Aka vysoka skola ?
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Počas magisterského štúdia si každý musí povinne vybrať jednu vedľajšiu špecializáciu, ktorá ho môže (nemusí) neskôr predurčiť na prácu s konkrétnym odborom. Proste je to také užšie zameranie na niečo vrámci tvojho odboru. Pre príklad https://www.vse.cz/download/cz/stud_pro ... 7_2008.pdfmatus121 napísal:co sa myslim pod tym, vedlajsie specializacie?
-
Fabo
Hardcore addict
mirak: v pohode, ja viem ze by som bol dobry IT, ale neviem si dost dobre predstavit ze by som sa tym zivil... radsej ostanem amaterskym geekom 
Co sa tyka mojho vyberu skoly, u mna prevazuje ten medzinarodny stuff nad ekonomickym smerovanim, ale je to individualne. Pravda je ta, ze z nasej skoly ide plna rit ludi smerom na ekonomiku.
Co sa tyka mojho vyberu skoly, u mna prevazuje ten medzinarodny stuff nad ekonomickym smerovanim, ale je to individualne. Pravda je ta, ze z nasej skoly ide plna rit ludi smerom na ekonomiku.
-
Dědek Kostěj
Expert
to na filozofickej na UK sme dostali len ciarove kody, ziadne ciselko k tomu ani nic podobne, spravili sme testy nepovedali nam kedy budu vysledky, ako si ich mame najst ani nic podobne a samozrejme na nete nie je v novinkach o tom absolutne nic (odbor filozofia)...cakal som trosku na iny pristup, na umb v bystrici som bol rano na prijmackach a o jednej som si uz pozeral vysledky, no problem
-
Dědek Kostěj
Expert
-
Dědek Kostěj
Expert
-
tazkopovedat
Novice
neviete kedy budu vyhlasene vysledky o zobrati / nezobrati? popripade kde ? ja kukam kazdy den na stranku a nic sa tam nehybe ...tiez organizacia ...ze najvacsia univerzite hm ....inak ja mam spolu 112 bodov a moc si neverim ze by ma zobrali kedze z matiky mam total málo ...Robbie42 napísal:Možno bude prekvapko a zoberu nas, nikdy nevies ako spravili ostatni
Ahojte, chcem sa spytat ci mi bude stacit 160 bodov z prijmaciek na narodohospodarskej fakulte EUBA. Spravil som zo vsetkych predmetov na 53, 53, 54.
Alebo ci neviete ake boli/su minima na ostatne fakulty na EUBA. Staci spravit nad minimum? Dakujem
//autoeditácia príspevku ( 21 Jun 2008, 19:54 )
nikto nevie ci to staci pls???
Alebo ci neviete ake boli/su minima na ostatne fakulty na EUBA. Staci spravit nad minimum? Dakujem
//autoeditácia príspevku ( 21 Jun 2008, 19:54 )
nikto nevie ci to staci pls???
-
Robbie42
Light Professional
Uz to tam bolo pred troma dnami tusim... neprijatytazkopovedat napísal:neviete kedy budu vyhlasene vysledky o zobrati / nezobrati? popripade kde ? ja kukam kazdy den na stranku a nic sa tam nehybe ...tiez organizacia ...ze najvacsia univerzite hm ....inak ja mam spolu 112 bodov a moc si neverim ze by ma zobrali kedze z matiky mam total málo ...