porsche997 napísal:vidlicovy V8... 6liter....a ma to BiTurbo.....
O takom motore som v živote ešte ani nepočul. V8 6,0 by som možno ešte zožral. Zabil to tými slimákmi
nejak ti neverim, že ti inštruktor dovolil isť 130 v aute autoškoly....Syfon napísal:Moje maximum je 130 km/h Fabii, bolo to na ceste zo ZV do BB a rovnako som siel aj z Podbrezovej do BB, vsetko v ramci autoskoly
Tá 130 v autoškole je uveritelná lebo ja som išiel v autoškole 120. Inštruktor vtedy povedal že už by bolo aj dosť... Je to hlavne preto aby ti nestrhlo tabuľku autoškola (zo strechy, alebo po bokoch auta) a aby ptm neboli problémy keby že niekto ide za tebou a tá letiaca tabuľa mu rozebe čelné skloProfionQQ napísal:nejak ti neverim, že ti inštruktor dovolil isť 130 v aute autoškoly....
ak sa nemylim maximalna dovolena rychlosť autoškoly auta je 80 a to bola aj moja max speed
nemam dvovod si vymyslatProfionQQ napísal:nejak ti neverim, že ti inštruktor dovolil isť 130 v aute autoškoly....
kurnik a mne to prečo nedovolili?Syfon napísal:nemam dvovod si vymyslat
aj keby mi dovolil ist 130 tak tolko nejdem ale on mi tolko prikazal ist, bol som na dialnici a ponahlali sme sa a v druhom pripade som predbiehal a oproti slo auto, takze bolo jasne, ze mi nebude hovorit chod 90 lebo taka je tu prikazana rychlost. Inak som rad, ze som trochu zakusil aj vacsiu rychlost, lebo je to dost odlisne ako pohodova jazda po meste, takze mam aspon nejaku skusenost a nebudem sa toho obavat ked pojdem sam
Tak na tej ceste pozor, v Sebastovciach meraju 60ku aj po polnoci, najnovsie som ich videl merat v barci(bud maju radar medzi autami na parkovisku pri benzinke Slovnaftu alebo chodia s mobilnym radarom), lebo tam nejak povyberali tie 70ky a teraz tam radsej chodim tesne pod 70, lebo oni vacsinou zastavuju az tych, ktori idu o dost rychlejsie.Calvin SFX napísal:osobne som isiel na nasom naute najrychlejsie 110 cesta KE-BARCA -> Sena
ja som na pumpum slovnaft dost casto a dost casto tam meraju ak chodis tade casto tak mi daj tvoje cislo a ked ich tam uvidim prezvonimGothaR napísal:Tak na tej ceste pozor, v Sebastovciach meraju 60ku aj po polnoci, najnovsie som ich videl merat v barci(bud maju radar medzi autami na parkovisku pri benzinke Slovnaftu alebo chodia s mobilnym radarom), lebo tam nejak povyberali tie 70ky a teraz tam radsej chodim tesne pod 70, lebo oni vacsinou zastavuju az tych, ktori idu o dost rychlejsie.
50 na dialnici?brm napísal:Keby si napísal, že si meral na diaľnici, tak by nemal ani kto rýpať..