rochedo napísal:da sa s originalkou napojit na hamachi ? ak ano tak zahram s tebou
Netuším ale ak nie tak aký problém hodiť tam crack. Orig exe súbor si zálohuješ a hodíš tam crack. žiadna veda
hoď link na tvoju verziu hamachi. Ja teraz nemám žiadne hamachi
rochedo napísal:da sa s originalkou napojit na hamachi ? ak ano tak zahram s tebou
samozrejme, ze sa da
lekoklatik napísal:Netuším ale ak nie tak aký problém hodiť tam crack. Orig exe súbor si zálohuješ a hodíš tam crack. žiadna veda
hoď link na tvoju verziu hamachi. Ja teraz nemám žiadne hamachi
na co crack ? sa ti zda, ze pri hrani MP sa spusta single player ? A multiplayer sa necrackuje..
sry.. ale mam na to moc malo fps a akurat by som sa len strapnil
akurat dnes som to hral po tom ako to vyslo.. znova som skusal MP.. pri boji 15-25fps.. pff.. to je slabota... vsetko na low... ale tak pekne na nejakom servry sa aspon zabavim.. je to rozsirenejsie ako CoD2, ktory ma uz nudi.. preto som skusil 4
//
lekoklatik napísal:Za pokus to stoji. Inak s tým crackom - vážne. úplne som zabudol som pomýlený z SC:DA
Šu-Do napísal:sry.. ale mam na to moc malo fps a akurat by som sa len strapnil
akurat dnes som to hral po tom ako to vyslo.. znova som skusal MP.. pri boji 15-25fps.. pff.. to je slabota... vsetko na low... ale tak pekne na nejakom servry sa aspon zabavim.. je to rozsirenejsie ako CoD2, ktory ma uz nudi.. preto som skusil 4
Za pokus to stoji. Inak s tým crackom - vážne. úplne som zabudol som pomýlený z SC:DA
nemusime hrat cez hamachi mozme hrat na mojom serveri zmesti sa tam 12 ludi potrebujete len patch 1,7, ale mame to nastavene na CW cize mod pam4 search and destroy a urcene perky, presne tak ako sa hrava na Clan base