No vidis , ako neviem holim sa ziletkami a nemozem sa stazovat a hlavne frajerka : P takze nevidim dovod preco by som mal prechadzat strojcek ak nakupis kvalitne holiace potreby na tvoju plet tak ti to spravi len dobre ....Key5ers0ze napísal:bum sakalakalaka ....
Cim sa holite?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Kibo
Hardcore addict
ja len nechapem jednej veci, aj kolega aj kamarat mi tvrdia ze sa s jednou ziletkou dokazu holit aj pol roka. ja sa oholim 4-5 krat a ziletka moze ist do smeti. prvy krat ide ako britva, druhy treti krat este detto, potom uz citim ze ide tazsie, trosku reze a sklbe, a ked som skusal holit sa s jednou ziletkou dlhsie, cca 2-3 mesiace tak som sa vzdy dorezal, lebo som uz musel tlacit, prechadzat to iste miesto aj tri krat z kazdej strany... co mam tak "tvrdej vous"?
a nepouziuvam astru, normalne drahe wilkinsony alebo giletty
Hmm, z vlastnej skusenosti viem povedat ze sa da ziletkou holit kludne aj par mesiacov. Nie je to sice to prave orechove, ale ak sa holis viacmenej kazdy den tak to ide v pohode. Ked si uz nechas dlhsie tak to samozrejme bude tahat a nebude to zrovna prijemne. Ja pouzivam tiez Fusion a uz mam tu istu ziletku viac ako mesiac.
-
Kosh
King
s tym krvacanim mam problem aj ja - aj ked si dam na mach 3 absolutne novu hlavu (a to jedna stoji cca 80sk), prejdem si dva - tri krat po pokozke pod bradou, tak mi to normalne zacne krvacat - a to tam mam uplne rovnu kozu, o nic som nezavadil - a xicht mi to robi pri kazdom jednom holeni - ale raz nestaci, pretoze na prvy krat idu prec najvecsie chlpy, potom tie najmensie
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: Cim sa holite?
ja sa holim vacsinou (90%) strojcekom na vlasy a obcas ziletkou (10%)Traktorista napísal:Cim si holite tvar?
-
Vesper
Professional
Ja tiež používam Fusion a dá sa s tým v pohode holiť dosť dlhú dobu samozrejme minimálne každé 2-3 dni aby to neťahalo... Isteže to nie je ako keď si tam človek hodí novú hlavicu ale vrámci úspory peňazí sa to dá prežiť a stále je to lepšie ako čímkoľvek iným.
To triple skús zabehnúť do lekárne a vypýtať si salicilový lieh. Keď sa mi občas stávalo že som mal podráždený krk tak som si to zaobstaral a skvele to pomáhalo. Trochu to štípe ale aspoň máš dobrý pocit z dezinfekcie
To triple skús zabehnúť do lekárne a vypýtať si salicilový lieh. Keď sa mi občas stávalo že som mal podráždený krk tak som si to zaobstaral a skvele to pomáhalo. Trochu to štípe ale aspoň máš dobrý pocit z dezinfekcie
-
triple
Guru wannabe
asi to bude tým že po menšom update čo som spravil
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=774702#774702
si musí face zvyknúť na to že ho teraz holím častejšie (o dosť)
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=774702#774702
si musí face zvyknúť na to že ho teraz holím častejšie (o dosť)
frézkový alebo planžetový holiaci strojcek?
mate niake skusenosti s holicimi strojcekmi? poradte aky vybrat/aky urcite nekupit
braun ci philips?
braun ci philips?
Mam oba - frezkovy Philips a planzetovy Braun. Ak ti mozem odporucit, rozhodne Braun. Tak ako Braun neholia ziadne strojceky. (holim sa uz cca 10 rokov) Philips nie je zly, ale na Braun sa proste nechyta.
Preto ten Philips pouzivam len na sluzobky. (da sa nabit a facha aj bez snury) To je mozno aj jedina nevyhoda Braunu.
Preto ten Philips pouzivam len na sluzobky. (da sa nabit a facha aj bez snury) To je mozno aj jedina nevyhoda Braunu.
-
dair
Guru wannabe
Rozhodne BRAUN, bol som sa informovat aj v specializovanom obchode cisto len s produktami na vlasy a fuzy...
Chlapik sa dost vyznal a hovoril ze s Braunom sa oholis lepsie a taktiez ti menej podrazdi pokozku... Co sa tyka systemu holenia tak philips ma schopnost len zachytit dlhsie fuzy ale ked sa holis denne tak to straca vyhodu a tak opet iba ku kvalite a to je skor v style braunov..
Chlapik sa dost vyznal a hovoril ze s Braunom sa oholis lepsie a taktiez ti menej podrazdi pokozku... Co sa tyka systemu holenia tak philips ma schopnost len zachytit dlhsie fuzy ale ked sa holis denne tak to straca vyhodu a tak opet iba ku kvalite a to je skor v style braunov..