Ako zmierniť učinky alkoholu ... ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

kto tu nieco povedal o vstrebavani alkoholu v zaludku? alkohol sa viaze na tuk a ak mas tuk v zaludku tak asi ze sa ti zrobi neutralny koktejl v zaludku 8) :lol:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

mirak2 napísal:kto tu nieco povedal o vstrebavani alkoholu v zaludku? alkohol sa viaze na tuk a ak mas tuk v zaludku tak asi ze sa ti zrobi neutralny koktejl v zaludku 8) :lol:
koktejl nekoktejl, su to kraviny ze ked sa najes bravcovej masti tak zneses vela, su to take iste blbe trapne povedacky ako casto pocuvam od 15.ro, napr. - naklep si popol do piva a viac ti zapne a inak o tom fakt neviem ci sa chlast viaze na tuk
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

zincica a chlast: nedosral sa... on to pije ku vsetkemu... asi si uz jeho travenie zvyklo :)
je daka lekarsky potvrdena "finta" ako zniest co najviac, alebo to zalezi od cloveka, teda od obsahu enzimov na travenie alkoholu v jeho tele?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

jackb napísal:zincica a chlast: nedosral sa... on to pije ku vsetkemu... asi si uz jeho travenie zvyklo :)
je daka lekarsky potvrdena "finta" ako zniest co najviac, alebo to zalezi od cloveka, teda od obsahu enzimov na travenie alkoholu v jeho tele?
Ano napríklad takí Aziati toho veľa neznesú, lebo im chýba niaky enzým

// na to ti teda odpovie Ades, on niečo také študuje, sa mi zdá... :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Tempus7 napísal:Ano napríklad takí Aziati toho veľa neznesú, lebo im chýba niaky enzým
to mi je jasne. rovnako ako dolseply cernoch nemoze pit mlieko (tusim) - enzymi, ale pytam sa studentov mediny, ci to fakt zalezi len na tom...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ano zalezi, ludia vo vychodnej azii a cast cernochov nema enzym mitochondrialnu aldehyddehydrogenazu, maju iba cytoplazmaticku a ta ma malu ucinnost. preto si da japonec male pivo a je K.O.
peterkozel: to nie su povedacky, to je poste fakt, asi tak akoze klasicke auto ma 4 kolesa. alkohol sa viaze na tuky a preto sa vstrebava postupne ako su vstrebavane tuky (tie su vstrebavane pomaly), to znamena, ze telo zvlada alkohol spracovavat. ak sa ale napriklad nenajes, alkac sa ti vstrebe rychlo vo velkom mnozste, zautoci ti to na mozocek a to spoobi ze nevies chodit, rozpravat, grcas a ludovo povedane malo vydrzis. a btw kto sa chce opit rychlo a z maleho mnozstva alkoholu, tak odporucam zobrat poldecak a naliat si ho do traviaceho traktu opacnym smerom- do par minut ste mimo :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pripadne dat na vatu a prilozit na nejaku zlazu :)
su to tak morbidne sposoby, ze by som to neskusal ani v stave najvacsej nudze :D
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

:) no na západe sa to robí aj tak ža namočia tampón a šup ho z opačnej strany do tráviaceho traktu ...
ades
Guru
Guru

UjoNecro napísal::) no na západe sa to robí aj tak ža namočia tampón a šup ho z opačnej strany do tráviaceho traktu ...
no a co som akoze napisal o 2 prispevky vyssie? :D
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

:lol: no lenže niektorým nemusí dojsť že tampón bude viac držať pokope ako vata a bude sa tam ( zrejme ) ľahšie aplikovať a zas niekto mohol tvoju žlazu pochopit aj ako pohlavnú a asi by mu to prijemné nebolo

tak ak by to niekto skúšal tak som to upresnil 8)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

tie zlazy som spominal ja, no ale neviem akeho sadomasochistu by napadlo pchat si tampon nasiaknuty alkoholom do <>
skor ten nos a ustna dutina
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

:lol: no ja som pocul len o zadku ale ludia su kadejaki tak aby si niekto kvoli nam neublizil
ades
Guru
Guru

sliznica v konecniku je na to idealna, lebo je jemna a velmi rychlo su cez nu transportovane latky, preto sa inak vyuziva aj pri capikoch, kremoch atd
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

nejaky dobrovolnici ci napiseme do jackass ? :D:D:D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Takze ak sa nazerem nejakeho vysmazaneho syra so sunkou, tatarskou a krumplami s maslom a pojdem autom do krcmy na par poldecakov a piv, tak sa mi alkohol tak skoro do krvi nedostane?
V tom pripade by to bolo velmi prakticke, ked cestou s5 budu zastavovat chlpati a daju mi fukat...
Poviem, ze som zhltol kvantum praliniek. Odoberu mi krv a ziaden alkohol v krvi nebude?
Dojdem domov a medzi dverami spalne ma zacne tocit?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Mastros napísal:Takze ak sa nazerem nejakeho vysmazaneho syra so sunkou, tatarskou a krumplami s maslom a pojdem autom do krcmy na par poldecakov a piv, tak sa mi alkohol tak skoro do krvi nedostane?
On sa ti do krvy dostáva, ale pozvoľne a pomaľšie, ale predsa
Mastros napísal:Poviem, ze som zhltol kvantum praliniek. Odoberu mi krv a ziaden alkohol v krvi nebude?
Bude, ale podla toho kolko času prešlo od pitia
Dojdem domov a medzi dverami spalne ma zacne tocit?
Neboj aj skôr :wink:
seko0408
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seko0408 »

niektory ludia na druhy den jedia kvasne uhorky, mne staci vela vody :D:D:D
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

raz som sa s kamarátom rozprával o alkohole...tak mi hovorí, ešte minuly rok boli na Pohode a nejaky typkovia z vychodu si lievali vodku do očí :D už som o tom počul ale tak neva....šaleny vychod :D ..na druhy den ráno si varili slepačí vývar na zmiernenie opice :D ...povedal, že tí východniari mali flašu vodky na tri dni :) deci do očka a boli hotový
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

neviem ako vy ale ja sa drzim svojho: porpi piti sa snazim si aj pochodit , pojest daco a dodorziavat intervaly. A ak som sa ozral (do grcania) tak dlhsiu doby nic nepijem (lebo to vygrcam spat) az neskor Coca colu, a dam si suchy chleba. a je mi fajn. :arrow: VLASNA SKUSENOST :)
seko0408
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seko0408 »

ProfionQQ napísal:raz som sa s kamarátom rozprával o alkohole...tak mi hovorí, ešte minuly rok boli na Pohode a nejaky typkovia z vychodu si lievali vodku do očí :D už som o tom počul ale tak neva....šaleny vychod :D ..na druhy den ráno si varili slepačí vývar na zmiernenie opice :D ...povedal, že tí východniari mali flašu vodky na tri dni :) deci do očka a boli hotový
nedrb na vychod ked onom ch*ja vies !
Napísať odpoveď