A Co tak ženy a ich Vzťahy ku Deťom
tak keby som bola chlapec a mam 17 tak jej poviem chod si nejake zohnat ale uz sa mi neukaz na oci krava...ak toto povie dievca tak je blba alebo nerozmysla...dieta to nie su len zlate ocka a vonava tvaricka...ja mam male deti rada,mam 19..ale viem co to obnasa,a ked dieta tak najprv treba mat peniaze na to treba makat a na to treba studovat...17rocne dievca fakt nevie o zivote vela a sama je dietatom...
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Nech si vyskusa optravovat nejake susedovo dieta poobede alebo niekoho v okoli. Mozno zisti ze je rozdiel uvudiet dieta na par hodin, ze je zlate. Ano je, ked je napapane, s cistou pamperskou a v pritomnosti rodicou. Ale to nie je stale a potom sa jej uz take zlate zdat nemusi. Je rozdiel dieta uvidiet a povedat, ze je roztomile, ale co ked sa jej potom take zdat nebude, odlozi ho niekam? Neodlozi, proste mat dieta, to si vyzaduje uz urcitu vyspelost a nic proti nikomu, ale v 17 je to urcite trochu skoro.
-
in your world
Light Star
-
last_knight
Light Professional
no by si sa cudovalneo250 napísal:skôr by som povedal, že dievčatá vo veku 17-18-19 neznášajú deti... s tým som sa ja väčšinou stretol...
nejdem hovorit o tom ci ta baba je normalna alebo nie, ved kto vie povedat co je normalne v tomto pripade by som to skor zvalil na poblaznenie hormonov. ale stretol som sa s mnozstvom pripadov kedy v tych 16-17-18 rokoch baba oznamila chalanovi ze by rada dieta. takze by som to fakt nepripisoval normalnosti, ale skor nejakym biochemickym procesom v tele.
este dodavam ze to bolo povacsinou docasne, po niekolkych mesiacoch ich to preslo, alebo uz bolo neskoro a to dieta uz mali
//no a vztah k detom je zvacsa pozitivny, vsak 90% ludi by chcelo mat v buducnosti dieta aj ked je to kopa starosti.
Noo hej, to mas pravdu je to kopec starosti ale je to aj nieco viac. JE to novy zivot. Predstav si, ze by sa tvoji rodicia rozhodli nemat deti, lebo su to starosti. Nezil by si. Ani tovji surodenci, ak nejakych mas. A predstav si co vsetko by si nezazil, lebo by si vobec neexistoval. O to vsetko by ta tvoji rodicia pripravili svojim rozhodnutim nemat deti. A myslim, ze zivot je ten najvacsi dar, ktory ti mohli kedy dat. Aj ked samozrejme treba byt na dieta priraveny po kazdej stranke, aby si ten svoj zivot mohlo aj naplno uzit.
-
last_knight
Light Professional