Ako zmierniť učinky alkoholu ... ?
-
peterkozel
Medium Professional
koktejl nekoktejl, su to kraviny ze ked sa najes bravcovej masti tak zneses vela, su to take iste blbe trapne povedacky ako casto pocuvam od 15.ro, napr. - naklep si popol do piva a viac ti zapne a inak o tom fakt neviem ci sa chlast viaze na tukmirak2 napísal:kto tu nieco povedal o vstrebavani alkoholu v zaludku? alkohol sa viaze na tuk a ak mas tuk v zaludku tak asi ze sa ti zrobi neutralny koktejl v zaludku![]()
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ano napríklad takí Aziati toho veľa neznesú, lebo im chýba niaky enzýmjackb napísal:zincica a chlast: nedosral sa... on to pije ku vsetkemu... asi si uz jeho travenie zvyklo![]()
je daka lekarsky potvrdena "finta" ako zniest co najviac, alebo to zalezi od cloveka, teda od obsahu enzimov na travenie alkoholu v jeho tele?
// na to ti teda odpovie Ades, on niečo také študuje, sa mi zdá...
ano zalezi, ludia vo vychodnej azii a cast cernochov nema enzym mitochondrialnu aldehyddehydrogenazu, maju iba cytoplazmaticku a ta ma malu ucinnost. preto si da japonec male pivo a je K.O.
peterkozel: to nie su povedacky, to je poste fakt, asi tak akoze klasicke auto ma 4 kolesa. alkohol sa viaze na tuky a preto sa vstrebava postupne ako su vstrebavane tuky (tie su vstrebavane pomaly), to znamena, ze telo zvlada alkohol spracovavat. ak sa ale napriklad nenajes, alkac sa ti vstrebe rychlo vo velkom mnozste, zautoci ti to na mozocek a to spoobi ze nevies chodit, rozpravat, grcas a ludovo povedane malo vydrzis. a btw kto sa chce opit rychlo a z maleho mnozstva alkoholu, tak odporucam zobrat poldecak a naliat si ho do traviaceho traktu opacnym smerom- do par minut ste mimo
peterkozel: to nie su povedacky, to je poste fakt, asi tak akoze klasicke auto ma 4 kolesa. alkohol sa viaze na tuky a preto sa vstrebava postupne ako su vstrebavane tuky (tie su vstrebavane pomaly), to znamena, ze telo zvlada alkohol spracovavat. ak sa ale napriklad nenajes, alkac sa ti vstrebe rychlo vo velkom mnozste, zautoci ti to na mozocek a to spoobi ze nevies chodit, rozpravat, grcas a ludovo povedane malo vydrzis. a btw kto sa chce opit rychlo a z maleho mnozstva alkoholu, tak odporucam zobrat poldecak a naliat si ho do traviaceho traktu opacnym smerom- do par minut ste mimo
Takze ak sa nazerem nejakeho vysmazaneho syra so sunkou, tatarskou a krumplami s maslom a pojdem autom do krcmy na par poldecakov a piv, tak sa mi alkohol tak skoro do krvi nedostane?
V tom pripade by to bolo velmi prakticke, ked cestou s5 budu zastavovat chlpati a daju mi fukat...
Poviem, ze som zhltol kvantum praliniek. Odoberu mi krv a ziaden alkohol v krvi nebude?
Dojdem domov a medzi dverami spalne ma zacne tocit?
V tom pripade by to bolo velmi prakticke, ked cestou s5 budu zastavovat chlpati a daju mi fukat...
Poviem, ze som zhltol kvantum praliniek. Odoberu mi krv a ziaden alkohol v krvi nebude?
Dojdem domov a medzi dverami spalne ma zacne tocit?
-
Tempus7
Star
On sa ti do krvy dostáva, ale pozvoľne a pomaľšie, ale predsaMastros napísal:Takze ak sa nazerem nejakeho vysmazaneho syra so sunkou, tatarskou a krumplami s maslom a pojdem autom do krcmy na par poldecakov a piv, tak sa mi alkohol tak skoro do krvi nedostane?
Bude, ale podla toho kolko času prešlo od pitiaMastros napísal:Poviem, ze som zhltol kvantum praliniek. Odoberu mi krv a ziaden alkohol v krvi nebude?
Neboj aj skôrDojdem domov a medzi dverami spalne ma zacne tocit?
-
ProfionQQ
Medium Star
raz som sa s kamarátom rozprával o alkohole...tak mi hovorí, ešte minuly rok boli na Pohode a nejaky typkovia z vychodu si lievali vodku do očí
už som o tom počul ale tak neva....šaleny vychod
..na druhy den ráno si varili slepačí vývar na zmiernenie opice
...povedal, že tí východniari mali flašu vodky na tri dni
deci do očka a boli hotový
nedrb na vychod ked onom ch*ja vies !ProfionQQ napísal:raz som sa s kamarátom rozprával o alkohole...tak mi hovorí, ešte minuly rok boli na Pohode a nejaky typkovia z vychodu si lievali vodku do očíuž som o tom počul ale tak neva....šaleny vychod
..na druhy den ráno si varili slepačí vývar na zmiernenie opice
...povedal, že tí východniari mali flašu vodky na tri dni
deci do očka a boli hotový