EURO 2008

O športe...

Kto vyhra EURO??

Nemecko
17
23%
Turecko
4
5%
Rusko
20
27%
Spanielsko
34
45%

Celkom hlasov: 75

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

kali520 napísal: ... Finale je uz asi na 70% iste Nemecko, a k tym dalsim zapasom tipujem postup Holandska a Talianska a tym padom realne vyzera fianle Nemecko Taliansko.
No v doterajsom priebehu vypadli Portugalci a Chorvati, hrali utocne - nechapem tvoju narazku. A su to rozhodne sympaticke muzstva - biju sa o prvy titul ME, nuz ale ked fandis Nemecku a Turecku - tvoja volba, tvoj vkus.

Vies, keby hralo finale trebars Chorvatsko a Holandsko tak by sa na to dalo aj pozerat, pretoze hraju dopredu a na hru dozadu ani nemaju predpoklady, ale ked sa tesis na finale Nemci - Taliani , ktore je takpovediac klasicke - sak nikomu nejde o historicky prvy titul, neprinasa tak velke emocie, navyse je tam velka sanca na obrannu hru a tympadom nudu.... :roll:
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

Hoop :oops: ,trosku som pil,ale aj tak vyhraju taliani :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

turci ukazali ze majstrovstva su len o stasti pretoze cely zapas nic neodohrali,a tolke chyby co povyvadzal rustu tak to som este nevidel.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

tego2000 napísal:turci ukazali ze majstrovstva su len o stasti pretoze cely zapas nic neodohrali,a tolke chyby co povyvadzal rustu tak to som este nevidel.
A ten gol co zlepili na konci tak to doteraz nevedia ako - prisli k nemu ako slepe kura k zrnu.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Tak co bolo vcera v telke to sa len tak nevidi :D akoze p4ra a spol. co fandite Chorvatom, nehnevajte sa, ale dat gol v 119. minute a este prehrat, to je fakt ze LOL. Penalty uz dokazali, ze Turci mali psychicku vyhodu, ale Bilic poslal kopat hracov 1985+ ( Modric, Rakitic ) a ti to nezvladli.

Turecko ma potesilo, cely zapas sice hrali velke prd, ale ukazali neuveritelnu moralnu silu, pretoze otocit uz 3 nepriaznive stavy, to si zasluzi obdiv. Tesim sa na Nemecko - Turecko :wink:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Myslim, ze Nemecko - Turecko je jasny zapas uz teraz. V sporte sa deju sice divne veci, ale toto Nemci nepustia. Ale urcite som na ten zapas zvedavy.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

begbeee napísal:No v doterajsom priebehu vypadli Portugalci a Chorvati, hrali utocne - nechapem tvoju narazku. A su to rozhodne sympaticke muzstva - biju sa o prvy titul ME, nuz ale ked fandis Nemecku a Turecku - tvoja volba, tvoj vkus.

Vies, keby hralo finale trebars Chorvatsko a Holandsko tak by sa na to dalo aj pozerat, pretoze hraju dopredu a na hru dozadu ani nemaju predpoklady, ale ked sa tesis na finale Nemci - Taliani , ktore je takpovediac klasicke - sak nikomu nejde o historicky prvy titul, neprinasa tak velke emocie, navyse je tam velka sanca na obrannu hru a tympadom nudu.... :roll:
Vacsinou na prispevky takehoto tipu nema zmysel odpovedat, tak radsej klikni na tu ikonku hore nad mojimi prispevkami vola sa to zobrazit prispevky uzivatela v tejto teme a potom si precitaj komu fandim aky futbalovi styl vyznavam a ako tipujem vysledky.

PS okrem Portugalska a Chorvatska ziadne utocne muzstvo nevypadlo, este stale tam su Holandania, Rusi, Spanieli
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

no neviem, turci mi nepripadaju ako 2 x defenzivne muzstvo. pomalsie sa zahrievaju, obcas cakaju na par kvapiek z neba...ale podla mojho nazoru mali v predlzeni proti chorvatsku miernu prevahu, akoby viac tuzili po vitazstve. to, ze sa im nieco podobne podarilo napr. proti cechom ma az tak neprekvapilo, proti chorvatom som to ale neocakaval. 90 minut hrali v obrane ako z ucebnice, dokonca aj fintili pre divaka, pustili na branu jednu strelu (ak ma pamat neklame). ale v predlzeni to uz neboli oni :(
nemci su turnajove muzstvo. fandil som portugalcom, ale nemci boli lepsi a zasluzene postupili.
komu fandim ten vypadne! zatial sa to naplna do bodky. cize domov pojdu rusi a spanieli. nebol by som ale proti ak by sa to konecne zvrtlo :D . dnes to vidim na predcasne finale!
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

kali520 napísal:PS okrem Portugalska a Chorvatska ziadne utocne muzstvo nevypadlo, este stale tam su Holandania, Rusi, Spanieli
Ved mozem konstatovat to co sa stalo a doteraz vypadli vsetky muzstva co hrali vyslovene utocne - Portugalci a Chorvati. Ci to bude aj pokracovat sa ukaze. Nie?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ked Chorvati dali gol, stavim sa ze p4ra uz otvaral sampanske. Doteraz nechapem ako sa to Turkom podarilo. Ale som zvedavy ze dokedy im vydrzi to stastie na obraty v poslednych minutach (sekundach) zapasu.
A ohladom tych penalt. Skuste niekto behat 120 min v kuse a potom si jednu kopnut ked sa na vas pozera polovica sveta. Stres a svalova unava robia vela.
Drzal som Chorvatom. Skoda. :(
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Clovece, ja uz som bol nachystany sa tak nadrbat, ze to si nevidel. Akurat som volal otcovi, potom bratovi a vtedy, ze Turci. Taky studeny pot ma zalial a take nervy z toho rozhodcu, ze som proste uz nevedel, co mam robit.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Vyzera to tak, ze Holandania maju nadej, ale vyzeralo to s nimi zle nedobre. Zas Michel im teraz trosku zmarnil pocetnu prevahu ...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak nie Michel, ale postranny rozhodca...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

uz je vymalovane, ako sa hovori. Musim povedat, ze zasluzene, aj ked som fandil Holandsku, ale za dnesny vykon si postup nezasluzili... :(
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Dalsi 9 bodovy out, na rade su spanieli...
Vyborny vykon Rusov, hlavne v predlzeni dominovali...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja sa musim smiat... vazne... zatial stvrtfinale vyhravaju outsideri... nemci su sice nemci, ale necakal som zeby rozbehnutych portugalcov dali, chorvati mali smolu ale dnes? dnes holandania nezahrali nic a vysledok je imho zasluzeny... rusi hrali perfektne... dufam len ze aspon jeden moj tim postupi do semi a to spanieli, lebo ak tam pojdu taliani tak ma vazne oplieska o zem asi... a ak vyhraju nemci celkovo tak tiez... ach
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

=] Zborna !
Škoda, že nemohli postúpiť obaja, dneska som vedel ze vypadne jeden z mojich oblubenych.
Drzal som Oranjes viac palce, ale rusi opat ukazali, ze su to "páni futbalisti".

Dufam, ze spanieli postupia, nech je to semifinale minimalne taketo otvorene ako tento zapas.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

rusi si to za skvely vykon v poslednych troch zapasoch a predovsetkym dnes zasluzili.

nadej na slovensku ucast vo finale je asi zmarena. dnes tam "michelovci" trosku saskovali.

a som si isty ze spanieli postupia, taliani nemaju formu nato aby ich mohli porazit a prekvapeni uz bolo dost na tomto sampionate.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

takze oranjes zvadli,no co uz aj to sa stava,ale rusi boli cely zapas aktivnejsi,kombinacne lepsi a nebyt van der saara mohli vyhrat vyssim rozdielom.holandania opat ukazali ze zapasy v zakl.skupine su len "divadielko" 8)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

no skoda ze Holandania nepostupili drzal som im palce,ale Rusi si to zasluzili hrali velmi dobre.Mozno keby Michel dal cervenu kartu(neviem ako sa volal ten rusky hrac)tak by sa to mozno inak vyvijalo.
Napísať odpoveď