Ako zmierniť učinky alkoholu ... ?
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako tu už bolo písané to mastné jedlo naozaj pomáha. Ale aj niaky energeťák alebo káva spôsobí, že viac vydžíš "za stolom a nie pod stolom". Na odburavanie alkoholu je dobrá aj niaka fyzická aktivita (tancovanie, milov....
) a v neposlednom rade doplnanie tekutín (samozrejme nealko, nie však sladké a bublinky
)
Všetko na mne odskúšané, a nechcem sa chváliť ale ešte som nikdy nevracal
) , ked s niekym pijem tak vracanie považujem za luxus, doping 
Na trhu je aj Alcoholkiller, ktorá vraj rýchlejšie odbúra alkohol, ešte som ho neskúšal
Všetko na mne odskúšané, a nechcem sa chváliť ale ešte som nikdy nevracal
Na trhu je aj Alcoholkiller, ktorá vraj rýchlejšie odbúra alkohol, ešte som ho neskúšal
ako ma fungovat ta kava/enegritak? ved to ty roztiahne zily a chlast estr rychlejsie prudi do hlavy... alebo sa mylim?Tempus7 napísal:Ako tu už bolo písané to mastné jedlo naozaj pomáha. Ale aj niaky energeťák alebo káva spôsobí, že viac vydžíš "za stolom a nie pod stolom". Na odburavanie alkoholu je dobrá aj niaka fyzická aktivita (tancovanie, milov....) a v neposlednom rade doplnanie tekutín (samozrejme nealko, nie však sladké a bublinky
)
Všetko na mne odskúšané, a nechcem sa chváliť ale ešte som nikdy nevracal) , ked s niekym pijem tak vracanie považujem za luxus, doping
Pivo a žinčicu? To sa čudujem, že sa z toho nedosraljackb napísal:to mlieko/mliecne vyrobky budu asi pravda: svagor pil medzi tatransky caj a pivo zincicu a bol menej zmarovany ako ja... zase ja, tazka stupidita, som pil na hladno
-Čo sa týka vracania z alkoholu, tak ja si zatiaľ držím čisté konto. Ja keď už mám dosť, tak sa mi "zabetonuje" žaludok a nenalejem do seba ani kvapku. Už som si aj trocha zamiešal bieleho s červeným, našťastie pre mňa to dopadlo dobre, no 2 kamaratky čo miešali tiež si to potom odtrpeli.
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
No samotný chlast ti už predtým roztiahne žily, energeťák zhorší odhad miery opitosti, t. z. že si opitý, ale ty sa tak ešte úplne necitiš, tak piješ ešte viac, čo u ludí, ktorí nevedia odhadnúť svoju "spotrebu", nemá práve pozitívne následky...jackb napísal:ako ma fungovat ta kava/enegritak? ved to ty roztiahne zily a chlast estr rychlejsie prudi do hlavy... alebo sa mylim?
Ty sranduješFrikso napísal:Už som si aj trocha zamiešal bieleho s červeným, našťastie pre mňa to dopadlo dobre, no 2 kamaratky čo miešali tiež si to potom odtrpeli.
A nemiešať je tiež dobrý nápad
Inak vodka je asi najlepší chlast, lebo je najčistejší, totiž ranné "kocoviny" zhoršujú aj rozne farbivá a prísady, čo sú len na chuť...
Tempus7:Tak to sme rozdielne povahy. Ja pijem zväčša pivo, dobré vínko, keď mám chuť tak aj nejakú ovocnú pálenku (okrem slivovice), pijem celú noc, chutí mi a je mi dobre. V zásade nechlastam jak zopár kamarátov (ale aj baby v našej partii mame take), že začne o 8 a o 10-11 už tykuje
maju z toho akurat horko v papuli a čipsy v nose 
Re: Ako zmierniť učinky alkoholu ... ?
No chlapi a kde najdem Brainiac (Discoveri)?:) aj ja si to chcem ocekovat...... diks:)Flinstone napísal:ale to bolo uz po opici viem to som pozeraval ale pred pitim alkoholu ...
-
webmasterr
Medium Professional
a porom sa posral ze?jackb napísal:to mlieko/mliecne vyrobky budu asi pravda: svagor pil medzi tatransky caj a pivo zincicu a bol menej zmarovany ako ja... zase ja, tazka stupidita, som pil na hladno
energitaky sa piju skor kvoli chuti ako kvoli nejakej vydrzi, na vydrzi sa to neprejavi nejak rapidne. a okrem toho, pit energy drinky s tvrdym je najvacsia blbost co sa zdravia tyka- uplne sa tym pomiesa riadenie organizmu co sa hospodarenia vody tyka, tiez to vplyva na srdce, tlak atd. to uz radsej naozaj ciste pit
-
peterkozel
Medium Professional
jezis na nebesiach, to su take kkciny, ved to pocujem iba od zasranov v knajpe ze - dame energy napoj a budeme frcat do rana a blbost je aj to ze mlieko zincica a mastne jedla neutralizuju chlast - kurnik sopa ved ked sa ti ten chlast raz vstrebe do obehu tak mozej zrat aj kaviar a nepomoze a co sa temy tyka tak - netreba miesat, pomenej fajcit a cosi stale jest, napr klasicke krcmove veci, utopence a tak...
jak moze byt niekto taky sprosty ..to ze sa chlast raz vstrebe je pravda (ved vlastne vsetci raz zomrieme-aj to je pravda) ale ked je to na rozlicnej casovej drahe tak ucinky chlastu su ine nemyslis? ked mas vymasteny bachor tak chlast sa vstrebava postupne, pomalsie, pomenej a ucinky "nalady" su dlhsie takze triezvenie trva dlhsie
Presne tak.jackb napísal:ako ma fungovat ta kava/enegritak? ved to ty roztiahne zily a chlast estr rychlejsie prudi do hlavy... alebo sa mylim?
No ale ta jej hnusna chut, preto je lepsie priplatit si (v krcme vacsinou tak 5-10 sk na poharik) a dat si nieco dobre ovocne.Tempus7 napísal:Inak vodka je asi najlepší chlast, lebo je najčistejší, totiž ranné "kocoviny" zhoršujú aj rozne farbivá a prísady, čo sú len na chuť...
To sa da v pohode, len treba pit s rozumom. Omnoho horsia je kombinacia vino+tvrde, pretoze pivo s tvrdym akurat rychlejsie zaberu, clovek sa raz vygrcia a je mu fajn, ale vino s tvrdym dokazu robit sarapatu aj 2-3 hodiny.webmasterr napísal:hh no keby ste pili stale mixi tvrdeho s pivom, nvm ci by niekto vydrzal netykovat....bezne si objedname pivo..a popri tom pijeme tvrde a zapijame pivom![]()
Toto sa pouziva hlavne na diskotekach a tam je nejaka energia v tele navyse vzdy vyhodou. O tom, zze by to nejak viac zaberalo neviem, rozdiel bude asi len mensi, alebo potom u niekoho ucinkuje placeboades napísal:energitaky sa piju skor kvoli chuti ako kvoli nejakej vydrzi, na vydrzi sa to neprejavi nejak rapidne. a okrem toho, pit energy drinky s tvrdym je najvacsia blbost co sa zdravia tyka- uplne sa tym pomiesa riadenie organizmu co sa hospodarenia vody tyka, tiez to vplyva na srdce, tlak atd. to uz radsej naozaj ciste pit
peterkozel: presne tak, no je pravda, ze mlieko pomaha, no oni to tu zle vysvetluju. Alkohol z krvi odbura az pecen, ale s tukmi sa to ma tak, ze obmedzia vstrebanie alkoholu, ktory je este v traviacom trakte. (niekde som pocul, ze tuk vytvori na stenach criev povlak, ale nemam to potvrdene)
No a este moja rada: pit co najviac nealkoholickych napojov (najlepsie vodu), hned po prichode domov, treba vypit aspon liter vody/mineralky a rano bude OMNOHO lepsie a rano alebo pocas noci treba pokracovat
-
peterkozel
Medium Professional
to su len take povedacky ze omastis zaludok a budes na nohach a vobec v zaludku sa chlast nestrebava a kym ta tvoja mast prebehne cez zaludok do creva je uz rozhasena kyselinou takze je to riadna blbostSRneC napísal:jak moze byt niekto taky sprosty ..to ze sa chlast raz vstrebe je pravda (ved vlastne vsetci raz zomrieme-aj to je pravda) ale ked je to na rozlicnej casovej drahe tak ucinky chlastu su ine nemyslis? ked mas vymasteny bachor tak chlast sa vstrebava postupne, pomalsie, pomenej a ucinky "nalady" su dlhsie takze triezvenie trva dlhsie