Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
No error to vypisuje vtedy ak je plugin bud chybne naprogramovany (co v tomto pripade nie je) alebo nemas zapnuty potrebny modul... (s inym pripadom som sa este nestretol)Scofiled112 napísal:Nejde aj tak a povolené to bolo
Tak teda:
1. Skus zapnut vsetky moduly v modules.ini za pokus nic nedas
2. A za plugin v plugin.ini napises debug.. teda "mojplugin.amxx debug" a v serverovej konzole by si mal uvidiet podrobnejsi error pluginu a ten nam sem postni
cs server
mam taky problem - facham na WIFI, a xcem si vytvorit CS SERVER cez HLDS.exe, normalne ho vytvori ale IPcka je 192.168.1.2 (to je ipcka len vnutornej siete, takze sa na mna mozu pripojit len uzivatelia siete). neslo by to nejak spravit aby som vytvoril server a mohol sa nanho napojit aj niekto iny (niekto kto nie je v mojej wifi sieti) ???
lebo aj ked som si nabehol na stranku co ukazuje IP, tak mi nezobrazilo 192.168.1.2, ale normalnu - 89..........
lebo aj ked som si nabehol na stranku co ukazuje IP, tak mi nezobrazilo 192.168.1.2, ale normalnu - 89..........
Re: cs server
no chalan,na wifine moc server nerozbehás,nakolko je to wifina,a tam nejaké dobre pingy mat nebudes,musis mat verejnú ip,presne chod za providerom,budes si muset priplatit,ale podla mna to más zbytocne,lebo hraci budu mat ping 150+ a to sa ti neoplati,a nikto tam hrat nebude,takze s wifinou vlastny server "nikdy".jurchi napísal:mam taky problem - facham na WIFI, a xcem si vytvorit CS SERVER cez HLDS.exe, normalne ho vytvori ale IPcka je 192.168.1.2 (to je ipcka len vnutornej siete, takze sa na mna mozu pripojit len uzivatelia siete). neslo by to nejak spravit aby som vytvoril server a mohol sa nanho napojit aj niekto iny (niekto kto nie je v mojej wifi sieti) ???
ked tak si radsej kúp nejaký vlastný server...ponúk je milión
ved hovorim že zvuk mam ako plugin mapendsound .. lenže tam bude asi neco zle nastavene .. ved pravidelne ked konči mapa čakame všetci ale minutu na novu mapu pred tym to nerobilo može byt že sa to stalo neakymi pluginmy čo som tam daval ale dal som to preč a stale to robiLeniv3c napísal:nie..na normalnych serveroch neni ani zvuk...jednoducho sa odpoj a znova rychlo pripoj....je to chyba v serveri takze staci len pripojit znova a mas to rychlejsie
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
http://www.fpsbanana.com/skins/games/2 navod nato ani netrebaFilipito napísal:caute, neviete odkial by som stiahol nove zbrane do cs source? aj neaky navod
-
vivaSlovakia
Guru wannabe