Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Slavo ja som sa cudoval ze to nespravili. Ale predpokladam ze s tym rodina suhlasila.
Osobne by som toho kamramana asi zmlatil ... Taka rodinna katastrofa a on si tam beha a nataca.

Grosay to si myslis teraz. Keby sa ti to stalo tak sa ti zruti svet a cely cas nebudes chciet verit ze sa to naozaj stalo. A pochybujem ze by si nazbieral sily na to aby si ho zacal vytahovat z auta a zacal ho tam mlatit. Minimlne ludia naokolo by ti v tom zabranili.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Shark, videl si vypovede svedkov? jeden tam toho otca musel drzat ale hodinu... a fakt by ma vtedy nasledky nezaujimali.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ano viem o tom ale kolko len nechapavo pozeral a nevedel pojat to co sa v tom momente stalo?? 10minut?? A presne ako hovoris potom ho tam museli drzat.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

chlapci vola sa to amok a vtedy nerozmyslate :wink: takze je maximalne pochopitelne, ze ho chcel dorazit. amok, stres, adrenalin, zial, nervy, zufalstvo a vy by ste rozmyslali co bude potom? tazko...

z neoverenych zdrojov (jojka :D ) som sa "dozvedel", zevraj mu uz amputovali ruku a pravdepodobne aj nohu. takto to povedali aj v spravach, takze pravdivost nezistime :?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Shark NX napísal:Slavo ja som sa cudoval ze to nespravili. Ale predpokladam ze s tym rodina suhlasila.
Osobne by som toho kamramana asi zmlatil ... Taka rodinna katastrofa a on si tam beha a nataca.

Grosay to si myslis teraz. Keby sa ti to stalo tak sa ti zruti svet a cely cas nebudes chciet verit ze sa to naozaj stalo. A pochybujem ze by si nazbieral sily na to aby si ho zacal vytahovat z auta a zacal ho tam mlatit. Minimlne ludia naokolo by ti v tom zabranili.
Obvinovat pesiakov je vzdy najjednoduchsie.

Vzdy sa najde niekto, komu sa ten job kameramana hodi a natoci to. Treba sa skor zamyslat nad tym, kto taketo namety vyzaduje a HLAVNE aky narod, si taketo zabery pozera. Zaciname byt odchovany na Novych Casoch a Plus1Dnoch a rutime sa do priepasti debility. Ono rychle bezhlavne obvinenie niakeho kameramana je asi rovnako pod uroven.

Inac je tu uz neurekom linkov na rozne bulvarne superclanky ohladne celej situacie, ale ziaden z ako tak normalnych novin alebo sprav.
sokolik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sokolik »

Indigo napísal:Inac je tu uz neurekom linkov na rozne bulvarne superclanky ohladne celej situacie, ale ziaden z ako tak normalnych novin alebo sprav.
mozno preto, ze bulvar napise clanok hned, ako sa "zisti" nieco nove..kludne aj nepodlozenu info pustia do vzduchu.... Ale seriozne noviny si informaciu najprv overuju u viacerych zdrojov a potom to uz nie je az taka bomba...bulvar je stale prvy a preto sa tu objavuju len take linky
Metalista90
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Metalista90 »

Chapem ,ze je hrozne co sa stalo ale Zitny si to odkruti 2 krat. Okrem toho ,ze bude odsudeni, bude odsudeni 2 krat!!! Mediami.

Tiez ako v pripade Skrucaneho, ked sa cele leto o nom pisalo!!!

Ked normalny clovek toto urobi, maximalne sa objavi v spravach jeho ani nie cele meno a ludia po 2 dnoch na to zabudnu.

Lenze toto budu Rastovi vycitat vsetci ludia cely zivot, prakticky uz svoju moderatorsku put skoncil. Ako by to vyzeralo : Moderator - Vrah?
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Metalista90 napísal:Chapem ,ze je hrozne co sa stalo ale Zitny si to odkruti 2 krat. Okrem toho ,ze bude odsudeni, bude odsudeni 2 krat!!! Mediami.

Tiez ako v pripade Skrucaneho, ked sa cele leto o nom pisalo!!!

Ked normalny clovek toto urobi, maximalne sa objavi v spravach jeho ani nie cele meno a ludia po 2 dnoch na to zabudnu.

Lenze toto budu Rastovi vycitat vsetci ludia cely zivot, prakticky uz svoju moderatorsku put skoncil. Ako by to vyzeralo : Moderator - Vrah?
A ako vyzera Zabavac - Vrah (pripad Skrucaneho) ? :roll:
Ze vas to stale bavi diskutovat o jednom a tom istom na 16 stran, niektorych ludi tu (ale samozrejme aj vonku) vazne nepochopim.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

S tym " Zabijeme ta ! " si robili srandu nie ? :shock: ved je jasne ze to neurobil narocky .... ako aj ked su v soku z tragedie urcite by som nieco hentake nevypustil z ust :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Kibo napísal:chlapci vola sa to amok a vtedy nerozmyslate :wink: takze je maximalne pochopitelne, ze ho chcel dorazit. amok, stres, adrenalin, zial, nervy, zufalstvo a vy by ste rozmyslali co bude potom? tazko...

z neoverenych zdrojov (jojka :D ) som sa "dozvedel", zevraj mu uz amputovali ruku a pravdepodobne aj nohu. takto to povedali aj v spravach, takze pravdivost nezistime :?
Je to možné. Ukazoval som tú zverejnenú fotografiu mojej mamči. Videla nespočet podobných zranení, a takéto nie je zlúčiteľné s ďalším fungovaním končatiny. Proste toto by doktori nedokázali oživiť. Cievne riečište tam musel mať dotrhané. Ak by mu ruku oživili, bol by to iba zázrak.
Čo sa týka bulváru. Moje vyjadrenia na RŽ sú známe. A nemením ich. No to, čo robí bulvár je už nechutné.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Metalista90 napísal:Ako by to vyzeralo : Moderator - Vrah?
Takisto to u mna vyzera, ako Murar - Vrah. Nevidim v tom ziadny rozdiel. Akoby moderatori boli nieco viac, ako ostatni ludia. Paneboze, ved je len medialne znamy, to je cele.
Metalista90
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Takze ludia si budu dosmrti pamatat, stretnu ho na ulici a hned ukazu prstom to je ten vrah!!!

Inak mam jednu pikosku. Davnejsie bola jedna akcia v PD ktoru moderoval Skrucany. (vodicak uz davno samozrejme ma)

Moja mama videla na vlastne oci ako si vypil samozrejme a potom neskor nasadol do auta a odisiel.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

hej, ale tu uz ide o imidz televizie ( :roll: ), nemozu si dat jednu z hlavnych tvari spravodajstva chlapa, co vlastnou nedbanlivostou a neopatrnostou ma na svedomi maleho chlapca a skoro aj jeho otca
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Kibo napísal:hej, ale tu uz ide o imidz televizie ( :roll: ), nemozu si dat jednu z hlavnych tvari spravodajstva chlapa, co vlastnou nedbanlivostou a neopatrnostou ma na svedomi maleho chlapca a skoro aj jeho otca
Lenze to je zas rozdiel napr skrucany bol zabavac cize sa to berie trosku inak no ale aj tak sa znovu v televizii objavil az po nejakych 2 rokoch ... a beru sa aj trosku inak okolnosti havarie ...

Zitny je Moderator televiznych novin a vzhladom na okolnosti SKONCIL !!! ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

teraz ma napadlo, ake je to cele ironicke. na obrazovku RZ dostala a zaroven z neho spravila "hviezdu" + dostala ho na taku zivotnu uroven paradoxne buracka Luba Karaska, ktory po nehode nebol schopny navratu na obrazovku a tak nastupil Rastik. buracka ho vsak z obrazovky aj dostala a ponorila ho az na dno... zivot vie byt svina ked sa mu zachce :D

ak su pravdive najnovsie informacie, ocakavam, ze 1/4 z tych, co ho odcudzovala (nemyslim tu na fore, ale z naroda) ho teraz zacne lutovat...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Na nový Čas môžete založiť rovno celú tému. Určite by sa uchytila, ak tu už náhodou taká nie je. To je len samé Tomáško sem Tomáško tam, ale sú to proste len podnikatelia, ktorí sa snažia zarobiť a majú jeden plátok ktorý slúži ako ich podnikateľská činnosť. (teraz nehovorím o novinároch ale celkovo o NČ).

V skutočnosti na to každý serie. Tak ako na všetko, aj na toto sa zabudne, zabudlo sa už na liedatlo čo spadlo s vojakmi, zabudlo sa na Nováky, zabudlo sa na skrúcaného babku. Zabudne sa aj na toto. Tvária sa akože to hlboko ranilo asi celú redakciu, aké je to kruté, smutné... pri tom je to však len dobrý úlovok, o ktorom sa bude písať pár týždňov a oni majú prácu, popritom sa snažia o čo najväčšiu exkluzivitu. Títo ľudia sa napchajú všade len aby získali skvelý materiál a hlavne "najpresnejšie" informácie, pri tom však radi rozširujú klebety a neoverené informácie. A Tí Novinári ak ich tak môžem nazvať, lebo dať obrázok na pol strany a napísať päť viet veľkým písmom s nízkou výpovednou hodnotou a na úrovni ktorá tiež nie je veľmi vysoká to dokáže aj tu každý druhý z fóra. Novinári sú len bábky a na ďalšej strane budú písať o tom ako sa Christová zase opila alebo neviem čo. Taký je asi môj názor na NČ.

K tej nehode. Ja ak môžem radšej nejazdím byciklom po cestách ak tak len po meste väčšinou, po sídliskách alebo po tých normálnejších cestách, lebo viem ako sa dnes jazdí a práve preto sa bojím že ma niekto sundá.

Žitný nemal čo robiť v protismere, je jasné že to bola jeho vina, pretože z tej zákruty vyletel. TO sú fakty, o tom sa nedá diskutovať, podľa mňa. Nechápem prečo sa tu o tom vlastne diskutuje. Či podľa niekoho tam išiel 80kou a na ceste bola šupka od banánu? Neviem ako často sa Vy ocitnete v protismere najmä keď prechádzate zákrutu. Ja si teda veru takú situáciu nepamätám a to jazdím 2 roky a dosť často.

Avšak ja osobne by som sa bál zobrať malé deti do premávky. Jednak sú neskúsené, nepoznajú predpisy, môžu sa zľaknúť, alebo nebudú vedieť to majú spraviť aj keď ísť po kraji nie je až také ťažké. Ale hlavne by som sa najviac bál že sa im niečo stane. Mňa moja mama nechce ani teraz pustiť do premávky a to mám 23!! a cyklista som dosť zručný. Ale jednoducho mi to nechce dovoliť, že síce môžem byť dobrý cyklista ale že je to nebezpečné. To len citujem jej slová ja mám na to taký názor že chodiť tam môžem aj keď mi to nie je celkom jedno.

Taký stav že každý bude môcť nebojácne vyjsť do cestnej premávky nebol nie je, ani nikdy nebude. Bohužiaľ risk je to vždy :(( to je na tom to najhoršie.

Ale Žitný podľa mňa nie je vrah. Nejde totiž o úmyselné zabitie ani o vraždu.

//a dodatok: A rozoberá sa to tu len preto, že sa jedná o mediálne známu osobu preto sa táto nehoda rozoberá dlhšie ako iné. Niektoré sa väčšinou len spomenú jeden deň a na druhý deň na to každý zabudne. Na chvíľu to otvorí aj tému bezpečnosti na cestách a potom sa na to zase zabudne kým sa zase niečo nestane. Proste typické ľudské pokrytectvo, že sa všetci tomu venujú až keď sa niečo stane a pri tom potom zase robia to isté.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

ETieNne napísal: Ale Žitný podľa mňa nie je vrah. Nejde totiž o úmyselné zabitie ani o vraždu.
Keď zabije človeka tak nie je vrah?? Keby tam neletel ako blázon, nič by sa pravdepodobne nestalo. Ale neurobil tak. Najväčší podiel viny nesie on. Ja osobne nič proti RŽ nemám, ale tak mal by byť spravodlivo potrestaný. Aby nedostal rok-dva a za pár mesiacov ho prepustia za dobré správanie.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Neni moc co dodat len. Aj keby si bol sam Armstrong, tak ti nepomoze, ked do teba napali na ceste auto. Ak mas moznost reagovat tak sekundu a to este ani nevies ako zareaguje auto co sa ruti na teba, tak toho moc nevykuzlis. Ergo ani sa nedivim, ze sa o teba mama boji.
Metalista90
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Nechapem tomu. Ked sa stane nejaka takato nehoda tak dobre ze Markiza pomaly nie len vinnikovy ale aj tazkoranenym obetian strkaju mikrofony pomaly do rity. A dokonca samozrejme obete otravuju v nemocniciach, drzo tocia a pod...

A teras bola Markiza nejako ticho.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

->slavo<- napísal:a verim ze otec toho chalanka by radsej mal tak ruku a mal syna ako o neho prijst...

:?: :roll:
si sa spalil na slnku alebo čo to čo tu taraš ?
a ty si sa rano zle vyh*nil?
Reagoval som na to ze RZ akoze lutovali za tu zlomenu ruku hned povyse...
A moja odpoved na to bola ze radsej radsej zlomenu alebo amputovanu ruku ako prijst o syna... :?
Napísať odpoveď