Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nerieste novy cas, nie su to noviny ale bulvar, ked napisu 180, tolkonasobne viac vytlackov predaju, nebudu teda pisat 90 :roll:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Shark : nezabudaj ze bicykel ti nezdemoluje auto ako strom ... podľa mňa predpísanú rýchlosť nedodržal....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Joxxo on to potom oprel o strom preto to hovorim ;) Vidno to na Kibovych fotkach.
A ja nehovorim ze ju dodrzal ... len hovorim ze na 1000000% nesiel 180km/h
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Prečítal som si viaceré správy o tej nehode a v jednej sa píše, že Rastislav Ž. išiel v pravotočivej zákrute rýchlosťou 180km/h a prešiel do protismeru.

V pravotočivej zákrute prešiel do protismeru....keby v lavotočivej tak pochopím...ale ok...može sa aj to stať

Dalej...kto máte vodičák a jazdíte, tak dobre viete, že v 180ke sa rútiť do zákruty a "vybrať" ju bez škrabanca sa nedá !!! Iba ak by tá zákruta bola velmi mierna. Avšak v takomto prípade by nemusel prechádzať do protismeru a taktiež by videl cyklistov.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

http://michalcenker.blog.sme.sk/c/15403 ... rkiza.html
precitajte si aj komentare....jak supy nanho vyleteli, rovnako ako vy na sokolika
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Shark NX napísal:A ja nehovorim ze ju dodrzal ... len hovorim ze na 1000000% nesiel 180km/h
tym co som napisal som ani ja netvrdil, ze isiel 180. ale z tej audiny sa da vyliezt bez skrabancov pri dodrziavani predpisov a nie nechat sa vytiahnut jak lečo!
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mirak ... ku komentarom svedkov. Tiez som mal slovnu potycku z jednym pripecenym taxikarom. (Kibo vie o com hovorim) Jedine co som mu povedal ked ma prudko nasral bolo nech pali do pi.. Lebo ho naskladam do kufra a vyveziem na srotovisko. Na to odpovedal ze mi jeho Taxikarska mafia este ukaze, a odisiel.
O 10min dobehla Policajna hliadka ... ze dostali cez telefon informaciu ze tu doslo k fyzickemu napadnutiu. A ze poskodeny racej utiekol z miesta cinu lebo sa bal o svoje zdravie.
Pritom som sa ho ani nedotkol ... len mi hustil do kamarata za to ze mu pri parkovani presunul zrnko prachu na jeho SPZ. Pritom sa toho auta len dotkol tiez SPZtkou. Tak mu bolo treba ustne vysvetlit ze nech tu nerobi krik ako keby mu drbol do auta v 80tke.

Tym som chcel povedat ... ludia su strasne svine ... pre zviditelnenie,Prihorsenie povedia ze Žitny si pritom este opekal slaninku a vesal Vonave stromceky Wunderbaum.
Ked isiel 180km/h neviem ako mohli vidiet ze telefonuje. Pri takej rychlosti ti auto preleti okolo teba za menej ako 1/4sekundy ... to si nestihas vsimnut ci si si cvrkol alebo nie ... nie to sa otocit a vidiet ze dany vodic telefonuje :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

škoda písať ... jedni budu obhajovat, lebo neviem co, druhi budu zatracovať .. tak to proste chodi ... pokial spravil chybu, nech si to vyzere tak, ako by si to vyzral normalny clovek ... mna teda vobec nesere ani v malicku na lavej nohe ze nejaky Zitny pojde povedzme sedet, ked je blbec, tak je blbec ...

... najviac ma na podobnych udalostiach sere, ze sa moze v jeden den zabit na slovenskych cestach 10 ludi, ale je o tom v mediach iba kratka sprava ... nejaky trtko nabura a je z toho tema na tyzden (( tym nechcem znevazovat smrt maleho chlapca, je to smutne, ale ... ))
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

ale podľa svedkov išiel vysokou rýchloosťou, no rasťo u mňa si ako kolega motorkár skončil
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Link Takže je viac ako isté, že letel ako dement.

Tento príspevok v diskusii ma dostal

Kód: Vybrať všetko

No možno sa dozvieme že-1.  RŽ za nič nemôže lebo náhla technicka závada začal samovolne zrýchľovať z 50 .km/hod na 180km /hod a RŽ to nemohol ovlivnit + mobil sa mu sám prilepi na ruku. 2.  Otec aj zo synom chceli spáchať samovraždu tak skočili pod auto RŽ a ten už tomu nemôhol zabrániť. RŽ je predsa celebrita a tie na slovensku si musíme čičíkať a je im všetko dovolené veď si uvedome, že slovenske tzv. celebrity / chvastúni, zbohatlíci, moderátori, herci , politici atď / sú nadľudia - no snáď im nebudeme vyčítať nejaké tie nakradnuté milioniky ako by môhli žiť s 12500SK mesačne a nejáka tá mrtvolka obyčajného nič neznamenajúceho dieťata a ťažko zraneného tuctového otca takých je!!!!! - ale taká celebrita moderátor arogantné hovädo RŽ takých máme málo.  Celebrity sa chvália ako porušujú predpisy a naši policajti odpúšťajú - čo Vy nato pán minister??? NIČ ŽE!!! dajte si všetci majáky a začnite lov na cestách,najprv vykantrite dôchodcov -omladite štát a ešte aj ušetríte pre seba LOVE!
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

ak ste nikdy nevideli zitneho jak s tou audinou lietal... vzdy ako idiot... ved jemu sa predsa nic stat nemohlo a hla.. stalo sa.

neprajem mu to ale kazdy kto jazdi tak ako on jazdil si o to bohuzial koleduje.

ani niekolkomilionove audi zakony fyziky neoklame, toto je cela veda.

to je tak na slovensku ked kazdy kto si moze kupit na slovenske pomery trosku drahsie auto si mysli ze je boh ked sa na to pozriem tu v nemecku kde pracujem prave pre AUDI a vidim ako tu ludia jazdia podla predpisov na R8, 350Z....barjakych 4 litrovych biturbach je mi z tych slovenskych "prachacov" do smiechu (placu) to je fuk.

zitnemu prajem aby si to proste odskakal a poucil sa z toho
otcovi uprimnu sustrast
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

jj podla predpisov hlavne na dialnici kde nemaju obmedzenu rychlost :P
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

1. nema nikde napisane ze na dialnici
2. iba niektore maju neobmedzenu rychlost

Prajem mu 5 rokov vo vaznici s teplosmi
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zaujimave. Podla svedkov telefonoval. Pritom svedkovia su zevraj dvaja. Pani ktora pracovala v zahrade + este jeden ktory stal nevedomo kde.
Obaja nevideli nehodu na vlastne oci len poculi rachot a krik tak sa rozbehli k ulici.
Tak jak mozu media tvrdit ze podla svedkov telefonoval?? Mame rontgenove oci?? Alebo nasli 100m od auta telefon?? Nech si to racej overia u Mobilneho operatora a netrepu chu****.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

sokolik napísal:no krasa....5-rocny? to uz je prilis...
kua ako mohol prejst do protismeru? kde sa debil ponahlal? co pipky nahanal?!? pre boha, ved to bolo male decko!!! a stavme sa, ze sediet nepojde....vysoli peknu kauciu za ublizenie na zdravy s nasledkom smrti a pojde sa dalej past....(moze vobec za ublizenie na zdravy s nasledkom smrti len zaplatit kauciu? je tu nejaky odbornik na trestne pravo?)
Kauciu majú američania v amerických filmoch, ale istý druh penažnej záruky na obvineného pozná i Slovenské právo, ale to nemá zmysel ďalej rozoberať v tomto prípade neplatí. Na Slovensku máme v poradí, trestné stíhanie, obvienie, obžalobu, súd a napokon výkon trestu. Trestné stíhanie už vo veci začal vyšetrovatel za nedbanlivostný prečin usmrtenie a za ktorý pánovi Žitnému hrozí trest odňatia slobody max 5 rokov. O vine či nevine rozhoduje len súd na základe dokazov získaných počas vyšetrovania zákonným sposobom. Počkajme si preto na výsledky vyšetrovania, možno za rok sa dozvieme kto je viník inkriminovanej dopravnej nehody…
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

K celej kuaze asi tolko,...

Kazdy z vas co sa tu vyjadril sa vyjadruje na zaklade toho co si precital na nete, pripadne videl v telke alebo cital v novinach. Samozrejme je jedno ci dotycny je vinny alebo nevinny, dav - v tomto pripade vy, odsuduzuje cloveka iba na zaklade nepodlozenych reci, info, a toho ze usmrtil 5 rocneho chlapca.
Trochu ma zaraza ze prave Erytrocyt - dospely clovek, tu hlasa do vetra - vykolat oci atd atd. Velmi rad by som sa pozrel ako by si sa spraval keby sa tvoja frajerka ocitla v podobnej situaci - napriklad, ponahlala by sa z prace za mamou do nemocnice (rychlost bude jasna az po ukonceni vysetrovania ale zo 130 sme sa dostali na 180 - kktina vzhladom na to ako som videl tu zatacku z videa by tam siel 180 tak clovek ktory je zadlzeny, ma problems a chce to rychlo skoncit, max tych 110..) ale v tej zakrute by sa v jej pruhu ocitol necakane ozraty typek, cim by reflexne strhla volant do protismeru aby sa vyhla priamej zrazke a tym ze sa chcela uhnut ozranovy na jej strane cesty, by nechtiac zrazila otca a syna... Verim ze by si prisiel na forum a zalozil prispevok - Moja polovicka zabila dieta, prekrocila rychlost, vykolme jej oci... Dufam ze si uvedomujes, ze si toto iste napisal o zitnom. Toto co sa stalo jemu sa moze stat hocikomu z vas, a v ovela mensej rychlosti,... To bol len priklad

Ja sa k tomu nebudem vyjadrovat, pretoze dany clovek to nespravil schvalne a neviem ani okolnosti, za ktorych sa dana nehoda stala, a nevie ich ani nikto z vas, aj napriek tomu tu hlasate kktiny, vsetci mate plnu hubu pomsty, ale ani jeden z vas sa na to nepozera s pohladu druhej strany, ja sa zitneho nezastavam, a uprimne je mi jedno ako dopadne, len poukazujem na vasu zaujatost voci jeho osobe, ten clovek uz skoncil medialne, ale vam to evidentne nestaci... Majte na vedomi fakt ze toto sa moze stat hocikomu z vas, a nie pri prekroceni rychlosti, vybehne ti decko pod kolesa za loptou, a staci ze pojdes 50... Ides sediet, a je jedno ci si za to mohol alebo nie, spolocnost ta odsudi tak ci a onak a mozes byt aj knaz, v ociach spolocnosti si vrah...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Shark NX: Keby okolo teba letelo auto 180 km/h, tak si podla mna nevsimnes SPZ a nie to, ci vobec telefonoval. Ak by aj telefonoval, tak ta Audina mohla byt kludne automat a telefon mohol mat v pravej ruke, sice to by mohol mat aj ak to mal manual, takze asi tazko by ludia z ulice nieco videli. S tym telefonom je to podla mna len blud, rovnako ako aj s rychlostou, teda aspon zatial.

A vsetci ti, ktori odcudzuju skor ako poznaju fakty by sa mali nad sebou zamysliet a ak niekto na zaklade toho co sa docital na nete ide zelat niekomu smrt, tak mam pochybnosti o tom, ze ci je na tom dusevne v poriadku.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

mystique
"Danou zákrutou sa dá prejsť krajnou rýchlosťou 120 kilometrov,"
uviedol starosta blízkej obce Rohožník Peter Švaral.
a k tomu, co nam evidentne nestaci: to je z tvojej strany pokus o co? to len taku malu hodnotu ma v tvojich ociach zivot maleho chlapca? aj tych avizovanych 5 rokov je malo!
v jednom mas ale pravdu. naozaj sa to moze stat kazdemu. kazdy z nas moze byt kedykolvek a kdekolvek zrazeny takymto libovym frajerom.
Napísať odpoveď