Opak napísal:počuli ste album od LOOPTROOP-Good Things?
názov vystihuje obsah..dost sa mi to lúbi...
od Looptroop aj od samotneho Promoe-a som pocul vsetky albumy co zatial vydali, videl DVD.. je to moja oblubena formacia.. mas pravdu, drviva vacsina ich tvorby = Good Things
no ja som sa dozvedel o LOOPTROOPE z tejto témy.odvtedy ich počúvam..tiež patria medzi mojich naj..žiadny vyšperkovaný chlapci a velký gangsteri..parádna formácia,robia dobrú hudbu
poznate dakto BPM? Aky mate nazor na takyto rap? Mne sa to moc moc paci.. mam rad take temy ako davaju oni .. po Slipovi srsia tam najlepsie texty aj ked su ceske..
Patyk napísal:poznate dakto BPM? Aky mate nazor na takyto rap? Mne sa to moc moc paci.. mam rad take temy ako davaju oni
Samozrejme, Básníci před mikrofonem sa mi veľmi páčili...
Zvlášť "Madam poezie" alebo "Jarní květy", najobľúbenejším trackom bol ale "David"...
Poéziu mám rád, rovnako aj takéto texty, takže tento počin hodnotím vysoko pozitívne
Tak prave som sa vratil z RoofTopu aj s Danosťovým EP. Cena skvela (len 150 SK) , darček skvely (dostal som plagat a sam Danosť mi ho tam aj podpisal) a vsetky tracky neskutocne dobre
Ja mozem odporucit teraz kompilaciu Pre Hlad 2008. Su tam zaujimave veci. Mna osobne najviac zaujal track od Strnast - XIV. Dozvedel som sa, ze chystaju album tak uz teraz sa mrte tesim a urcite podporim.
Po chvíľke rozhovoru s ním som pochopil, že tento zaujímavo a svojsky uvažujúci týpek presne vie, ako a čo chce povedať. Preto nečakajte úprimnú spoveď rapera. Skôr vtipné odpovede človeka, ktorý veľmi jasne chápe a hrá svoju úlohu.
proste hra a buduje svoj image, ktory ho predava a plni jeho vrecka. deti jeho slova zeru ako slovo bozie. a deti je ako smeti.
mne sa viac zdalo, ze sa sprava ako 10 rocny spoliak, ktory si mysli, ze je nieco viac, lenze ked sam pride na to, ze ani moc nie tak to kamufluje blbymi recami. NAbuduce by sa asi mal viac posnazit