aspon tak si to pametam z CRYSIS-u
2012 koniec sveta?
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
ledenaster
Medium Professional
Ano...pan Benda si to trosku nastudoval....a potom na zaklade tohto pribehu si pridal vlastnu fantaziu....olololwtfomg napísal:looooool ja že odkiaľ bere pán Benda jeho šialené názoryže Ashtar (Aštar Šeran )
![]()
som vážne zvedavý či sa podejú takéto veci v galaxii dúfam že zas nebude zatiahnuté nad Martinom, ako vždy keď sa má čosi významné udiať na nočnej alebo dennej oblohe.
EDIT// Inac este mi neda povedat: CITAL SOM ESTE NEJAKY PODOBNY CLANOK KDE BOLO SPOMENUTE KONCE SVETA AKO ROK 2000 COHO SA NIEKTORY BALI......A NESKOR NA TO PRISLI ZE VLASTNE SA POMYLILI V PREKLADE....
Nostradamus nepredpokladal pad WTC, cital som ze to bol podvod, nikde sa nenasiel zaznam ze take nieco napisal alebo nieako inak zvecnilledenaster napísal:Ano...pan Benda si to trosku nastudoval....a potom na zaklade tohto pribehu si pridal vlastnu fantaziu....
EDIT// Inac este mi neda povedat: CITAL SOM ESTE NEJAKY PODOBNY CLANOK KDE BOLO SPOMENUTE KONCE SVETA AKO ROK 2000 COHO SA NIEKTORY BALI......A NESKOR NA TO PRISLI ZE VLASTNE SA POMYLILI V PREKLADE....////ale rok 2012 urcite bude najzaujimavejsi.....vela proroctiev k tomuto roku patri.....a niektore sa aj vyplnili( Nostradamus - WTC...povodne a pod.)......
k teme: myslim ze su to len rozpravky a 22. 12. 2012 sa na tom pekne zasmejeme
Dalsia z pi*ovin...
Koniec sveta predpovedaju nejaki dusevne nezdravi ludia hadam kazdych 5 rokov.
Pozrite si Zeitgeist. Je to film, ktoremu verim, lebo je zalozeny na lahko overitelnych faktoch v beznom zivote.
Podla mojich skromnych vypoctov vychadza "nieco ako koniec sveta" (= koniec krestanstva, krestanstvom ovplyvneneho sveta, krestanskeho sveta) na rok 2150.
Kde ja vtedy budem? Davno budu tie cervy, co ma pozrali, vtakmi vylucene z travenia a moje pravnucata budu ocipovane*...
Fyzicky koniec sveta NIKDY** nenastane.
*Vid. Zeitgeist.
**Rozumej v dosahu dalsieho miliona rokov.
Pozrite si Zeitgeist. Je to film, ktoremu verim, lebo je zalozeny na lahko overitelnych faktoch v beznom zivote.
Podla mojich skromnych vypoctov vychadza "nieco ako koniec sveta" (= koniec krestanstva, krestanstvom ovplyvneneho sveta, krestanskeho sveta) na rok 2150.
Kde ja vtedy budem? Davno budu tie cervy, co ma pozrali, vtakmi vylucene z travenia a moje pravnucata budu ocipovane*...
*Vid. Zeitgeist.
-
ledenaster
Medium Professional
Zetgeist som videl.....dobry dokument az na tie veci protikrestanske...tie som preskocilMastros napísal:Dalsia z pi*ovin...
*Vid. Zeitgeist.
//autoeditácia príspevku ( 04 Jul 2008, 12:05 )
No tak to by som fakt vedel kde si to cital....snad nie na kalerabu atd....on to napisal sposobom ich, v jeho dobe......zelezny vtak sa vznese na oblohu atd...-=wolf=- napísal:Nostradamus nepredpokladal pad WTC, cital som ze to bol podvod, nikde sa nenasiel zaznam ze take nieco napisal alebo nieako inak zvecnil
-
ProfionQQ
Medium Star
beriem to podobne ako ty ale s tym rozdielom že nie rok 2150 ale 21150Mastros napísal:Dalsia z pi*ovin...
"nieco ako koniec sveta" (= koniec krestanstva, krestanstvom ovplyvneneho sveta, krestanskeho sveta) rok 2150.
.[/size]
každu chvílu niekto predpovedá koniec sveta, vojny a kktiny....tak to bolo aj v roku 2000 ked bolo zatmenie slnka...bol som vtedy na dovolenke, legnil som v bazéne a ani prinajmenšom som nemyslel na to, že mám umreť ...
znovu som o konci sveta počul myslim v roku 2004 alebo 2005 neviem presne....stále žijem...
a čo som čítal nejaké články o konci sveta v roku 2012 - mám na mysli prepolovanie Zeme...možno na tom niečo bude ale vidím to tak, že bude možno maximálne dúha....neviem čo čakáte
-
Runes
Addict
hmm asi tak
maximalne to prepolovanie sposobi strasne mutacie
a fakt ziskame nadprirodzene schopnosti ako tu uz dakto spominal
potom bude taky RedBull nanic lebo lietat budem aj bezneho
ale je fakt ze momentalne je taka situacia ze barsktoremu lolovi pri moci svihne a posle jednu atomovku dakam odkial mu poslu 2 naspat a salalai mame retazovu reakciu a ked dotoho zapojime stargate tak proste seci tu zacneme kapat a povznesieme sa na vysiu uroven bytia ako antikovia
hh ale najrealnejsie co ma napada by mohol byt fakt brutalny technicky skok vynajdu daky material alebo daco donesu mimaci alebo tak co nas zacne hnat brutalne dopredu daka comu postupime z tohokovovehodo zlateho veku teda obrazne povedane
BTW toto sa mi asi najviac lubilo tak pre ludi napisane
http://profit.etrend.sk/ludia-a-udalost ... 00974.html
EDIT/ hmm ale cim viac clankov tym viac nachadzam tuto hlasku "Až do roku 2012 budou světové mocnosti neustále rozněcovat regionální války. Největším problémem bude terorismus a skrytá válka. Ale kolem roku 2010 se ve světové politice cosi stane. A světové mocnosti si budou navzájem hrozit definitivní zkázou. Po roce 2010 se svět velmi polarizuje a bude se připravovat na finální soudný den. V roce 2012 se svět začne nořit do totální a ničivé jaderné války." co sa mi zda celkom realne ale co sa stane priud mimaci pride daka nadbytost pride kacer donald ????
ale je fakt ze momentalne je taka situacia ze barsktoremu lolovi pri moci svihne a posle jednu atomovku dakam odkial mu poslu 2 naspat a salalai mame retazovu reakciu a ked dotoho zapojime stargate tak proste seci tu zacneme kapat a povznesieme sa na vysiu uroven bytia ako antikovia
BTW toto sa mi asi najviac lubilo tak pre ludi napisane
http://profit.etrend.sk/ludia-a-udalost ... 00974.html
EDIT/ hmm ale cim viac clankov tym viac nachadzam tuto hlasku "Až do roku 2012 budou světové mocnosti neustále rozněcovat regionální války. Největším problémem bude terorismus a skrytá válka. Ale kolem roku 2010 se ve světové politice cosi stane. A světové mocnosti si budou navzájem hrozit definitivní zkázou. Po roce 2010 se svět velmi polarizuje a bude se připravovat na finální soudný den. V roce 2012 se svět začne nořit do totální a ničivé jaderné války." co sa mi zda celkom realne ale co sa stane priud mimaci pride daka nadbytost pride kacer donald ????
-
olololwtfomg
Expert
lol mi to stašne pripomenulo túto haluz http://www.endofworld.net/Runes napísal:
ale je fakt ze momentalne je taka situacia ze barsktoremu lolovi pri moci svihne a posle jednu atomovku dakam odkial mu poslu 2 naspat a salalai mame retazovu reakciu
-
The Calvin
Star
docital som sa to na stranke komplet rozoberajuceho Nostradama, cital som to asi pol dna, nie nebol to ziadny kalerab ani podobne pi*ov***, seriozna stranka, hovorilo sa v nej ze on nikdy take nic nenapisal, boli to iba falzifikaty, nikto nikdy nenasiel ze take nieco napisal, ze ho iba zneuzili na tieto ucelyledenaster napísal:No tak to by som fakt vedel kde si to cital....snad nie na kalerabu atd....on to napisal sposobom ich, v jeho dobe......zelezny vtak sa vznese na oblohu atd...
-
jasan21
Light Star
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=11iCmzGnOI8&eurl=http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=13883podla nostradama teraz je na svete niekto este horsi ako boli ostatny vladcovia ktory chceli vladnut svetu....neviem preco ale mam pocit ze je to bush....
je sice pravda ze ked som vzal do ruky knihu ZDRAVOVEDA a cital o chorobach tak som ich asi mal vsetky o ktorych som cital v jednom momente ale toto...ako fakt strasne vela veci navzajom suvisia...
ale bush uz vo vlade koncijasan21 napísal:ako cim dalej tym viac tomu zacinam verit a bat sa...ved eln sledujte teraz uz aj rusko vs gruzinsko....Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=11iCmzGnOI8&eurl=http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=13883
podla nostradama teraz je na svete niekto este horsi ako boli ostatny vladcovia ktory chceli vladnut svetu....neviem preco ale mam pocit ze je to bush....
je sice pravda ze ked som vzal do ruky knihu ZDRAVOVEDA a cital o chorobach tak som ich asi mal vsetky o ktorych som cital v jednom momente ale toto...ako fakt strasne vela veci navzajom suvisia...