Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Lub0$ napísal:No a jednu vec co nechapem, ze sa ludia pozeraju na pohreby v TV. To mate malo stresov? A ze to vobec natacaju a fotia, a potom su toho plne media, fakt uz nemaju co davat do TV tak tam daju pohreb jak tam vsetci placu a psychicky su tam na dne, a ludia sa na to este aj pozeraju.
Fakt debilizmus, ze to vobec zverejnuju.
Mozno si az velmi precitlively, je mi luto situacie oboch stran ale ze by som mal mat nejake stresy z toho... tak to nie...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Lub0$ napísal:Nj, si myslis, ze to len tak. Pre vacsinu ludi je horsi pocit viny ako sediet 5 rokov. Ked je Zitny clovek ktory prejavuje emocie atd, tak bude mat "trest" do konca zivota.
No a jednu vec co nechapem, ze sa ludia pozeraju na pohreby v TV. To mate malo stresov? A ze to vobec natacaju a fotia, a potom su toho plne media, fakt uz nemaju co davat do TV tak tam daju pohreb jak tam vsetci placu a psychicky su tam na dne, a ludia sa na to este aj pozeraju.
Fakt debilizmus, ze to vobec zverejnuju.
hej, ale keby chlapca presiel niekto iny tak pojde sediet na 10 rokov, ale zato ze je to "celebrita" tak si moze volne chodit po svete, to s tymi vycitkami je uz horsie...ale nejeviem posudit lebo az tak ho nepoznam, nakolko uz rok nepozeram spravy pretoze mam po nich strach vyst na ulicu, mam pocit ze ma kazdu chvilu cosi prejde, odpraskne alebo sunda a ten ich 16:9 format ci co to urobili s obrazom je otrasny

btw, tie pohreby radsej nekomentujem
ani neviem ako sa zachovala markiza k tomuto pripadu lebo v case tej nehody som bol mimo Slovenska
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Na cas.sk pisu, ze mu hrozi odnatie slobody na 5 rokov, sice je to cas, cize tomu by som vobec neveril.
A neviem ci si to o tych spravach myslel seriozne, alebo obrazne. Ked seriozne tak vidis, nepozeras spravy, (respektive viacej ludi nepozera), lebo su to pre teba zbytocne stresy, tak preco pozerate pohreby?
Media su ako supy, ved mne by nebolo prijemne keby som mal tych placucich ludi fotit a kamerovat a potom to predavat :roll:
Sheep
Addict
Addict

Lub0$ napísal:Na cas.sk pisu, ze mu hrozi odnatie slobody na 5 rokov, sice je to cas, cize tomu by som vobec neveril.
A neviem ci si to o tych spravach myslel seriozne, alebo obrazne. Ked seriozne tak vidis, nepozeras spravy, (respektive viacej ludi nepozera), lebo su to pre teba zbytocne stresy, tak preco pozerate pohreby?
Media su ako supy, ved mne by nebolo prijemne keby som mal tych placucich ludi fotit a kamerovat a potom to predavat :roll:
nie, ani pohreby nepozeram, ale si myslim ze pohreby by sa nemali fotit ci nahravat ani sukromne nieto este do sprav...
btw, aby si spravne pochopil, pisal som to preto ze nic ine okrem vrazd, nehod, epidemii, kriminality, korupcie, zivelnych katastrof...atd sa v spravach nedozvies
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

ze vraj mu uz amputovali ruku? neviete o tom nieco?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

master23 napísal:ze vraj mu uz amputovali ruku? neviete o tom nieco?
tak ti poviem"ze vraj isiel 200+km/h" :smt043
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Sheep napísal:nie, ani pohreby nepozeram, ale si myslim ze pohreby by sa nemali fotit ci nahravat ani sukromne nieto este do sprav...
btw, aby si spravne pochopil, pisal som to preto ze nic ine okrem vrazd, nehod, epidemii, kriminality, korupcie, zivelnych katastrof...atd sa v spravach nedozvies
Nj, chapeme sa, to iste som myslel od zaciatku aj ja.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vzhladom na to ako ta ruka vyzerala ked ho vytahovali z auta je amputacia velmi realna a pravdepodobna ...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

t0m4s3 napísal:Vzhladom na to ako ta ruka vyzerala ked ho vytahovali z auta je amputacia velmi realna a pravdepodobna ...
aj ked mu tu ruku neamputuju nebude ju moct plnohodnotne vyuzivat a ostane mu len na paraduu ako som sa pozrel na ten obrazok ... toto uz dokopy nedajuu .. si myslim ... :roll:
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

amputacia je velmi pravdepodobna pretoze urcite mal potrhane svalstvvo, tepny, zily, a hlavne zlamane kosti..a to aj keby sa mu ma zotavovat tak len strasne dlho...takze podlamna amputacia..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ale medicína je už dnes na celkom dobrej úrovni, takže sa nechajme prekvapiť. Každopádne pravá ruka.. no ak je Žitný pravák, tak........
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

...bude mat protezu

Ale to su len kacice, nechajme sa prekvapit
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Moja známa ktorá je sestrička na kramároch a mimochodom sa o Žitného stará mi hovorila že keď ho doniesli tak je tlak bol 20 na 40..
Podla mňa mu tu ruku nezachrania..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no ruku ma už davno preč a už aj nohu a nemusi sa prebrat s komi a nevedia ako su nato mešte ine jeho organy myslim ze vatši tresť nemože dostal prišiel o nohu ruku a bude mat doživotne vyčitky ak to po prebudeny neukonči samovraždou prenho to možno bude omho tažšie ako pre rodinu toho chlapčeka ..............nekcem ho obranovať može si zato sam
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Zaxman napísal:no ruku ma už davno preč a už aj nohu
Ty si nebodaj hlavný chirurg z Kramárov keď máš takého informácie.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

stačí, že mu v tej nemocnici kde RZ leží, pracuje mama alebo otec
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Zaxman napísal:a nemusi sa prebrat s komi
vsak oni ho dali do umeleho spanku.. nebol a ani neni v kome
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

erytrocyt napísal:stačí, že mu v tej nemocnici kde RZ leží, pracuje mama alebo otec
Skor nejaka kacica ked si mysli ze je v kome... :roll:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

je az nechutne, ako sa tento pripad medializuje - ja byt rodinou toho chlapca, nikoho z medii na pohreb nepustim, nie este fotit/nahravat. To co sa hra na pohrebe - to je myslim ich sukromna vec, do ktorej je ostatnych hovno. Ked to bola jeho najoblubenejsia kapela, budis, berte to ako jeho poslednu volu, nad ktorou sa este ani nezamyslal.

Co sa trestu Zitneho tyka - ako to tak sledujem, najvacsi trest pre neho je uz len fakt, ze to prezil.

Zase na druhej strane, je aj na nieco dobre, ked sa dany pripad zmedializuje (samozrejme odtial potial), takto sa podobne tragedie vryju do mysle a mozno na cas to prispeje k opatrnejsiemu jazdeniu... ach jo, ake naivne..
Sheep
Addict
Addict

KoCi napísal:na nieco dobre, ked sa dany pripad zmedializuje (samozrejme odtial potial), takto sa podobne tragedie vryju do mysle a mozno na cas to prispeje k opatrnejsiemu jazdeniu... ach jo, ake naivne..
naivne je aj tomu verit, denno denne mas v spravach nehody, dopravny servis, hovori sa o tom vzdy a vsade, a skutek utek, skratka cim viac aut a vodicov, tym viac nehod a media toto neovplyvnia, ale keby v autach sedelo menej idiotov a cesty boli sirsie ako meter tak by bolo asi menej havarii
Napísať odpoveď