Mozno si az velmi precitlively, je mi luto situacie oboch stran ale ze by som mal mat nejake stresy z toho... tak to nie...Lub0$ napísal:No a jednu vec co nechapem, ze sa ludia pozeraju na pohreby v TV. To mate malo stresov? A ze to vobec natacaju a fotia, a potom su toho plne media, fakt uz nemaju co davat do TV tak tam daju pohreb jak tam vsetci placu a psychicky su tam na dne, a ludia sa na to este aj pozeraju.
Fakt debilizmus, ze to vobec zverejnuju.
Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom
hej, ale keby chlapca presiel niekto iny tak pojde sediet na 10 rokov, ale zato ze je to "celebrita" tak si moze volne chodit po svete, to s tymi vycitkami je uz horsie...ale nejeviem posudit lebo az tak ho nepoznam, nakolko uz rok nepozeram spravy pretoze mam po nich strach vyst na ulicu, mam pocit ze ma kazdu chvilu cosi prejde, odpraskne alebo sunda a ten ich 16:9 format ci co to urobili s obrazom je otrasnyLub0$ napísal:Nj, si myslis, ze to len tak. Pre vacsinu ludi je horsi pocit viny ako sediet 5 rokov. Ked je Zitny clovek ktory prejavuje emocie atd, tak bude mat "trest" do konca zivota.
No a jednu vec co nechapem, ze sa ludia pozeraju na pohreby v TV. To mate malo stresov? A ze to vobec natacaju a fotia, a potom su toho plne media, fakt uz nemaju co davat do TV tak tam daju pohreb jak tam vsetci placu a psychicky su tam na dne, a ludia sa na to este aj pozeraju.
Fakt debilizmus, ze to vobec zverejnuju.
btw, tie pohreby radsej nekomentujem
ani neviem ako sa zachovala markiza k tomuto pripadu lebo v case tej nehody som bol mimo Slovenska
Na cas.sk pisu, ze mu hrozi odnatie slobody na 5 rokov, sice je to cas, cize tomu by som vobec neveril.
A neviem ci si to o tych spravach myslel seriozne, alebo obrazne. Ked seriozne tak vidis, nepozeras spravy, (respektive viacej ludi nepozera), lebo su to pre teba zbytocne stresy, tak preco pozerate pohreby?
Media su ako supy, ved mne by nebolo prijemne keby som mal tych placucich ludi fotit a kamerovat a potom to predavat
A neviem ci si to o tych spravach myslel seriozne, alebo obrazne. Ked seriozne tak vidis, nepozeras spravy, (respektive viacej ludi nepozera), lebo su to pre teba zbytocne stresy, tak preco pozerate pohreby?
Media su ako supy, ved mne by nebolo prijemne keby som mal tych placucich ludi fotit a kamerovat a potom to predavat
nie, ani pohreby nepozeram, ale si myslim ze pohreby by sa nemali fotit ci nahravat ani sukromne nieto este do sprav...Lub0$ napísal:Na cas.sk pisu, ze mu hrozi odnatie slobody na 5 rokov, sice je to cas, cize tomu by som vobec neveril.
btw, aby si spravne pochopil, pisal som to preto ze nic ine okrem vrazd, nehod, epidemii, kriminality, korupcie, zivelnych katastrof...atd sa v spravach nedozvies
Nj, chapeme sa, to iste som myslel od zaciatku aj ja.Sheep napísal:nie, ani pohreby nepozeram, ale si myslim ze pohreby by sa nemali fotit ci nahravat ani sukromne nieto este do sprav...
btw, aby si spravne pochopil, pisal som to preto ze nic ine okrem vrazd, nehod, epidemii, kriminality, korupcie, zivelnych katastrof...atd sa v spravach nedozvies
no ruku ma už davno preč a už aj nohu a nemusi sa prebrat s komi a nevedia ako su nato mešte ine jeho organy myslim ze vatši tresť nemože dostal prišiel o nohu ruku a bude mat doživotne vyčitky ak to po prebudeny neukonči samovraždou prenho to možno bude omho tažšie ako pre rodinu toho chlapčeka ..............nekcem ho obranovať može si zato sam
je az nechutne, ako sa tento pripad medializuje - ja byt rodinou toho chlapca, nikoho z medii na pohreb nepustim, nie este fotit/nahravat. To co sa hra na pohrebe - to je myslim ich sukromna vec, do ktorej je ostatnych hovno. Ked to bola jeho najoblubenejsia kapela, budis, berte to ako jeho poslednu volu, nad ktorou sa este ani nezamyslal.
Co sa trestu Zitneho tyka - ako to tak sledujem, najvacsi trest pre neho je uz len fakt, ze to prezil.
Zase na druhej strane, je aj na nieco dobre, ked sa dany pripad zmedializuje (samozrejme odtial potial), takto sa podobne tragedie vryju do mysle a mozno na cas to prispeje k opatrnejsiemu jazdeniu... ach jo, ake naivne..
Co sa trestu Zitneho tyka - ako to tak sledujem, najvacsi trest pre neho je uz len fakt, ze to prezil.
Zase na druhej strane, je aj na nieco dobre, ked sa dany pripad zmedializuje (samozrejme odtial potial), takto sa podobne tragedie vryju do mysle a mozno na cas to prispeje k opatrnejsiemu jazdeniu... ach jo, ake naivne..
naivne je aj tomu verit, denno denne mas v spravach nehody, dopravny servis, hovori sa o tom vzdy a vsade, a skutek utek, skratka cim viac aut a vodicov, tym viac nehod a media toto neovplyvnia, ale keby v autach sedelo menej idiotov a cesty boli sirsie ako meter tak by bolo asi menej havariiKoCi napísal:na nieco dobre, ked sa dany pripad zmedializuje (samozrejme odtial potial), takto sa podobne tragedie vryju do mysle a mozno na cas to prispeje k opatrnejsiemu jazdeniu... ach jo, ake naivne..