Daggertail napísal:aha som si myslel ze si to ty,ale si mi neodpisoval ked som sa ta pytal
jj bol som to ja, len som neskoro vsimol, ze mi niekto pisal - tiez som nevedel ze ty si Peeto... aj tak hral som tam prvy krat a ten mod pam4 alebo co to je s tym som este nehral.
rochedo napísal:jj bol som to ja, len som neskoro vsimol, ze mi niekto pisal - tiez som nevedel ze ty si Peeto... aj tak hral som tam prvy krat a ten mod pam4 alebo co to je s tym som este nehral.
Dedomil napísal:No nic moc ten CoD 4. Vidim ze sa to nezmenilo od doby co vysiel prvy diel. Ten CoD ma stale akosi neberie
nj.. ale berie stotisice ludi ktory ho hraju online... drviva väcsina hracov presla z CoD2 na CoD4 vo velmi kratkej dobe.. lenze nie kazdy si to moze dovolit kedze CoD4 je narocnejsi na HW.. a male fps stoji za kkt..
lekolatik..
cez hamachi normalne.. niekto vytvori server (lan).. ste na spolocnej hama sieti... kedze to bude dedicated server.. alebo nech je aj normalny.. tak bud obaja alebo ten druhy sa nanho pripoji.. cez TAB si kuknes IPcku.. das ju kamosovi.. on si da /connect IP a enter... pripoji sa na ten server.. dolezite je mat rovnaku verziu hry
nainstaloval som patch 1.7 ,ale teeraz mi nejdu servery ,ktore som mal v oblubenych,,,,da sa stim nieco urobit alebo mam cakat kym budu ficat na patchi 1.7?
songuku napísal:nainstaloval som patch 1.7 ,ale teeraz mi nejdu servery ,ktore som mal v oblubenych,,,,da sa stim nieco urobit alebo mam cakat kym budu ficat na patchi 1.7?
1,7? myslim ze najnovsi je 1,6 a ten vysiel len pred 2 ci 3 tyzdnami mylsim ze to nemas patch 1,7