http://www.csfd.cz/film/17144-sweetest-thing-the/
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bol to fakt super film
Tento film som videla aj ja. Išlo o to, že 3 páry (kamaráti) chceli zistiť, či sa k sebe skutočne hodia. Stretli sa na byte jedného páru, dali si večeru a niekoho napadlo zahrať si tú hru. Po nej sa tuším niektorý z párov aj rozpadol. Myslím, že jeden pár bol už pred tou hrou na nože, a tí k sebe našli zase cestu. Ale žiaľ ani ja neviem, ako sa to volalo.marteenka.s napísal:Neviem ci to bolo pred piatimi rokmi alebo viac, na STV 2 alebo CT 1 davali okolo desiatej pod nazvom KINOFILM alebo nieco take film, ktoreho bohuzial neviem nazov. POcitam s tym ze ho asi nebudete poznat, lebo je to neznamejsi film ale budem dufat ze sa najde osoba ktora mi pomoze najst nazov filmu.
Neviem ani dej bolo to davno, pamatam si len utrzky.
Boli dve alebo tri rodiny ktore vlastne boli kamaratmi. Raz sa vsetci stretli doma u jednej rodiny a zahrali sa taku zvlastnu hru - vyzliekli sa, zaviazali si oci a museli sponzat svoju drahu polovicku len pomocou dotykov. Nanestastie hra dopadla katastrofalne pretoze sa nedokazali spoznat pomocou nahych tiel a urcili sa svoju polovicku prave toho druheho. A potom nastala v ich zivote kriza, lebo predtym si boli isti, ze sa naplno poznaju. Teraz neviem ci sa pri hre aj nevyspali medzi sebou tie neprave pary, ale myslim ze vyspali. A preto potom ta velka kriza.
Prosim pomozte mi s nazvom toho filmu.
Prosim. Hladam nazov filmu.
Videl som z neho iba uryvok. A v nom bola nejak nahanacka na autach. V jednom aute bol nejaky muz (asi zlocinec) s blondynkou (policajtkou s bielym trickom).
Cele sa to odohravalo v Bukuresti, v Rumunsku. A pamatam si, ze po nahanacke zastavili na nejakom asi ihrisku alebo co to bolo ... a nieco sa rozpravali... A nakoniec ta policajtka povedala "Viete aky mame tu v Rumunsku dobry väzensky system?"
Viac neviem. Zda sa mi, ze to raz (uz davnejsie) islo na Markize...
Viem, ze udajov je velmi malo, ale nic ine neviem... Dakujem za pripadne odpovede.
Videl som z neho iba uryvok. A v nom bola nejak nahanacka na autach. V jednom aute bol nejaky muz (asi zlocinec) s blondynkou (policajtkou s bielym trickom).
Cele sa to odohravalo v Bukuresti, v Rumunsku. A pamatam si, ze po nahanacke zastavili na nejakom asi ihrisku alebo co to bolo ... a nieco sa rozpravali... A nakoniec ta policajtka povedala "Viete aky mame tu v Rumunsku dobry väzensky system?"
Viem, ze udajov je velmi malo, ale nic ine neviem... Dakujem za pripadne odpovede.
ten film sa vola 7 sekundcalligen2 napísal:Prosim. Hladam nazov filmu.
Rad by som si pozrel zopar filmov, ktorych casti som kedysi videl, ale nemam sancu ich identifikovat. Pamatam si iba zopar scen. Ak mi niekto pomoze identifikovat ktorykovek film, budem mu velmi povdacny.
1. Nie som si tym celkom isty, ak si spravne pamatam, hlavny protagonista mal rodinne problemy a rozhodol sa spachat samovrazdu. Vo velkej rychlosti strhol riadenie auta do pola. V tom momente film prechadza na spomaleny pohyb, uplne bez zvuku. V tomto stave je autohavaria (dost brutalna) opakovane ukazana z roznych pohladov, zvonka, zvnutra auta a pod. Na zaver je ukazana v realnej rychlosti so spickovou hudbou. Chlapik podlahne zraneniam po prevoze do nemocnice. Myslim, ze sa jedna o dost stary film, tipujem na 60-te roky. Po filmarskej stranke ta havaria bola neskutocne dobre spracovana, ale aj cely film ako taky bol dobry. Videl som to velmi davno, niekedy v 80-tych rokoch na ORF. Ani rozsiahla reserz na Internete neviedla k vysledku, viem tak malo, ze sa nemam o co zachtit.
2. Film vyrozpravany hlavnou protagonistkou ako spomienky. Ju vo filme zavrazdia, takze pribeh rozprava ako neboha. Zostane po nej male dieta, myslim, ze nemanzelske. Vrah nie je zrejmy a da sa len tusit. Po filmarskej stranke velmi zaujimavo robeny, striedali sa tam standardne hrane sceny s rozpravanim hlavnej protagonistky. Velmi ma zaujala ma aj hudba, ktora bola pouzita ako podmaz rozpravania. Reserz nasla nejake filmy rozpravane ludmi po smrti, ale ani jedno nesedelo.
3. Kriminalka, v ktorej komisar vysetruje smrt svojej manzelky. Nakoniec vyjde najavo, ze ju zavrazdil on sam. Myslim, ze to bol relativne kratky film, menej ako hodinu. Dobra hudba, ktora hrala prakticky bez prestavky.
4. Film odohravajuci sa v Bratislave niekedy zaciatkom 90-tych rokov, dokonca mozno este v 1989. Manzelka hlavneho protagonistu zahynie pri havarii autobusu, aspon tak to vyzera po cele trvanie filmu. Na zaver vyjde najavo, ze autobus zrazil inu zenu a pri naraze sa rozbilo predne sklo, ktorym vyletela jej kabelka a dopadla k usmrtenej zene na ceste. Ona sa rozhola vyuzit tuto zhodu nahod aby predstierala, ze je mrtva. Inak si dokopy nic o tomto filme nepamatam. Na moje velke prekvapenie prekutravanie databaz SK filmov neviedlo k ziadnemu vysledku. An neviem, kto to robil, miestami tam bola tak kvalitna hudba, akokeby to ani nebol SK film.
1. Nie som si tym celkom isty, ak si spravne pamatam, hlavny protagonista mal rodinne problemy a rozhodol sa spachat samovrazdu. Vo velkej rychlosti strhol riadenie auta do pola. V tom momente film prechadza na spomaleny pohyb, uplne bez zvuku. V tomto stave je autohavaria (dost brutalna) opakovane ukazana z roznych pohladov, zvonka, zvnutra auta a pod. Na zaver je ukazana v realnej rychlosti so spickovou hudbou. Chlapik podlahne zraneniam po prevoze do nemocnice. Myslim, ze sa jedna o dost stary film, tipujem na 60-te roky. Po filmarskej stranke ta havaria bola neskutocne dobre spracovana, ale aj cely film ako taky bol dobry. Videl som to velmi davno, niekedy v 80-tych rokoch na ORF. Ani rozsiahla reserz na Internete neviedla k vysledku, viem tak malo, ze sa nemam o co zachtit.
2. Film vyrozpravany hlavnou protagonistkou ako spomienky. Ju vo filme zavrazdia, takze pribeh rozprava ako neboha. Zostane po nej male dieta, myslim, ze nemanzelske. Vrah nie je zrejmy a da sa len tusit. Po filmarskej stranke velmi zaujimavo robeny, striedali sa tam standardne hrane sceny s rozpravanim hlavnej protagonistky. Velmi ma zaujala ma aj hudba, ktora bola pouzita ako podmaz rozpravania. Reserz nasla nejake filmy rozpravane ludmi po smrti, ale ani jedno nesedelo.
3. Kriminalka, v ktorej komisar vysetruje smrt svojej manzelky. Nakoniec vyjde najavo, ze ju zavrazdil on sam. Myslim, ze to bol relativne kratky film, menej ako hodinu. Dobra hudba, ktora hrala prakticky bez prestavky.
4. Film odohravajuci sa v Bratislave niekedy zaciatkom 90-tych rokov, dokonca mozno este v 1989. Manzelka hlavneho protagonistu zahynie pri havarii autobusu, aspon tak to vyzera po cele trvanie filmu. Na zaver vyjde najavo, ze autobus zrazil inu zenu a pri naraze sa rozbilo predne sklo, ktorym vyletela jej kabelka a dopadla k usmrtenej zene na ceste. Ona sa rozhola vyuzit tuto zhodu nahod aby predstierala, ze je mrtva. Inak si dokopy nic o tomto filme nepamatam. Na moje velke prekvapenie prekutravanie databaz SK filmov neviedlo k ziadnemu vysledku. An neviem, kto to robil, miestami tam bola tak kvalitna hudba, akokeby to ani nebol SK film.
http://www.imdb.com/title/tt0831239/Lord_3D napísal:Nie je to síce film ale nebudem zbytočne zakladať novú tému.
Nevie náhodou niekto v ktorej časti ktorej série simsponovcov bola na začiatku Metallica ? Sa im pokazil autobus a Oto ich stretol potom
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Mook,_ ... _Her_HomerLord_3D napísal:Nie je to síce film ale nebudem zbytočne zakladať novú tému.
Nevie náhodou niekto v ktorej časti ktorej série simsponovcov bola na začiatku Metallica ? Sa im pokazil autobus a Oto ich stretol potom
//edit:
fok
mienkofax.. no skús sa rozpamätať viac na ten film, pretože podľa tohto Ti ho asi nikto nenájde. Obzvlášť, ak to bolo už dávnejšie, pričom toto je dosť slávna a často používaná pesnička a ešte Markíza si do ukážok myslím zvykne vyberať aj pesničky, ktoré s filmom vôbec nijak nesúvisia.
Inak tento film má na svojom soundtracku We will rock you.. je to on?
http://www.csfd.cz/film/24164-knights-tale-a/
NORMALNE SI SA TRAFILbrm napísal:mienkofax.. no skús sa rozpamätať viac na ten film, pretože podľa tohto Ti ho asi nikto nenájde. Obzvlášť, ak to bolo už dávnejšie, pričom toto je dosť slávna a často používaná pesnička a ešte Markíza si do ukážok myslím zvykne vyberať aj pesničky, ktoré s filmom vôbec nijak nesúvisia.
THANK YOU
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Takze kamarat zhana jeden film bola to cierna komedia a bolo to o tom ze pozvali par ludi na nejaku oslavu na taky zamok a vzdy tam zhaslo svetlo a niekoho zabili vraj to bol dobry film ale moc stary takze rok 2001,02 to nehrozi budem vam moc vdacny bude k+ ak zozeniete plis dik ajtak moc
btw. kamos vie ze to nebol svk/cz film
btw. kamos vie ze to nebol svk/cz film