Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom
-
sokolik
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
no krasa....5-rocny? to uz je prilis...
kua ako mohol prejst do protismeru? kde sa debil ponahlal? co pipky nahanal?!? pre boha, ved to bolo male decko!!! a stavme sa, ze sediet nepojde....vysoli peknu kauciu za ublizenie na zdravy s nasledkom smrti a pojde sa dalej past....(moze vobec za ublizenie na zdravy s nasledkom smrti len zaplatit kauciu? je tu nejaky odbornik na trestne pravo?)
kua ako mohol prejst do protismeru? kde sa debil ponahlal? co pipky nahanal?!? pre boha, ved to bolo male decko!!! a stavme sa, ze sediet nepojde....vysoli peknu kauciu za ublizenie na zdravy s nasledkom smrti a pojde sa dalej past....(moze vobec za ublizenie na zdravy s nasledkom smrti len zaplatit kauciu? je tu nejaky odbornik na trestne pravo?)
-
den333
Professional
presne ako tam pisu: Príčiny autonehody moderátora spravodajstva televízie Markíza Rastislava Žitného, po ktorej v nemocnici zomrel 5-ročný chlapec, zatiaľ nie sú známe. Nieze by som ho teraz obhajoval ale nevieme co sa tam stalo tak by sme ho nemali suditGothaR napísal:Vobec nevies, co sa tam stalo, tak radsej predcasne nevyvodzuj zavery.
Mohol sa vyhybat aj psovi alebo hocicomu inemu, co ked pred nim prudko brzdilo auto a on sa mu vyhol? O situacii na ceste tam nie je ani slovo a vy sa tu uz rozkrikujete...sokolik napísal:zrazil dvoch ludi a jedneho zabil...V PROTISMERE.....ak by isiel normalne, bol by na svojej strane cesty a nie na opacnej....to uz samo o sebe naznacuje, ze v tom nie je nevinne....alebo sa vyhybal zabe???
Dvoch ludi mozes zrazit a vobec na tom nemusis mat vinu, na ceste sa moze udiat naozaj hocico.
Cakaj, cakaj. Ja netvrdim, ze za to Zitny nemoze, ale chcem len zabranit predcasnemu odsudzovaniu, lebo to si urcite nikto nezasluzi.sokolik napísal:no to neviem...ale urcite sa na cas odmlci
GothaR: tak si teda pockam na oficialne stanovisko hovorcu policie...som vazne zvedavy, co sa dozviem....
Drago: hovoril niekde niekto o telefonovani???
jj, suhlasim...tu nejde o to kto to spravil, ale ide o nasledky: zbytocna smrt 5 rocneho chlapceka a jeho otec je vazne absolutne zraneny...keby sa to stalo hocikomu bola by to poriadna tragedia pre kazdeho a nikdy nevies co sa ti moze prihodit i ked si myslis, ze si 100 percentnyGothaR napísal:Cakaj, cakaj. Ja netvrdim, ze za to Zitny nemoze, ale chcem len zabranit predcasnemu odsudzovaniu, lebo to si urcite nikto nezasluzi.
-
profik
Light Professional
podla mna este ani nevie ze co sa stalo, kedzeŠu-Do napísal:kto vie ako to teraz nesie... toto je len taka strucna sprava.. treba si pockat na vysetrovanie.. co presne sa tam stalo..
Podla mna je v umelom spanku. Ale tiez som zvedavy na vysetrovanie a na trest.Moderátora previezli vrtuľníkom do nemocnice v Bratislave. "Sú tam mnohonásobné zlomeniny, je tam jedna otvorená zlomenina končatiny,"
-
pryja
Darca
Nech sa to stalo akokolvek, smrt dietata je to najhorsie na svete a k tomu dalsie minimalne 3 poznacene zivoty. Ja sa ho urcite nezastavam, co mu odsudia, to nech si odsedi!! Tak ako kazdy iny. Ale su tisicky hajzlov, ktory bez mihnutia oka dotlcu a utyraju vlastne deti a urcite to nelutuju tak, ako to bude on mozno do konca zivota.
-
erytrocyt
VIP
GothaR: Súhlasím s tebou, že je predčasné robiť závery. Ale v správe je jasne napísané, že šiel v protismere. Určite si šofér. Preto ti položím otázku. Kedy sa do protismeru dostaneš? Za normálnych okolností pri predbiehaní. Ak predbiehaš, mierne sa vysunieš, aby si zistil situáciu pred autom ktoré obehnúť chceš. Ak je úsek voľný a prehľadný ideš. Ďalej sa do protismeru dostaneš napr. tak, že obchádzaš prekážku. Tú obchádzaš rovnako opatrne. A x ďalších situácií. Ale pri každej z nich, si na protismer dávaš pozor. On zabil človeka. Len sotva to môže znamenať to, že pozor dával, nie? Preto zdravím sedliackym rozumom, so šoférskymi skúsenosťami, súdim, že tá jeho jazda v protismere nebola kóšer. Buď šiel prirýchlo, naplno sa nevenoval riadeniu, alebo niečo podobné.
-
in your world
Light Star
prežiť vlasné dieťa, to je niečo hrozné. zabiť niekoho to je ... tak toto by som psychicky nevydržala. každý deň na to myslieť. nechcela by som byť na jeho mieste a vlastne na nikoho mieste. už môžme dúfať, že aspoň ten chlapec sa má dobre, lebo pre tých ostatných len teraz peklo začne.
som zvedavá ako dopadne vyšetrovanie, aj keď chlapcovi to už život nevráti. ale budeme aspoň vedieť, čo ten žitný je zač.
v zákrute sa do protismeru mohol dostať najpravdepodobnejšie pri rýchlej jazde a nezvládal zákrutu a vyšiel do protismeru. je to celkom logické. je aj dosť možné, že mu do cesty niečo nečakane vbehlo. to sú všetko len domienky.
som zvedavá ako dopadne vyšetrovanie, aj keď chlapcovi to už život nevráti. ale budeme aspoň vedieť, čo ten žitný je zač.
v zákrute sa do protismeru mohol dostať najpravdepodobnejšie pri rýchlej jazde a nezvládal zákrutu a vyšiel do protismeru. je to celkom logické. je aj dosť možné, že mu do cesty niečo nečakane vbehlo. to sú všetko len domienky.