to ze si z inych vierovyznaní budeš robiť dobry den...
Mne je predná Zdenka Predná
p.s. lekoklatik nie je ateista, lebo tí neveria v nič. On verí v seba. A takých ľudí treba obdivovať a držať im palce.
Ja som však hovoril o sebectve.Stoporko napísal:sebectvo som ani nespominalvravel som len priklad aby som ti ukazal co je pokrytectvo a co nie.
to ze si z inych vierovyznaní budeš robiť dobry den...![]()
Mne je predná Zdenka Prednátým koncom si to zaklincoval
![]()
p.s. lekoklatik nie je ateista, lebo tí neveria v nič. On verí v seba. A takých ľudí treba obdivovať a držať im palce.
K ateizmu tolko..lekoklatik napísal:
K obvinovaniu-je to moj nazor,ktory som si vytvoril na zaklade citania tvojich prispevkov..wikipedia napísal:Ateizmus (iné názvy: neverectvo; pejoratívne bezbožnosť; expresívne bohaprázdnosť, neznabožstvo, neznajbožstvo; z gr. atheos = bezbožný < a = ne- + theos = boh) môže byť:
* viera, že Boh alebo bohovia neexistujú
* absencia viery v existenciu Boha alebo bohov
* menej často: nezastávanie žiadneho konkrétneho postoja ohľadom existencie boha či bohov, odmietanie možnosti poznania boha (teda agnosticizmus)
* pôvodne: popieranie uznávaných vládnúcich bohov (napríklad keď prví kresťania odmietali vykonávať kult pohanských bohov)
Zástanca ateizmus sa nazýva ateista (iné názvy: neverec, neveriaci; pejoratívne bezbožník; expresívne bohaprázdnik, neznaboh, neznajboh).
Ak nerozlisujes dobrych,zlych,co mam potom chapat pod pojmom"ludska svinskost",ktory si sam pouzil pri poukazovani na moj optimizmus?Človek je človek. Nič viac, nić menej. Dokonca nerozlišujem dobrých a zlých. Nemám dokonca potrebu niekoho presviedčať či mi má veriť alebo nie.
Ohladom ateizmu-to su len fakty.Enciklopedia.lekoklatik napísal:Tie ateistické háluze mi pripomínajú hlásania kresťanov![]()
Zlý človek nerovná sa ľudská sviňa:
Dobro a zlo je relatívne. Ľudska sviňa je tiež relatívny pojem. Pre mňa je sviňa ten, o kom si to zmyslím. pýtaš sa prečo je sviňa človek, a popri tom je dobrý? Pretože. To nech si každý urči sám. Ja vám tu nebudem vypisovať použitia, návody.
ty si napísal:Ja ich neodsudzujem. Len sa im smejem. Prečo? Lebo ma to baví. Bavia ma oni. A tie ich rituály a všetky ostatné veci. Ich pevná "viera". Pretvarovanie sa na niekoho, kým niesú. Laughing
ja som napísal:A co,ak sa nepretvaruju,co ak naozaj uprimne veria v boha a v to,ze im pomaha?Tak ako ty veris vo svoj ateizmus-oni tak mozu verit vo svojho boha a na nic sa nemusia hrat?Nad tym si nerozmyslal?
Nedokazes tolerovat ludi,len preto,ze maju iny nazor na vec?Je treba sa im smiat a poukazovat na ich ubohost?
To ze je niekto iny ako Ty, to este neznamena,ze je horsi...
Mozes tvrdit,ze si nikde nenapisal,ze veriaci su svine atd..a ze ich neodsudzujes.Ale mne z rozhovoru vychadza to co si myslim..ty si napísal:optimista si pre mňa preto, lebo máš pocit že pár ľudí tu skutočne verí a všetko robí nezištne len pre pána. Sme ľudia. Každý jeden človek je sebec. I keď neuvedomelo. Každý jeden dobrý skutok pre druhého je dobrý i pre nás.
ale
každý sa hrá na sladkého, dobrého, milého, ale keď príde do tuhého, všetko je inak. Optimista si pre mňa preto, lebo prehliadaš ľudskú svinskosť. Život ťa naučí Wink
keby len babkyOpak napísal:každý jeden..a babky im to platia