoji davno so stavbou sa zacalo v roku 1378 a je to uz je kus historie a taktiez vyznamna kulturna pamiatka, ktora si zasluzi starostlivost (a nie som veriaci ak by si mal pocit pri tejto obrane), kdezto tato socha no neviem, uzitocne je to ako mrtvemu kabat a o skrasleni prostredia sa tiez neda hovorit...
tam stavaju umele ostrovy a v strede puste sa mičurinskym sposobom snazia pestovat psenicuMolitan napísal:V Saudskej Arabii alebo v nejakych Emiratoch by ma taketo "vyhadzovanie" penazi neprekvapilo... (aj ked pochybujem ze by postavili Krista) ale na slovenku je to fakt nanic.
je fajn, ze niekto chces zo svojich penazi stavat nabozenske sochy, aj ked si myslim, ze v "jednoduchosti je krasa" a nemuseli by prekonavat ine podobne sochy...
Socha v Riu je výnimočná miestom, na ktorom je umiestnená a tým, že to bol originálny nápad. Teraz všetky ostatne biele sochy Krista s rozpaženymi rukami budu len kopiami tej v Riu.
-Myslím, že keď chcel Prešov atrakciu, ktorá by pritiahla Turistov a zviditelnila mesto ako také na mape, tak by to chcelo niečo nové. Dobre poznamenal erytrocyt, všetci dnes ťahajú do KE.
-Myslím, že keď chcel Prešov atrakciu, ktorá by pritiahla Turistov a zviditelnila mesto ako také na mape, tak by to chcelo niečo nové. Dobre poznamenal erytrocyt, všetci dnes ťahajú do KE.
-
pinacolada
Guru wannabe
ani sofer nemusism byt ale tie krizovatky v presove su ozaj na zabitieerytrocyt napísal:Metro v Prešove? Lol.
Najprv by mal vyriešiť neúnosnú dopravnú situáciu v meste. Prešiel som komplet celé Slovensko. Ako šofér. Ale neexistuje väčšia brzda ako je Prešov. Už snáď len Bratislava v špi*ke, no tu teraz porovnávam neporovnateľné. Ale dosť OT.
btw metro?
ale tie sochy su blbost urcite
oni si vazne myslia ze koli nejakej okopirovanej soche sem dakto pride???Frikso napísal:Socha v Riu je výnimočná miestom, na ktorom je umiestnená a tým, že to bol originálny nápad. Teraz všetky ostatne biele sochy Krista s rozpaženymi rukami budu len kopiami tej v Riu.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
erytrocyt
VIP
Je to celé nezmysel. Namiesto toho, aby zveľadili pamiatky ktoré Prešov už stáročia má, namiesto toho aby vybudovali už keď nie diaľničný, tak aspoň cestný obchvat mesta idú natrieskať peniaze do studenej ničím výnimočnej, absolútne nepraktickej sochy. Hlúposť, hlúposť a ešte raz hlúposť. Čo sa týka ciest. Košice sú omnoho väčšie mesto ako Prešov. No v Košiciach sa tak človek nezdrží ako tam.
Inak čo sa týka mňa. Ako šofér sa Prešovu vyhýbam. Už po vstupe do Prešova napr. od Hanisky vás víta červená tabuľa s číslom 40. A tá sa s vami rozlúči značkou koniec Prešova.
Inak čo sa týka mňa. Ako šofér sa Prešovu vyhýbam. Už po vstupe do Prešova napr. od Hanisky vás víta červená tabuľa s číslom 40. A tá sa s vami rozlúči značkou koniec Prešova.
Som len zvedavy, kedy pridu s takou neakou myslienkou moslimovia, budhisti, svedkovia jahodovi (?) ...etc. To nam tu na kazdom rohu budu stat kravy a veze a ja neviem co este. Preco? Lebo ved ked krestania mozu mat Krista, mozme mat aj my svoj symbol... Som sice krestan katolik, ale viera nieje o takychto "materialnych" prejavoch.