Preco by som nesiel, mam to dvakrat blizsie ako do Blavy a este sa mi tam aj viac paci.
Iba mam teraz trchu problem s intrakom pretoze na poziadanie on potrebujem cislo ceskeho uctu a na cislo uctu potrebujem potvrdenie o navsteve skoly a to mi nejako necheli dat, ze az na zapise
axXis napísal:Preco by som nesiel, mam to dvakrat blizsie ako do Blavy a este sa mi tam aj viac paci.
Iba mam teraz trchu problem s intrakom pretoze na poziadanie on potrebujem cislo ceskeho uctu a na cislo uctu potrebujem potvrdenie o navsteve skoly a to mi nejako necheli dat, ze az na zapise
Ja som mal nenormálny problém s elektronickou prihláškou na internát. Musel som obvolať pár čísel a na koniec som sa dozvedel že rodné čislo mi pridelili oni a neposlali mi ho. Teraz som ho prihlásený na internát a už len čakám na papier či na intráku som, alebo nie.
axXis napísal:Ostravska uni ma spolocne internaty s Banskou?
Lebo ak hej a internat Ti nepridelia tak o tom nedostanes ziadnu spravu Dost dementny system IMO
MGSnake napísal:Technika Košice
Odbor: Automobilova vyroba
Letecka fakulta KE: Kolesove,kolajove stroje, lietadla a lode (technik)
Kde by ste si vybrali vy???
To máme vyberať za teba? Mne sa ani jedna z nich nepáči. Takže žiadnu.
VUT Brno - FSI -> Mechatronika -> prijaty bez skusok na zaklade studijnych vysledkov, sem sa uz tesim, hadam sa brnaci stretneme niekedy niekde
TnUAD - Mechatronika -> prijaty, ale sem by som asi nesiel ani keby ma do brna nezobrali
Univerzita v Hornej Dolnej -> odbor: vedúci ručnej píly -> prijatý na základe tučného úplatku ...
MGSnake napísal:Technika Košice
Odbor: Automobilova vyroba
Letecka fakulta KE: Kolesove,kolajove stroje, lietadla a lode (technik)
Kde by ste si vybrali vy???
pritom ako automobilovy priemysle teraz na slovensku prekvita tak ani ta prva skola nieje zla moznost