2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

Necro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

7.augasta 2020 maju na zem pristat mimozemstania :D
aspon tak si to pametam z CRYSIS-u :lol:
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

dovtedy dúfam stihneme majstrovstva sveta v hokeji na Slovensku :lol:
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

ledenaster napísal:blbost...

Precitajte si:
http://ufoglobal.mysteria.cz/rok2012.htm
looooool ja že odkiaľ bere pán Benda jeho šialené názory :D že Ashtar (Aštar Šeran ) :smt046
som vážne zvedavý či sa podejú takéto veci v galaxii dúfam že zas nebude zatiahnuté nad Martinom, ako vždy keď sa má čosi významné udiať na nočnej alebo dennej oblohe.
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

to tu este stale preberame tento nezmysel.koniec sveta predsa nemoze sposobit nejaka bajna predpoved indianov-a ktomu sa ani nevie ci je to zamerne,ako mohli vediet nieco oni ked mi take nevieme
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

olololwtfomg napísal:looooool ja že odkiaľ bere pán Benda jeho šialené názory :D že Ashtar (Aštar Šeran ) :smt046
som vážne zvedavý či sa podejú takéto veci v galaxii dúfam že zas nebude zatiahnuté nad Martinom, ako vždy keď sa má čosi významné udiať na nočnej alebo dennej oblohe.
Ano...pan Benda si to trosku nastudoval....a potom na zaklade tohto pribehu si pridal vlastnu fantaziu.... :lol:

EDIT// Inac este mi neda povedat: CITAL SOM ESTE NEJAKY PODOBNY CLANOK KDE BOLO SPOMENUTE KONCE SVETA AKO ROK 2000 COHO SA NIEKTORY BALI......A NESKOR NA TO PRISLI ZE VLASTNE SA POMYLILI V PREKLADE.... :lol: ////ale rok 2012 urcite bude najzaujimavejsi.....vela proroctiev k tomuto roku patri.....a niektore sa aj vyplnili( Nostradamus - WTC...povodne a pod.)......
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nemyslim si, ze bude koniec sveta. nieco sa stane alebo/a zmeni. ale viac od toho necakam.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

ledenaster napísal:Ano...pan Benda si to trosku nastudoval....a potom na zaklade tohto pribehu si pridal vlastnu fantaziu.... :lol:

EDIT// Inac este mi neda povedat: CITAL SOM ESTE NEJAKY PODOBNY CLANOK KDE BOLO SPOMENUTE KONCE SVETA AKO ROK 2000 COHO SA NIEKTORY BALI......A NESKOR NA TO PRISLI ZE VLASTNE SA POMYLILI V PREKLADE.... :lol: ////ale rok 2012 urcite bude najzaujimavejsi.....vela proroctiev k tomuto roku patri.....a niektore sa aj vyplnili( Nostradamus - WTC...povodne a pod.)......
Nostradamus nepredpokladal pad WTC, cital som ze to bol podvod, nikde sa nenasiel zaznam ze take nieco napisal alebo nieako inak zvecnil

k teme: myslim ze su to len rozpravky a 22. 12. 2012 sa na tom pekne zasmejeme :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Dalsia z pi*ovin...
Koniec sveta predpovedaju nejaki dusevne nezdravi ludia hadam kazdych 5 rokov.
Pozrite si Zeitgeist. Je to film, ktoremu verim, lebo je zalozeny na lahko overitelnych faktoch v beznom zivote.
Podla mojich skromnych vypoctov vychadza "nieco ako koniec sveta" (= koniec krestanstva, krestanstvom ovplyvneneho sveta, krestanskeho sveta) na rok 2150.
Kde ja vtedy budem? Davno budu tie cervy, co ma pozrali, vtakmi vylucene z travenia a moje pravnucata budu ocipovane*...
Fyzicky koniec sveta NIKDY** nenastane.

*Vid. Zeitgeist.
**Rozumej v dosahu dalsieho miliona rokov.
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Mastros napísal:Dalsia z pi*ovin...
Koniec sveta predpovedaju nejaki dusevne nezdravi ludia hadam kazdych 5 rokov.
Pozrite si Zeitgeist. Je to film, ktoremu verim, lebo je zalozeny na lahko overitelnych faktoch v beznom zivote.
Podla mojich skromnych vypoctov vychadza "nieco ako koniec sveta" (= koniec krestanstva, krestanstvom ovplyvneneho sveta, krestanskeho sveta) na rok 2150.
Kde ja vtedy budem? Davno budu tie cervy, co ma pozrali, vtakmi vylucene z travenia a moje pravnucata budu ocipovane*...
Fyzicky koniec sveta NIKDY** nenastane.

*Vid. Zeitgeist.
**Rozumej v dosahu dalsieho miliona rokov.
Zetgeist som videl.....dobry dokument az na tie veci protikrestanske...tie som preskocil :roll:

//autoeditácia príspevku ( 04 Jul 2008, 12:05 )
-=wolf=- napísal:Nostradamus nepredpokladal pad WTC, cital som ze to bol podvod, nikde sa nenasiel zaznam ze take nieco napisal alebo nieako inak zvecnil
No tak to by som fakt vedel kde si to cital....snad nie na kalerabu atd....on to napisal sposobom ich, v jeho dobe......zelezny vtak sa vznese na oblohu atd...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Mastros napísal:Dalsia z pi*ovin...
"nieco ako koniec sveta" (= koniec krestanstva, krestanstvom ovplyvneneho sveta, krestanskeho sveta) rok 2150.
.[/size]
beriem to podobne ako ty ale s tym rozdielom že nie rok 2150 ale 21150

každu chvílu niekto predpovedá koniec sveta, vojny a kktiny....tak to bolo aj v roku 2000 ked bolo zatmenie slnka...bol som vtedy na dovolenke, legnil som v bazéne a ani prinajmenšom som nemyslel na to, že mám umreť ...

znovu som o konci sveta počul myslim v roku 2004 alebo 2005 neviem presne....stále žijem...

a čo som čítal nejaké články o konci sveta v roku 2012 - mám na mysli prepolovanie Zeme...možno na tom niečo bude ale vidím to tak, že bude možno maximálne dúha....neviem čo čakáte
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm asi tak :-) maximalne to prepolovanie sposobi strasne mutacie :lol: :lol: :lol: a fakt ziskame nadprirodzene schopnosti ako tu uz dakto spominal :-D potom bude taky RedBull nanic lebo lietat budem aj bezneho :-P

ale je fakt ze momentalne je taka situacia ze barsktoremu lolovi pri moci svihne a posle jednu atomovku dakam odkial mu poslu 2 naspat a salalai mame retazovu reakciu a ked dotoho zapojime stargate tak proste seci tu zacneme kapat a povznesieme sa na vysiu uroven bytia ako antikovia :-P hh ale najrealnejsie co ma napada by mohol byt fakt brutalny technicky skok vynajdu daky material alebo daco donesu mimaci alebo tak co nas zacne hnat brutalne dopredu daka comu postupime z tohokovovehodo zlateho veku teda obrazne povedane
BTW toto sa mi asi najviac lubilo tak pre ludi napisane
http://profit.etrend.sk/ludia-a-udalost ... 00974.html

EDIT/ hmm ale cim viac clankov tym viac nachadzam tuto hlasku "Až do roku 2012 budou světové mocnosti neustále rozněcovat regionální války. Největším problémem bude terorismus a skrytá válka. Ale kolem roku 2010 se ve světové politice cosi stane. A světové mocnosti si budou navzájem hrozit definitivní zkázou. Po roce 2010 se svět velmi polarizuje a bude se připravovat na finální soudný den. V roce 2012 se svět začne nořit do totální a ničivé jaderné války." co sa mi zda celkom realne ale co sa stane priud mimaci pride daka nadbytost pride kacer donald ????
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Runes napísal:
ale je fakt ze momentalne je taka situacia ze barsktoremu lolovi pri moci svihne a posle jednu atomovku dakam odkial mu poslu 2 naspat a salalai mame retazovu reakciu
lol mi to stašne pripomenulo túto haluz http://www.endofworld.net/
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

I ked v boha velmi neverim tak koniec sveta nastane bud vtedy ked si ho sami ulne dodrbeme - lenze je mozne ze sa prestahujeme na inu planetu a tak to bude pokracovat az dokym nepojde do zachoda cely vesmir alebo ked nieko kto riadi cely vesmir a to vsetko stlaci gombik off
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

ledenaster napísal:No tak to by som fakt vedel kde si to cital....snad nie na kalerabu atd....on to napisal sposobom ich, v jeho dobe......zelezny vtak sa vznese na oblohu atd...
docital som sa to na stranke komplet rozoberajuceho Nostradama, cital som to asi pol dna, nie nebol to ziadny kalerab ani podobne pi*ov***, seriozna stranka, hovorilo sa v nej ze on nikdy take nic nenapisal, boli to iba falzifikaty, nikto nikdy nenasiel ze take nieco napisal, ze ho iba zneuzili na tieto ucely
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=11iCmzGnOI8&eurl=http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=13883
ako cim dalej tym viac tomu zacinam verit a bat sa...ved eln sledujte teraz uz aj rusko vs gruzinsko....
podla nostradama teraz je na svete niekto este horsi ako boli ostatny vladcovia ktory chceli vladnut svetu....neviem preco ale mam pocit ze je to bush....
je sice pravda ze ked som vzal do ruky knihu ZDRAVOVEDA a cital o chorobach tak som ich asi mal vsetky o ktorych som cital v jednom momente ale toto...ako fakt strasne vela veci navzajom suvisia...
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Neviem sa dočkať. :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

To aby som pomaly zacal priatelku o ruku a splodil si nejake to dieta. LOL, taketo sprostosti.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

to musí ešte počkať, chceme si s priateľkou splniť svoje sny, tak až za 100 rokov môže niečo také prísť, ale ešte nie :) :P
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

jasan21 napísal:

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=11iCmzGnOI8&eurl=http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=13883
ako cim dalej tym viac tomu zacinam verit a bat sa...ved eln sledujte teraz uz aj rusko vs gruzinsko....
podla nostradama teraz je na svete niekto este horsi ako boli ostatny vladcovia ktory chceli vladnut svetu....neviem preco ale mam pocit ze je to bush....
je sice pravda ze ked som vzal do ruky knihu ZDRAVOVEDA a cital o chorobach tak som ich asi mal vsetky o ktorych som cital v jednom momente ale toto...ako fakt strasne vela veci navzajom suvisia...
ale bush uz vo vlade konci
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pockaj, pride McCain a este len potom uvidime zac je toho loket :?
Napísať odpoveď