Vaša Top Speed

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

porsche997 napísal:vidlicovy V8... 6liter....a ma to BiTurbo.....
:smt044

O takom motore som v živote ešte ani nepočul. V8 6,0 by som možno ešte zožral. Zabil to tými slimákmi :D
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

od vyroby 2,5 liter, ale prerobene na 6liter osemvalcovy 2slimakovy... kraaasne
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

jin napísal::smt044

O takom motore som v živote ešte ani nepočul. V8 6,0 by som možno ešte zožral. Zabil to tými slimákmi :D
To sa asi ucil pojmy a tieto si zapamatal tak ich sem hned dal:) a mozno sa potom pretekaly na tom forde a tom bmw ktore potom obe nahodou zhoreli:)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

chlapi chapte ho :-) ... niekto nieje taky salamovy tuner ze zacina filtrami a pomaly pridava .. niekto napcha do chatrnej 325i bohvieakého Éčka V8 6.0 BiTurbo (hmm Cayenne 4.6 V8 32V BiTurbo ma 520k ) .. niekto proste nieje troškar ... a tu rychlost si nevsimajte, lebo zabudol napisat ze to bolo na dvojke s plnymi gatami od strachu ...

... boze ked chcem odrbavat aspon si zistim, ked neodrbavam, ale neviem, tak sa netr*kam do secifikacii ... OMG ...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

:lol: na kolko nemam vodicak :lol: a nemam wek tak max som isiel na bicykli 65 :lol: ale no s bratom na aute tusim 200 ? alebo 180 ? no newem to presne ato na ford focus cmax 2.0tdi
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pezzo napísal:od vyroby 2,5 liter, ale prerobene na 6liter osemvalcovy 2slimakovy... kraaasne
Noa?!
Šak prevŕtal ešte aj diferák a narval do neho valce nie? :lol:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

lol...tak to by malo šlapať aj viac ako len 240 km/h :D :D

včera som išel na kamaratov aute: opel vectra, rychlosť bola síce iba 150km/h ale išel som s tým do servisu a ked mi majster povedal, že mam opotrebované čapy tak som zbledol...hned som si uvedomil čo sa mi mohlo stať
Jujk0
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jujk0 »

Neviem ako presny tacho je na Mazde 323BJ sedan, 1,5 16V, ale ukazovalo to cosi okolo 185km/h... (volna, prazdna, rovna cesta) Toz moje max... Ako sofer, sam. Ak mam niekoho v aute, beriem na neho zodpovednost, takze jazdim normalne...

Edit - trasa Kolta - NZ
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Moje maximum je 130 km/h Fabii, bolo to na ceste zo ZV do BB a rovnako som siel aj z Podbrezovej do BB, vsetko v ramci autoskoly :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Syfon napísal:Moje maximum je 130 km/h Fabii, bolo to na ceste zo ZV do BB a rovnako som siel aj z Podbrezovej do BB, vsetko v ramci autoskoly :)
nejak ti neverim, že ti inštruktor dovolil isť 130 v aute autoškoly....

ak sa nemylim maximalna dovolena rychlosť autoškoly auta je 80 a to bola aj moja max speed :D
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

ProfionQQ napísal:nejak ti neverim, že ti inštruktor dovolil isť 130 v aute autoškoly....

ak sa nemylim maximalna dovolena rychlosť autoškoly auta je 80 a to bola aj moja max speed :D
Tá 130 v autoškole je uveritelná lebo ja som išiel v autoškole 120. Inštruktor vtedy povedal že už by bolo aj dosť... Je to hlavne preto aby ti nestrhlo tabuľku autoškola (zo strechy, alebo po bokoch auta) a aby ptm neboli problémy keby že niekto ide za tebou a tá letiaca tabuľa mu rozebe čelné sklo :wink: (inač mimo mesta a okrem dialnice max 90 by sa malo chodit :oops: )
btw. moja top speed 170...
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ProfionQQ napísal:nejak ti neverim, že ti inštruktor dovolil isť 130 v aute autoškoly....

ja som išiel tiež 120/130km/h v autoškole vobec sa nečudujem prave naopak :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

nemam dvovod si vymyslat :)
aj keby mi dovolil ist 130 tak tolko nejdem ale on mi tolko prikazal ist, bol som na dialnici a ponahlali sme sa a v druhom pripade som predbiehal a oproti slo auto, takze bolo jasne, ze mi nebude hovorit chod 90 lebo taka je tu prikazana rychlost. Inak som rad, ze som trochu zakusil aj vacsiu rychlost, lebo je to dost odlisne ako pohodova jazda po meste, takze mam aspon nejaku skusenost a nebudem sa toho obavat ked pojdem sam :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Syfon napísal:nemam dvovod si vymyslat :)
aj keby mi dovolil ist 130 tak tolko nejdem ale on mi tolko prikazal ist, bol som na dialnici a ponahlali sme sa a v druhom pripade som predbiehal a oproti slo auto, takze bolo jasne, ze mi nebude hovorit chod 90 lebo taka je tu prikazana rychlost. Inak som rad, ze som trochu zakusil aj vacsiu rychlost, lebo je to dost odlisne ako pohodova jazda po meste, takze mam aspon nejaku skusenost a nebudem sa toho obavat ked pojdem sam :)
kurnik a mne to prečo nedovolili? :D ja som vždy chodieval na doraz :D...dedina 61 na 40ke 41 :D .....

nová top speed - zase opel vectra 195km/h
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Ja som po dlhom presviecany presvecil mamu aby som sa mohol ist povozit s autom ku letisku samozrejme ze snou. Potom ona vystupila isla na cigo a ceknut okolie a ja som sa potom tocil tocil na takom malo priestranstve a potom jej hovorim ze sa idem otocit a tam som sa rozpeckoval jak sa len dalo isiel som 70 km/h na skode 105 l je to malo ale ked som trochu pohol volantom rozhadzalo ma po celej ceste ze som mylsel ze konec :cry: ale dosliel som 8) a osobne som isiel na nasom naute najrychlejsie 110 cesta KE-BARCA -> Sena
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Calvin SFX napísal:osobne som isiel na nasom naute najrychlejsie 110 cesta KE-BARCA -> Sena
Tak na tej ceste pozor, v Sebastovciach meraju 60ku aj po polnoci, najnovsie som ich videl merat v barci(bud maju radar medzi autami na parkovisku pri benzinke Slovnaftu alebo chodia s mobilnym radarom), lebo tam nejak povyberali tie 70ky a teraz tam radsej chodim tesne pod 70, lebo oni vacsinou zastavuju az tych, ktori idu o dost rychlejsie.
//nechodim casto a ked idem, tak si na rychlost davam pozor, mne to problem nerobi, radsej sa vyblaznim v nejakom simulatore ako na ceste :)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

GothaR napísal:Tak na tej ceste pozor, v Sebastovciach meraju 60ku aj po polnoci, najnovsie som ich videl merat v barci(bud maju radar medzi autami na parkovisku pri benzinke Slovnaftu alebo chodia s mobilnym radarom), lebo tam nejak povyberali tie 70ky a teraz tam radsej chodim tesne pod 70, lebo oni vacsinou zastavuju az tych, ktori idu o dost rychlejsie.
ja som na pumpum slovnaft dost casto a dost casto tam meraju ak chodis tade casto tak mi daj tvoje cislo a ked ich tam uvidim prezvonim 8) 8) :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

takze na GothaRovu prosbu som sa pohral s rychlostou a s GPS aj na fobii.
fobia bola 1,4 MPi 44kW, rocnik asi 2000/1 cize ta prva a slabsia, este pred miernym faceliftom.
nejak dokladne som sa s tym nehral, ale opat presnost tachometra vs. GPS.
odmeral som asi najpouzivanejsie rychlosti a vyzera to asi takto:

tacho GPS
50 km/h 46 km/h
60 km/h 56 km/h
70 km/h 65 km/h
90 km/h 84 km/h
110 km/h 103 km/h
130 km/h 122 km/h

viac som sa nesnazil nahanat, necitil som potrebu, ale ukazuje sa tu, ze s vyssou rychlostou rastie aj odchylka, co v predchadzajucom merani neplatilo a odchylka bola konstatna.
takze odhadom pri tej 160ke by ste islo o 10 menej v reali :)
presnost samozrejme nezarucujem, +- 1km, GPS bolo Mio C520 a system merania nasledovny: snazil som sa rucicku drzat co najpresnejsie na danej rychlosti urcitu dobu a pozrel co GPS ukazovalo v danom momente.

pre rypalov, meral som to v noci na prazdnej ceste takmer bez premavky a mimo mesto ;)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keby si napísal, že si meral na diaľnici, tak by nemal ani kto rýpať.. ;)

Inak tie odchýlky cca sedia aj z mojich skúseností s Fabiou ročník 2001.. nemeral som to gpskou, ale radarom, ktorý je na hlavnom ťahu v levoči smerom od Prešova.. a tiež na Watsonovej v KE.. a myslím, že jeden je aj na ceste z KVP dolu k novej nemocnici tiež v KE..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

brm napísal:Keby si napísal, že si meral na diaľnici, tak by nemal ani kto rýpať.. ;)
50 na dialnici? :D inac porovnaval som tento vikend aj tie merace v obci, co ti ukazuju rychlost, v rakusku ich je plno a tiez je ich presnost podla gps +- 1 km. isiel som podla gps 49-50 a raychlost fakt na tych +-1 km sedela :)
Napísať odpoveď