Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

znais
Expert
Expert

Príspevok od používateľa znais »

Gangy dakujem.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Bol to fakt super film

Príspevok od používateľa weronyka »

marteenka.s napísal:Neviem ci to bolo pred piatimi rokmi alebo viac, na STV 2 alebo CT 1 davali okolo desiatej pod nazvom KINOFILM alebo nieco take film, ktoreho bohuzial neviem nazov. POcitam s tym ze ho asi nebudete poznat, lebo je to neznamejsi film ale budem dufat ze sa najde osoba ktora mi pomoze najst nazov filmu.
Neviem ani dej bolo to davno, pamatam si len utrzky.

Boli dve alebo tri rodiny ktore vlastne boli kamaratmi. Raz sa vsetci stretli doma u jednej rodiny a zahrali sa taku zvlastnu hru - vyzliekli sa, zaviazali si oci a museli sponzat svoju drahu polovicku len pomocou dotykov. Nanestastie hra dopadla katastrofalne pretoze sa nedokazali spoznat pomocou nahych tiel a urcili sa svoju polovicku prave toho druheho. A potom nastala v ich zivote kriza, lebo predtym si boli isti, ze sa naplno poznaju. Teraz neviem ci sa pri hre aj nevyspali medzi sebou tie neprave pary, ale myslim ze vyspali. A preto potom ta velka kriza.

Prosim pomozte mi s nazvom toho filmu.
Tento film som videla aj ja. Išlo o to, že 3 páry (kamaráti) chceli zistiť, či sa k sebe skutočne hodia. Stretli sa na byte jedného páru, dali si večeru a niekoho napadlo zahrať si tú hru. Po nej sa tuším niektorý z párov aj rozpadol. Myslím, že jeden pár bol už pred tou hrou na nože, a tí k sebe našli zase cestu. Ale žiaľ ani ja neviem, ako sa to volalo.
mienkofax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mienkofax »

no ja hladam filmik vysielali ho pv pondelo 30.6.2008 dej si moc nepamätam ale pamätam si z toho iba taku malu basnicku aj tu nie celu
" edem bedem černy neger..."
ty co to hovorili tym co boli zviazany tak potom ty co boli zviazany sa nejak odmotali a azbili ich :D :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

skus napisat kde to vysielali a cas :wink:
mienkofax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no cas niekedy okolo 21< viac si uz nepamätam
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

pulp fiction ?
mienkofax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ano to je asi ono
84.30
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 84.30 »

Prosim. Hladam nazov filmu.

Videl som z neho iba uryvok. A v nom bola nejak nahanacka na autach. V jednom aute bol nejaky muz (asi zlocinec) s blondynkou (policajtkou s bielym trickom).

Cele sa to odohravalo v Bukuresti, v Rumunsku. A pamatam si, ze po nahanacke zastavili na nejakom asi ihrisku alebo co to bolo ... a nieco sa rozpravali... A nakoniec ta policajtka povedala "Viete aky mame tu v Rumunsku dobry väzensky system?"

Viac neviem. Zda sa mi, ze to raz (uz davnejsie) islo na Markize...

Viem, ze udajov je velmi malo, ale nic ine neviem... Dakujem za pripadne odpovede.
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

calligen2 napísal:Prosim. Hladam nazov filmu.

Videl som z neho iba uryvok. A v nom bola nejak nahanacka na autach. V jednom aute bol nejaky muz (asi zlocinec) s blondynkou (policajtkou s bielym trickom).

Cele sa to odohravalo v Bukuresti, v Rumunsku. A pamatam si, ze po nahanacke zastavili na nejakom asi ihrisku alebo co to bolo ... a nieco sa rozpravali... A nakoniec ta policajtka povedala "Viete aky mame tu v Rumunsku dobry väzensky system?"

Viac neviem. Zda sa mi, ze to raz (uz davnejsie) islo na Markize...

Viem, ze udajov je velmi malo, ale nic ine neviem... Dakujem za pripadne odpovede.
ten film sa vola 7 sekund
Robert
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Robert »

Rad by som si pozrel zopar filmov, ktorych casti som kedysi videl, ale nemam sancu ich identifikovat. Pamatam si iba zopar scen. Ak mi niekto pomoze identifikovat ktorykovek film, budem mu velmi povdacny.

1. Nie som si tym celkom isty, ak si spravne pamatam, hlavny protagonista mal rodinne problemy a rozhodol sa spachat samovrazdu. Vo velkej rychlosti strhol riadenie auta do pola. V tom momente film prechadza na spomaleny pohyb, uplne bez zvuku. V tomto stave je autohavaria (dost brutalna) opakovane ukazana z roznych pohladov, zvonka, zvnutra auta a pod. Na zaver je ukazana v realnej rychlosti so spickovou hudbou. Chlapik podlahne zraneniam po prevoze do nemocnice. Myslim, ze sa jedna o dost stary film, tipujem na 60-te roky. Po filmarskej stranke ta havaria bola neskutocne dobre spracovana, ale aj cely film ako taky bol dobry. Videl som to velmi davno, niekedy v 80-tych rokoch na ORF. Ani rozsiahla reserz na Internete neviedla k vysledku, viem tak malo, ze sa nemam o co zachtit.

2. Film vyrozpravany hlavnou protagonistkou ako spomienky. Ju vo filme zavrazdia, takze pribeh rozprava ako neboha. Zostane po nej male dieta, myslim, ze nemanzelske. Vrah nie je zrejmy a da sa len tusit. Po filmarskej stranke velmi zaujimavo robeny, striedali sa tam standardne hrane sceny s rozpravanim hlavnej protagonistky. Velmi ma zaujala ma aj hudba, ktora bola pouzita ako podmaz rozpravania. Reserz nasla nejake filmy rozpravane ludmi po smrti, ale ani jedno nesedelo.

3. Kriminalka, v ktorej komisar vysetruje smrt svojej manzelky. Nakoniec vyjde najavo, ze ju zavrazdil on sam. Myslim, ze to bol relativne kratky film, menej ako hodinu. Dobra hudba, ktora hrala prakticky bez prestavky.

4. Film odohravajuci sa v Bratislave niekedy zaciatkom 90-tych rokov, dokonca mozno este v 1989. Manzelka hlavneho protagonistu zahynie pri havarii autobusu, aspon tak to vyzera po cele trvanie filmu. Na zaver vyjde najavo, ze autobus zrazil inu zenu a pri naraze sa rozbilo predne sklo, ktorym vyletela jej kabelka a dopadla k usmrtenej zene na ceste. Ona sa rozhola vyuzit tuto zhodu nahod aby predstierala, ze je mrtva. Inak si dokopy nic o tomto filme nepamatam. Na moje velke prekvapenie prekutravanie databaz SK filmov neviedlo k ziadnemu vysledku. An neviem, kto to robil, miestami tam bola tak kvalitna hudba, akokeby to ani nebol SK film.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Nie je to síce film ale nebudem zbytočne zakladať novú tému.
Nevie náhodou niekto v ktorej časti ktorej série simsponovcov bola na začiatku Metallica ? Sa im pokazil autobus a Oto ich stretol potom :)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Lord_3D napísal:Nie je to síce film ale nebudem zbytočne zakladať novú tému.
Nevie náhodou niekto v ktorej časti ktorej série simsponovcov bola na začiatku Metallica ? Sa im pokazil autobus a Oto ich stretol potom :)
http://www.imdb.com/title/tt0831239/
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Lord_3D napísal:Nie je to síce film ale nebudem zbytočne zakladať novú tému.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Mook,_ ... _Her_Homer

//edit:
fok :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ďakujem obom :)
84.30
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 84.30 »

ryty napísal:ten film sa vola 7 sekund
vdaka ti dobra dusa.. keby som mal k+ urcite ta odmenim... :?
mienkofax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hladam film ktory asi uz davali davnejsie bolo to na markize a v ukazke na ten film bola tata pesnicka
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

mienkofax.. no skús sa rozpamätať viac na ten film, pretože podľa tohto Ti ho asi nikto nenájde. Obzvlášť, ak to bolo už dávnejšie, pričom toto je dosť slávna a často používaná pesnička a ešte Markíza si do ukážok myslím zvykne vyberať aj pesničky, ktoré s filmom vôbec nijak nesúvisia.

Inak tento film má na svojom soundtracku We will rock you.. je to on?
http://www.csfd.cz/film/24164-knights-tale-a/
mienkofax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:mienkofax.. no skús sa rozpamätať viac na ten film, pretože podľa tohto Ti ho asi nikto nenájde. Obzvlášť, ak to bolo už dávnejšie, pričom toto je dosť slávna a často používaná pesnička a ešte Markíza si do ukážok myslím zvykne vyberať aj pesničky, ktoré s filmom vôbec nijak nesúvisia.

Inak tento film má na svojom soundtracku We will rock you.. je to on?
http://www.csfd.cz/film/24164-knights-tale-a/
NORMALNE SI SA TRAFIL
THANK YOU
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Takze kamarat zhana jeden film bola to cierna komedia a bolo to o tom ze pozvali par ludi na nejaku oslavu na taky zamok a vzdy tam zhaslo svetlo a niekoho zabili vraj to bol dobry film ale moc stary takze rok 2001,02 to nehrozi budem vam moc vdacny bude k+ ak zozeniete plis dik ajtak moc
btw. kamos vie ze to nebol svk/cz film
Napísať odpoveď