OMG.4j4xXx napísal:som neveriaci ....keby BOH existoval nediali by sa take veci ako sa deju... a hlavne preco ked je chudoba sa knazi vyvazaju v drahich autach..
Pozeráš veľa rozprávok a veľa chodíš do kostola
ako vravis nie je to vobec vela, v cistom maju do mesiaca okolo 9500 SkFabo napísal:Robit knaza pre peniaze... no neviem, jak mi povedal jeden kaplan kolko berie (aj s tym ze ma zabezpecene byvanie - fara) tak som sa cudoval ze z toho vobec vie vyzit. Inak je to taky typ ako hovori Stoporko, organizuje vylety, akcie pre mladych atp. - prave na jednu idem.
Ty si odkial spadol? Kde by farar zarobil tolke peniaze? Zober si kolko dnes ludi chodi do kostola nieje to niake obrovske cislo... Zober si zlozenie ludi ktory tam chodia nad 70% su to ludia z nizsej vrstvy nikdy som v kostole nevidel multimilionarov. Dalej dary pre cirkev uz davno nefunguju tak ako si myslis ze po kostole ide niaka ciapka a tam babky davaju 5000... Tam ked za vecer 5 litrov vyzbieraju tak to je uspech a to nejde fararovi do vacku ale sa stara o kostol, faru atd. Niekomu sa to zda zbytocne ale je to cast nasho kulturneho dedicstva ci sa Ti to paci alebo nepaci, Teba nikto nenuti tam chodit ani nic platit, zjavne si tam nikdy nebol tak nepis sprostosti. Myslim ze tu Ti nik neuveri ze farar ukadol peniaze z kostola a kupil si za to Audinu a nebodaj cervene Lambo a vyvaza v tom svoju rodinu a psa nie?4j4xXx napísal:minule som isiel okolo kostol a co nevidim jak nastupoval do AUDI .... myslim ze to bola A4 ...