Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
NJ NJ, dakujemjin napísal:Jozinko, uvedom si, že keby sem chcel nahádzať chlapec10 z príspevku hore, tak mu nestačí kapacita príloh v troch správach za sebou. Pokiaľ by umeleckosť bral podľa tvojich kritérií.
Ano, sice s tebou suhlasim, ALE, kde je ta nepisana hranica co je art a co nie, samozrejme netvrdim ze fotka nejakeho rozmazeneho tunela je artzelovoc napísal:bez urazky, ale toto neni kur*a ziaden art. fotky z dovolenky su pekne akurat pre toho co ich fotil, ostatnych to nezaujima. toto treba bez lutosti premazat. uz v tej druhej teme o foteni je viac artu nez tu na poslednych 2-3 stranach, bez urazky. nasrali ste ma soudruzi!
pridavam nejake fotky, povedz mi prosim, a samozrejme aj ostatny, ci je podla vas toto art, (poprosim aj odovodnit vas nazor)
-
jin
VIP
chlapec10:
1: Pekná scenéria, no západy slnka sú imho troška klišé. Technicky zvládnuté veľmi dobre, ale ajtak sa mi to zdá troška nesúrodé. Pokiaľ bol cieľ vypichnúť tých ľudí na kreslách, zvolil by som inú pozíciu (ajkeď viem, že to nemuselo byť ľahké
).
2:Celkom pekný detail, len by som dal vyššiu clonu. Troška mi vadia rozostrené vrch a spodok.
3: Pohraj sa s ňou a bude to art ako vyšité
1: Pekná scenéria, no západy slnka sú imho troška klišé. Technicky zvládnuté veľmi dobre, ale ajtak sa mi to zdá troška nesúrodé. Pokiaľ bol cieľ vypichnúť tých ľudí na kreslách, zvolil by som inú pozíciu (ajkeď viem, že to nemuselo byť ľahké
2:Celkom pekný detail, len by som dal vyššiu clonu. Troška mi vadia rozostrené vrch a spodok.
-
chlapec10
Addict
Dik Dik... nemalo to byt cielene art, len som nahadzal nejake fotky aby som dostal feedbackjin napísal:chlapec10:
1: Pekná scenéria, no západy slnka sú imho troška klišé. Technicky zvládnuté veľmi dobre, ale ajtak sa mi to zdá troška nesúrodé. Pokiaľ bol cieľ vypichnúť tých ľudí na kreslách, zvolil by som inú pozíciu (ajkeď viem, že to nemuselo byť ľahké).
1, samozrejme ze to je klise, a nie trocha ale poriadne
2, nj, mam aj taku, ale to sa mi az tak nepacilo, xcel som to potiahnut tak aby som zamer dostal na stred
3, to je cisto len zabavka, som sa hral ked som nemal co robit,
Nefotim art, presnejsie moje fotograficke zameranie je uplne opacne, a len niekedy ked mam moznost, cas, slabu chvilku
Jo, a este, niekto tu spominal pocitace, upravy atd atd:
ANI JEDNA FOTKA NENI UPRAVOVANA, vsetky fotky su tak ako vysli s fotaku, jedine co robievam, tak niekedy pri vysokom ISO odstranujem sum, ale farbobo a obsahovo su fotky originalne
-
erytrocyt
VIP
Ľudia uvedomte si, že fotky kvietku, pc myši, človeka ktorý vypije pivo za 9 sekúnd, výhľadu z okna, fotka vtáka nie je automaticky ART. Dá sa z nej urobiť ART, ale chce to odfotiť trošku inak. Teraz som túto tému od konca do 26.podstránky premazal aspoň od tých najväčších nezmyslov. Najviac by sa mali uvedomiť páni Smejo, Zelovoc a GothaR. Rozlišujte prosím vás, čo art je a čo nie je.
-
Začiatok Konca
Professional
Nj zdal sa mi povedomy, a mal som pravdu, ja so z Vranova tak sa vyznamjanuschka napísal:Je to stary zidovsky cintorin vo Vranove. Opusteny, ale tym je pekny
A marian ano Stonehenge som fotil ja osobne. Old Dirty Bastard cital dobre, zijem v UK, takze nemal so mza potreby kopirovat tu cudzie fotky.
-
in your world
Light Star
Caute, tak hodim aj ja nieco, nemam fotak svetoborny, ale nieco sa da vykuzlit
http://fotky13.azet.sk/hendrix4/foto/?i ... 155&edit=1
http://fotky13.azet.sk/hendrix4/foto/?i ... 155&edit=1