Prekročil som o kúsok tvoj rozpočet.. Ak môžeš tak zainvestuj do lepšieho chladiču na cpu, pretože ten čo som tam nahodil nieje žiadna sláva, ale mal by stačiť. Ak plánuješ taktovať, zober neaký Intel.
Prípadne ak tam vložíš túto MB: http://www.alza.sk/SK/gigabyte-m57sli-s4-d85919.htm 1921,-
Spolu: 15 234,- Ak si myslíte, že je niečo zle opravte ma.
t0m4s3 napísal:A naco mu ten slot bude? Bude sa k nemu po veceroch modlit?
Prosimťa t0m4s3 Taký slot sa zíde vždy, čo ak po čase bude chcieť rozšíriť pamäť ? Takto bude mať jeden volný. A prosimťa, prestaň s tymi ironickými poznámkami.
GIGABYTE...co ty taras...vsak tam su 4 sloty na Ramky...sak tam bude mat 2x1 GB,a ak by chcel dokupit,moze dalsie 2x1 GB(alebo uz akokolvek chce)...dokonca je dual channel vyhodnejsi ako len jedna ramka...ale co uz...a s tymi poznamkami su budes musiet zvyknut
2janci2 napísal:GIGABYTE...co ty taras...vsak tam su 4 sloty na Ramky...sak tam bude mat 2x1 GB,a ak by chcel dokupit,moze dalsie 2x1 GB(alebo uz akokolvek chce)...dokonca je dual chanell vyhodnejsi ako len jedna ramka...ale co uz...a s tymi poznamkami su budes musiet zvyknut
hh ja som si už zvykol A síce fakt zle som sa pozrel na tú dosku, moja chyba, ale ak už kupovať new pc tak by som išie do 2 x 2GB
potrebujem vediet vas nazor na
MD: Gigabyte MA69G-S3H
PR:Athlon 64 X2 4800
GK:Gigabyte Geforce 8500GT 256MB 128 bit
RAM: 2GB ddr2 800Mhz zato vsetko som dal okolo 6000SK chcel by som vediet ci sa to oplatilo vsetko je nove zo zarukov a popride co by ste mi poradili vymenit za ine
Ešte dopíš, že čo na tom počítači budeš robiť. Na kancelárske účely bohato stačí, na hry je to už na dnešnú dobu slabé. Možno by si ešte niečo zahral, ale s vysokými rozlíšeniami a detailami nerátaj. V prípade hier je kameňom úrazu grafická karta.. ideálna by možno bola aktuálna novinka 4850 od ATI.. alebo aspoň 3850..
no je to skor na bezne pouzivanie net a tak jasne, ze aj nejaku hru zochcem zahrat natom takze podla teba moc hier nepojde na tom ?pozeral som na tu grafiku nebude robit problem ked to je DDR3? v tychtoch veciach nesom expert
Operačná pamäť DDR na doske a grafická pamäť (G)DDR na grafickej karte sú dve rôzne veci navzájom nesúvisiace. Môžeš mať na doske DDR2 a na grafike aj (G)DDR7 a pôjde to..
Čaute, potreboval by som poradiť s kúpou novej PC zostavy do 25 000 Sk aj s monitorom, na obyčajné používanie, najlepšie s harddiskom min. 250-300 GB, vopred díky.
brm napísal:sKoReC.. čo si predstavuješ pod normálnym používaním?
Inak aj myš+klavesnica?
tak hudba, filmy, sťahovanie, a hlavne dosť veľa miesta a aby mi veľmi nesekal komp, aj občas dáka tá hra... hej hej aj myš aj klávesnica, repráky nie lebo tie už mám
sKoReC napísal:tak hudba, filmy, sťahovanie, a hlavne dosť veľa miesta a aby mi veľmi nesekal komp, aj občas dáka tá hra... hej hej aj myš aj klávesnica, repráky nie lebo tie už mám
Za 25 000,- toho spravíš veľa
MB 1883,- sk Graf 5056,- sk RAM 2297,- sk CPU 3370,- sk Case 1148,- sk Zdroj 1807,- sk LCD 6 879,- sk