Ako zmierniť učinky alkoholu ... ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

to mlieko/mliecne vyrobky budu asi pravda: svagor pil medzi tatransky caj a pivo zincicu a bol menej zmarovany ako ja... zase ja, tazka stupidita, som pil na hladno :?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

urobit to ako ja. pit iba pivo a vino. podla moznosti nie naraz 8)
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Co sa tyka tych mastnych jedal, ked zjete vela mastneho, alkohol sa do krvi dostava pomaly a postupne. Cize sa moze stat ze budete opiti 2x dlhise ako obycajne :lol:
Vraj to robia Rusi, zozere kus smalca, vypije liter vodky a je opity 2 dni hehe
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

hejj alebo zozeriem spongiu :D:D:D
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Ako tu už bolo písané to mastné jedlo naozaj pomáha. Ale aj niaky energeťák alebo káva spôsobí, že viac vydžíš "za stolom a nie pod stolom". Na odburavanie alkoholu je dobrá aj niaka fyzická aktivita (tancovanie, milov.... :D ) a v neposlednom rade doplnanie tekutín (samozrejme nealko, nie však sladké a bublinky :wink: )
Všetko na mne odskúšané, a nechcem sa chváliť ale ešte som nikdy nevracal 8) ) , ked s niekym pijem tak vracanie považujem za luxus, doping :D
Na trhu je aj Alcoholkiller, ktorá vraj rýchlejšie odbúra alkohol, ešte som ho neskúšal
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Tempus7 napísal:Ako tu už bolo písané to mastné jedlo naozaj pomáha. Ale aj niaky energeťák alebo káva spôsobí, že viac vydžíš "za stolom a nie pod stolom". Na odburavanie alkoholu je dobrá aj niaka fyzická aktivita (tancovanie, milov.... :D ) a v neposlednom rade doplnanie tekutín (samozrejme nealko, nie však sladké a bublinky :wink: )
Všetko na mne odskúšané, a nechcem sa chváliť ale ešte som nikdy nevracal 8) ) , ked s niekym pijem tak vracanie považujem za luxus, doping :D
Na trhu je aj Alcoholkiller, ktorá vraj rýchlejšie odbúra alkohol, ešte som ho neskúšal
ako ma fungovat ta kava/enegritak? ved to ty roztiahne zily a chlast estr rychlejsie prudi do hlavy... alebo sa mylim?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

jackb napísal:to mlieko/mliecne vyrobky budu asi pravda: svagor pil medzi tatransky caj a pivo zincicu a bol menej zmarovany ako ja... zase ja, tazka stupidita, som pil na hladno :?
Pivo a žinčicu? To sa čudujem, že sa z toho nedosral :D

-Čo sa týka vracania z alkoholu, tak ja si zatiaľ držím čisté konto. Ja keď už mám dosť, tak sa mi "zabetonuje" žaludok a nenalejem do seba ani kvapku. Už som si aj trocha zamiešal bieleho s červeným, našťastie pre mňa to dopadlo dobre, no 2 kamaratky čo miešali tiež si to potom odtrpeli. :?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

jackb napísal:ako ma fungovat ta kava/enegritak? ved to ty roztiahne zily a chlast estr rychlejsie prudi do hlavy... alebo sa mylim?
No samotný chlast ti už predtým roztiahne žily, energeťák zhorší odhad miery opitosti, t. z. že si opitý, ale ty sa tak ešte úplne necitiš, tak piješ ešte viac, čo u ludí, ktorí nevedia odhadnúť svoju "spotrebu", nemá práve pozitívne následky... :roll:
Frikso napísal:Už som si aj trocha zamiešal bieleho s červeným, našťastie pre mňa to dopadlo dobre, no 2 kamaratky čo miešali tiež si to potom odtrpeli. :?
Ty sranduješ :D , ja som už miešal vodka-pivo-víno-čučo-absinth
A nemiešať je tiež dobrý nápad :D
Inak vodka je asi najlepší chlast, lebo je najčistejší, totiž ranné "kocoviny" zhoršujú aj rozne farbivá a prísady, čo sú len na chuť... :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tempus7:Tak to sme rozdielne povahy. Ja pijem zväčša pivo, dobré vínko, keď mám chuť tak aj nejakú ovocnú pálenku (okrem slivovice), pijem celú noc, chutí mi a je mi dobre. V zásade nechlastam jak zopár kamarátov (ale aj baby v našej partii mame take), že začne o 8 a o 10-11 už tykuje :| maju z toho akurat horko v papuli a čipsy v nose :slap:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

ked pit tak ako hovori kamarat on je taky viniak ... :D ze v klude t nemozes do seba liat to treba v klude vsetkoo ... a ze vtedy sa pije dobre :D ne to do seba naliat .... ja osobne najradsej pijem pomalyy dam is vodkuu do toho dzusss a ked sme viacerii ta fasa zabava popritom :D a aj sa fajne ozereme :D
ivanaa
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako zmierniť učinky alkoholu ... ?

Príspevok od používateľa ivanaa »

Flinstone napísal:ale to bolo uz po opici viem to som pozeraval ale pred pitim alkoholu ...
No chlapi a kde najdem Brainiac (Discoveri)?:) aj ja si to chcem ocekovat...... diks:)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hh no keby ste pili stale mixi tvrdeho s pivom, nvm ci by niekto vydrzal netykovat....bezne si objedname pivo..a popri tom pijeme tvrde a zapijame pivom :lol:

btw co viem tak ludia piju energeticke napoje s tvrdym aby sa skor opily, nie aby vydrzali dlhsie pit....i ked namna to nejak nema ucinok :D
ivanaa
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ivanaa »

btw co viem tak ludia piju energeticke napoje s tvrdym aby sa skor opily, nie aby vydrzali dlhsie pit....i ked namna to nejak nema ucinok :D[/quote]no jasne ty si superman:D
Misho891
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Misho891 »

Z dlhodobého pozorovania môjho organizmu, môžem povedať, že najúčinnejšie je jednoznačne mlieko ráno po opici a minerálka počas noci. :wink:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

jackb napísal:to mlieko/mliecne vyrobky budu asi pravda: svagor pil medzi tatransky caj a pivo zincicu a bol menej zmarovany ako ja... zase ja, tazka stupidita, som pil na hladno :?
a porom sa posral ze?
energitaky sa piju skor kvoli chuti ako kvoli nejakej vydrzi, na vydrzi sa to neprejavi nejak rapidne. a okrem toho, pit energy drinky s tvrdym je najvacsia blbost co sa zdravia tyka- uplne sa tym pomiesa riadenie organizmu co sa hospodarenia vody tyka, tiez to vplyva na srdce, tlak atd. to uz radsej naozaj ciste pit
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Flinstone napísal:hejj alebo zozeriem spongiu :D:D:D
...a potom zatiahnes opasok a budes ozraty ako hovado :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

jezis na nebesiach, to su take kkciny, ved to pocujem iba od zasranov v knajpe ze - dame energy napoj a budeme frcat do rana a blbost je aj to ze mlieko zincica a mastne jedla neutralizuju chlast - kurnik sopa ved ked sa ti ten chlast raz vstrebe do obehu tak mozej zrat aj kaviar a nepomoze a co sa temy tyka tak - netreba miesat, pomenej fajcit a cosi stale jest, napr klasicke krcmove veci, utopence a tak...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

jak moze byt niekto taky sprosty ..to ze sa chlast raz vstrebe je pravda (ved vlastne vsetci raz zomrieme-aj to je pravda) ale ked je to na rozlicnej casovej drahe tak ucinky chlastu su ine nemyslis? ked mas vymasteny bachor tak chlast sa vstrebava postupne, pomalsie, pomenej a ucinky "nalady" su dlhsie takze triezvenie trva dlhsie
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jackb napísal:ako ma fungovat ta kava/enegritak? ved to ty roztiahne zily a chlast estr rychlejsie prudi do hlavy... alebo sa mylim?
Presne tak.
Tempus7 napísal:Inak vodka je asi najlepší chlast, lebo je najčistejší, totiž ranné "kocoviny" zhoršujú aj rozne farbivá a prísady, čo sú len na chuť... :wink:
No ale ta jej hnusna chut, preto je lepsie priplatit si (v krcme vacsinou tak 5-10 sk na poharik) a dat si nieco dobre ovocne.
webmasterr napísal:hh no keby ste pili stale mixi tvrdeho s pivom, nvm ci by niekto vydrzal netykovat....bezne si objedname pivo..a popri tom pijeme tvrde a zapijame pivom :lol:
To sa da v pohode, len treba pit s rozumom. Omnoho horsia je kombinacia vino+tvrde, pretoze pivo s tvrdym akurat rychlejsie zaberu, clovek sa raz vygrcia a je mu fajn, ale vino s tvrdym dokazu robit sarapatu aj 2-3 hodiny.
ades napísal:energitaky sa piju skor kvoli chuti ako kvoli nejakej vydrzi, na vydrzi sa to neprejavi nejak rapidne. a okrem toho, pit energy drinky s tvrdym je najvacsia blbost co sa zdravia tyka- uplne sa tym pomiesa riadenie organizmu co sa hospodarenia vody tyka, tiez to vplyva na srdce, tlak atd. to uz radsej naozaj ciste pit
Toto sa pouziva hlavne na diskotekach a tam je nejaka energia v tele navyse vzdy vyhodou. O tom, zze by to nejak viac zaberalo neviem, rozdiel bude asi len mensi, alebo potom u niekoho ucinkuje placebo :)

peterkozel: presne tak, no je pravda, ze mlieko pomaha, no oni to tu zle vysvetluju. Alkohol z krvi odbura az pecen, ale s tukmi sa to ma tak, ze obmedzia vstrebanie alkoholu, ktory je este v traviacom trakte. (niekde som pocul, ze tuk vytvori na stenach criev povlak, ale nemam to potvrdene)

No a este moja rada: pit co najviac nealkoholickych napojov (najlepsie vodu), hned po prichode domov, treba vypit aspon liter vody/mineralky a rano bude OMNOHO lepsie a rano alebo pocas noci treba pokracovat :wink:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

SRneC napísal:jak moze byt niekto taky sprosty ..to ze sa chlast raz vstrebe je pravda (ved vlastne vsetci raz zomrieme-aj to je pravda) ale ked je to na rozlicnej casovej drahe tak ucinky chlastu su ine nemyslis? ked mas vymasteny bachor tak chlast sa vstrebava postupne, pomalsie, pomenej a ucinky "nalady" su dlhsie takze triezvenie trva dlhsie
to su len take povedacky ze omastis zaludok a budes na nohach a vobec v zaludku sa chlast nestrebava a kym ta tvoja mast prebehne cez zaludok do creva je uz rozhasena kyselinou takze je to riadna blbost
Napísať odpoveď